World of Warcraft Classic megjelenés - Mennyi is? Várjá' csak...


HEARTHSTONE Screenshot 2016-05-09 10.14.51

Készült 2016. május 9. | írta Astonkacser

7

A magyar Trolden!

Jauzsi Mauzsi küldte nekünk a TrollStone nevű magyar youtube csatornát az alábbi üzenettel:

Hali!

Figyelmetekbe ajánlanám ezt a kis youtube csatornát: https://www.youtube.com/channel/UCt_7Rj4TgXDSYnvQ_vgEQgQ

Tiszta trolden koppintás, de legalább magyar 😀 Én nagyon jókat nevettem rajta, mint például a 2. részben a Brian-es klippen 😀 egész ügyes a srác, szerintem jót tenne neki ha kikerülnének a videói az oldalra, vagy legalábbis esne róla pár szó. Remélem tetszik majd nektek (is).

Üdv: knier

Hát kedves Knier, köszi hogy beküldted, én jót szórakoztam a videókon! Ezért most ki is rakom ide a 3. epizódot, ami szerintem különösen jó.

Tetszik(7)Nem tetszik(2)


 • zerodeath

  Szép casual tempoban kinyitottam én is 50 új packot, egyik szemem sír a másik nevet.
  https://docs.google.com/spreadsheets/d/12M8gqngXVzJZ2gW_AbbU1VjwN3XDxK87Llcv-Q6Cf7A/edit?usp=sharing

  Tetszik(1)Nem tetszik(1)
 • warruth

  Miért lenne Trolden koppintás? Köze nincs hozzá.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Somnium

  @warruth
  Off:
  Ezen a szón az én szemem is fennakadt. Az a tapasztalatom, hogy a magyar interneten valamiért előszeretettel fogalmaznak így a felhasználók, ha valami olyanhoz hasonlót találnak, amit már ismernek máshonnan, főleg, ha az esetleg még híresebb is. Nem rosszindulatból mondom, ez egyszerű megfigyelés. Lehet, nem plágiumot akarnak ilyenkor kiáltani, csak nem tudják magukat jobban kifejezni. Szumma szummárum: attól, hogy Troldenen kívül más is csinál HS-ről vicces videókat, még nem sért szerzői jogot, nem lopja el a brand-jét stb.

  On:
  Jópofa. Jó látni magyar mémeket ilyen környezetben visszaköszönni. A Family Guy meg a South Park szinkronja pedig kifejezetten jó (esetenként jobb is) magyarul, így ezeket a bevágásokat is érdekes volt HS-es kontextusban meghallgatni.

  Tetszik(2)Nem tetszik(0)
 • http://frostshock.eu/ Astonkacser

  Én sem értem a koppintás dolgot. Hiszem már irodalom órán is megtanultuk, hogy ezt úgy kell mondani, hogy "hatott a munkásságára", vagy hogy "ő volt a múzsája", vagy "ihletett merített belőle" 🙂

  Tetszik(6)Nem tetszik(0)
 • warruth

  Torlden csak összegyűjti a látványos, vicces stb videókat, és néha "beleeditel" (szép magyar kifejezés). De nála az eredeti HS játékon van a hangsúly. Ezzel szemben Trollstone-nál többnyire maga az edit a lényeg, ez teszi szórakoztatóvá, úgy, hogy gyakran az eredetiben nem is lenne semmi különös. Szerintem elég nagy különbség.
  Mindenkinek javaslom Rage Orc csatornáját, ez tényleg Troldenéhez hasonló, de sokkal többet belerak a saját munkásságából, és szvsz sokkal szórakoztatóbbá teszi.
  Trollstone-tól meg eddig a leghatalmasabb a Facehunter vs Secretpala rap-battle. Nézzétek meg!

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • knier

  Jójó, igazatok van, nem koppintás, de a logó, az outro utáni +1 bónusz klipp azért elég keményen hajaz trolden-re, szerintem ebben egyetérthetünk. Köszi, hogy kirakad a levelem Aston ^^

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Somnium

  @knier:
  Mi pedig köszönjük, hogy beküldted! Nekem speciel új ez a csatorna, úgyhogy jókat derültem a többi videóján is.

  Tetszik, ahogyan az FS szerkesztőség igyekszik még közösségibb platformmá alakítani a blogját, és teret engednek az olvasói tartalmaknak. Így olyan dolgokat is megismerhetünk, amelyek az ő figyelmüket amúgy elkerülnék.

  Tetszik(1)Nem tetszik(0)
Back to Top ↑