World of Warcraft Classic megjelenés - Mennyi is? Várjá' csak...


HEARTHSTONE thijs

Készült 2016. június 13. | írta Hancu

4

EB-döntő tegnapról

A nagy esélyesnek tartott, és úgy általában mindenki kedvence (megérdemelten, mert kimondottan rokonszenves arc) holland Thijs és az aránylag ismeretlen orosz Iner jutott a hétvégi tavaszi EB döntőjébe. Aztán ez történt:

 

Tetszik(3)Nem tetszik(1)


 • Daermon

  Azt nem értem az ilyen versenyeken, hogy 2 manánál, mikor lapot nem tud kirakni, coin nincs, csak a hero power, akkor mi a tökön vakaróznak 1 percet? 😀
  Amúgy volt 1-2 jó húzás és pakli, de csak pár meccsett lestem meg (foci EB jobban érdekelt).

  Tetszik(0)Nem tetszik(2)
  • http://eu.battle.net/wow/en/character/ragnaros/Insophia/advanced InsolentD

   amin a sakkozók is vakaróznak perceket, általában végiggondolják a következő köröket, mert minden körben csak 1,5 percük van, és ha 4-5. körben már kezdődnek a komolyabb döntések, nem biztos hogy elég 1,5 perc (Lifecoach streamen kb. minden héten elmondta egyszer még korábban, talán van rá chat parancs is azóta nála, de lehet hogy a chat elmondja, ha valaki kérdezi)

   Tetszik(3)Nem tetszik(0)
   • Hancu

    Meg ugye ebben van egy blöff-faktor is, hogy elhiteted az ellenféllel, hogy van valami 1-2 manás cucc a kezedben, aminek a használatán töprengsz éppen.

    Tetszik(8)Nem tetszik(1)
 • http://eu.battle.net/wow/en/character/arathor/Skaven/advanced skaven

  az utolso meccs nagyon kemeny 🙂 alapvetoen eleg jo volt, egy meccs volt szar, amikor a srac hunterrel nyomta es irto benan huzott, ott mondjuk eselye sem volt igy, az elegge mutatta, hogy neha azert durvan idegesito tud lenni a HS.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
Back to Top ↑