World of Warcraft Classic megjelenés - Mennyi is? Várjá' csak...


HEARTHSTONE f16817cabffa5fc2e677f1a0ee33b21e

Készült 2016. június 17. | írta Hancu

4

Hétvégén Ázsia-bajnokság

Mármint Asia-Pacific, a gyakorlatban ez a Kínán kívüli részt jelenti. (Jövő hétvégén pedig jön az amerikai tavaszi szezondöntő!) A top 8-ban két ismert név, Pinpingho Tajvanról, aki a tavalyi blizzconos nagydöntőn mindenki óriási kedvence volt, és Handsomeguy Dél-Koreából; plusz hat aránylag ismeretlen. Íme a decktípusok lebontása:

asia

Lesznek egzotikus darabok (Nzoth Priest, Yogg Druid, Dragon Warrior, Malygos Freeze Mage), és összesen 17 (!) pakli-archetípust visznek a jóemberek, ami elég egészséges metára utal. Stream a szokásos helyen.

Tetszik(0)Nem tetszik(1)


 • szukuro

  Kiváncsiságból megnéztem a teljes bontást, amiböl kiderült hogy az egyetlen paladin és az egyetlen pap is ugyanazé a játékosé (Heisnotaxel), ö az egyetlen control warri és egyedül ö nem visz sámánt. Minimum merész, sok sikert neki.

  Tetszik(1)Nem tetszik(0)
 • warruth

  Komolyan a Yogg Saron deckek így beférnek a metába? Azt hittem, azok csak fundeckek. Annyira megbízhatatlan, az esetek jelentő részében lemilleli a saját gazdáját, ha becsúszik egy-két sprint vagy nourish.

  Tetszik(1)Nem tetszik(0)
  • SilentThom

   Szerintem megér a paklikban egy lapot. Engem nem egyszer megmentett már szinte lehetetlen helyzetből.. persze egy kis szerencsével, ha nincs kiút akkor ott van Yogg ! 😀

   Tetszik(1)Nem tetszik(0)
  • Ermac

   Életképtelen deck hosszú távon , funnak fun az tény. De ha jól állsz a boardon, akkor nem akarod eltolni Yoggot (vajon miért) , ha szarul állsz akkor van kb. 20% esélyed, hogy kihúz a szarból, csak hát senki nem játszik arra, hogy turn 10be szarul álljon.
   Szóval ez a kártya Lose-Lose.

   Tetszik(2)Nem tetszik(2)
Back to Top ↑