HEARTHSTONE pic4854

Készült 2016. november 6. | írta Hancu

10

Pável a király

Na, hát lement a Hearthstone-vébédöntő, izgalmas volt, fasza volt, de azért jó lesz, ha most már felrázza a metát kicsit a Gadgetzan, unalmas a sok druid és midrange sámán. Ott hagytuk abba, hogy top8 van, ahonnan aztán az esélyesebb felek jutottak a top4-be:

 • A kínai controlwarrior-király JasonZhou simán verte a közönségkedvenc Hamstert priesttel-paladinnal együtt
 • Amnesiac 3:0-ra vezetett Pavel ellen, aki innen fordított 4:3-ra, centire ugyanúgy, ahogy a csoport ki-ki meccsén OmegaZero ellen, ráadásul mind a kétszer Malygos druid ellen nyerve zsinórban négyet
 • A koreai Cheonsu tökéletes játékkal ütötte ki 4:1-re Cydoniát, és elkezdték esélyesként emlegetni, mert igazából a verseny eleje óta szuperül ment, egy szoros meccse se volt
 • Hotmeowth bizarr Patron-Bloodwarrior deckje látványosan csődöt mondott, DrHippi 4:0-lal küldte haza

Aztán jött a két elődöntő, ahol a két európai aránylag könnyedén verte a két ázsiait, és eljutottunk ide (jó, hát a címmel már elspoilereztem, de sebaj), orosz-ukrán vébédöntő, megáll az ész:

 

Tetszik(2)Nem tetszik(0)


 • Ucnahvuli

  EU>all
  [spoiler] wow arénában is 😀

  Tetszik(3)Nem tetszik(0)
 • Ermac

  Meglepően sok meccset döntött el a Ragnaros RNG , kiváncsi vagyok lesz-e valami változtatás Raggal kapcsolatban ( egyik interjúban is mondta valaki, hogy RAgnaros RNG nem fun ) .

  Viszont Dr.Hippi misplay lethal mindent vitt (mázlija volt ,nem topdeckelt az ellenfe lethalt ) XD

  Tetszik(1)Nem tetszik(0)
 • Arilian

  Az egész játék túlzotten Rng, lásd Jogg, vagy Brawl.

  Nem hiszem, hogy hippit vigasztalja, hogy 2/3 sansza volt nyerni, ha a döntőben az 1/3 jön be.

  Ráadásul sosincs az az érdés, hogy 'ez de zseniális húzás volt', szinte mindig ugyan azt húzzák amit bármely jó player. (a soha nem igaz, mert a brawl elleni -2 1/1 'misplay' szép volt és meglepett eléggé, de ez egy jópár meccsen.)

  Tetszik(1)Nem tetszik(1)
 • http://www.ecommerce-designer.eu GaBRiWaZZ

  Nekem baromira bejött ez az egész móka, volt nagyon sok jó és izgalmas meccs is, örülök hogy a (számomra) unszimpatikus amcsi gyereket is elkenték. (Amnesiac)

  Véletlenül vettem észre, hogy lehet bajnokra szavazni és ahány win matchet hoz, annyi The Grand Tournament boostert kap a szerencsés.

  Gőzöm nem volt, hogy ki kicsoda, mennyire jó, így filóztam a handsomeboy-on de aztán végül valamiért che0nsut választottam, a következő szavazáskor pedig kifutottam az időből, így maradt továbbra is ő.

  Nagyságrendileg 8-10 pakkot biztos hoz, (bár nem tudom hol lehet megnézni a fullos winek számát) úgy is hiányom van ebből a kiegből 🙂

  Remélem a Blizzard jövőre is megjátsza ezt a lehetőséget, rendes tőlük, ennyi ingyen paklitól még nem mennek csődbe amit most szét fognak osztani sokezer user között.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • Endyr

   max 6 packot lehetett nyerni, ennyit kapsz, ha az elso korben szavaztal:

   Pavel - 6
   DrHippi - 5
   Cheonsu - 4
   JasonZhou - 4
   Amnesiac - 3
   Cydonia - 3
   Hamster - 3
   HotMEOWTH - 3
   Bbgungun - 2
   Breath - 2
   Handsomeguy - 2
   OmegaZero - 2
   Ddahyoni - 1
   Naiman - 1
   ThijsNL - 1
   Yulsic - 1

   Tetszik(1)Nem tetszik(0)
   • http://www.ecommerce-designer.eu GaBRiWaZZ

    Köszi az infót, valami rémlett apró betűs részről 🙂
    Ajándék lónak nem nézem a fogát.
    Igen, elejétől csináltam, elvileg már vote miatt is ad egyet + a winek.

    Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • szukuro

  Arcom amikor az erősnek induló US mindhárom játékosa kiesett első körben és végül EU vs. EU döntő lett:

  http://www.hearthstonetopdecks.com/wp-content/uploads/2016/08/featured-babblingbook.jpg

  Tetszik(0)Nem tetszik(3)
 • Mohrtimer

  Egyszerűen mai napig felfoghatatlan nekem a HS sikere. Most senki ne essen nekem, nem a vesztét akarom, csak elmélkedek.
  Sokat játszottam gyerekkoromban IRL is kártyajátékot, és számítógépen is, de egyszerűen a HS nem tud lekötni. Véleményem szerint rengeteg jobb konkurens játék van, mégis a HS sikere toronymagas a többihez képest.

  Tetszik(1)Nem tetszik(3)
  • zerodeath

   Hát egyszerű játékmenete van, felhasználóbarát interface és elég jó marketing stratégiája volt a kezdetektől. Gondolok itt például arra, hogy streamerek osztogatták a kulcsokat és nagyon sokan akartak maguknak egyet, csak mert zártbéta és hype. Meg persze egy olyan franchise tagja, amit nagyon sok ember ismer és szeret, még ha már nem is játszik az eredeti programokkal. Ez elég jó kezdés egy játéknak.

   Játékműfajt populárisá tevő játékok közül a Hs szerintem olyan mint a Minecraft. Népszerűvé teszi a műfajt, de igazából az átlag játékos csak azt az egy játékot tudja a műfajon belül, és mindent copynak nevez ami utána jön. Csak a LoL jutt eszembe, aminek kihívója akadt az elmúlt évek ilyen játékai közül.

   Aztán lehet hajnali négykor nem kéne ilyeneken gondolkoznom, remélem nem írtam semmi baromságot, amit most helyesnek gondolok. 🙂

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • Droo

   Egyszerű, könnyen tanulható és gyors meg vicces. A növekvő bonyolultság négyzetesen csökkenti a potenciális játékosok számát.

   Tetszik(1)Nem tetszik(0)
Back to Top ↑