HEARTHSTONE img_0220

Készült 2016. november 29. | írta Hancu

14

Elő a kristálygömbökkel!

Csütörtökön megjelenik ugye a Mean Streets of Gadgetzan, és ennek örömére tegnap az összes maradék lapot bemutatták, mi több, először láthattunk akcióban is egy csomót. Ha lemaradtál volna:

Hát, Kazakus ide, Don Hancu oda, egyelőre az látszik belőle, hogy a Jade Golem mechanika mindent agyontipróan brutális. (Tegyük hozzá gyorsan, amikor az első ugyanilyen kis demójáték volt az Old Godsból, akkor meg úgy nézett ki, hogy a Cthun-deckek fognak nyomasztóan agyonverni mindenkit, aztán mégsem úgy lett.) Amíg mindenki számolgatja, hogy hány paklira van elég goldja, és tervezgeti, hogy milyen legendarykat kéne először lecraftolni, játsszunk egy kicsit, és próbáljuk megtippelni, hogyan fog felkavarodni a meta az új kiegtől. A feladat a következő: írd be sorrendben azt a három kasztot kommentbe, amik szerinted a legnépszerűbbek lesznek a ladderen január elején. Az ellenőrzéshez a Vicious Syndicate első januári Data Reaper riportját fogjuk használni, abból is az All Ranks összesítést. A jelenlegi top3: sámán-mage-warrior, és az elmúlt fél évben így változott az egyes kasztok népszerűsége, a színkódok gondolom egyértelműek:

drr28-class-frequency-chart

Továbbá tippeket várok arra is, hogy mik lesznek az eddig teljesen ismeretlen, de most aztán berobbanó új pakli-archetípusok. Még azt is megkockáztatom, hogy a kaszt top3-at legjobban megtippelőknek nézünk valami ajándékot a fiók mélyéről.

Tetszik(4)Nem tetszik(0)


 • coeris

  Hasrautesre druida, warrior es priest (a harom gangbol a legerosebbnek
  tuno elso blikkre, de finoman szolva is csak kocajatekos vagyok, biztos
  van aki tudomanyos alapon majd jol megcafol).

  Mindentol fuggetlenul mar varom, viszonylag kevesnek tunik a filler lap, es a gyengek kozott is vannak boven highlight-gyanusak szep szammal (pl. Mayor Noggenfogger vagy ki a pek).

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • DJ

  Már dörzsölöm a tenyerem... EU accon 5k+, NA accon 3k+ gold bekészítve.

  Némi pap szeretet után jó lenne tier 1-2 közötti pap deckeket látni a metában. 🙂

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • BirdSetFree

   Dragon PRiest tier 1 deck lesz . 5 mana 5/6 Dragon > Discover a card from the enemy , cseppet sem OP 🙂 + uj boardclear !

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • rapbandita

  control-secret mágus (remélem) -> harcos -> pap

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • skaven

  druida - saman - priest, nem tipp!!!! na jo, de, tipp. 🙂

  elorendeltem a cuccot tegnap, az 50 pakli, van meg valami 2-3k aranyam meg 4k koruli dust, aztan a ket unnep kozott majd tolok par tucat arenat meg ezekre. januart ugy szeretnem kezdeni hogy nem nagyon hianyzik semmi hasznalhato lap.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • ErhartJamin

  Druid>Shaman>Mage/Priest szentháromságra tippelek. Elég erős versenytársakat kapott a midrange sámán a lelassúlónak tűnő metával, de ez még nem jelenti hogy lekerül a trónról, legfeljebb osztoznia kell a dobogón.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Spellbreak

  A fegyvereket buffoló aggro warrior még nagyobb rák lesz mint eddig első tippem az. Másik kettő mondjuk legyen Dragon Priest és valamilyen face/midrange Hunter.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • CRA

  Priest
  Druid
  Hunter

  Első kettőben egészen biztos vagyok, a harmadik könnyen lehet a sámán is, vagy olyan class akinek a legjobban bejön még a jadególem.
  Amugy visszanézve tényleg mindenki azt hitte, hogy a C'Thun mennyire erős lesz, közben elég nagy fail, nem nagyon van balansza a deckeknek, és nem is kapnak sehonnan supportot (úgy értem új lapok), eléggé haldoklott eddig is, az új kieggel meg egészen peremre fog szorulni,

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Zerthul

  Druid
  Warrior
  Mage

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Gábor Erdős

  Druid - Warrior - Priest

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Makk

  Az elején majd lesz sok minden, aztán majd ezek lesznek: Aggro paladin+Aggro warrior, meg Mid range Warrior+Mid range paladin+Mid range hunter, aztán üt pofán minden. Ne legyen igazam, de az eddigi tapasztalat alapján ez lesz majd 3-4 hét után.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Laszlo Gyori

  Control warrior
  Mill druid
  Shadow Rager rogue

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • BirdSetFree

  A jade golemek tul vannak hypolva. Sokkal kevesebb a szinergia mint Cthunnal volt/van es Katun sem tier 1 / 2 deck .

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • http://aionhill.com Gábor Imre

  USában para van a deckek nyitásával, pontosabban a lapokkal, azt vágjátok? Vajon mire eljön az éjfél, EU-ban javítva lesz? (HeartPwn-on van a poszt)

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
Back to Top ↑