HEARTHSTONE 26536-list-of-kazakus-potions-and-potential-fix-news

Készült 2016. december 13. | írta Hancu

8

Kraftolni, de mit?

A Redditen vetette fel valaki a kérdést: most hogy már majdnem két heti tapasztalata van a népnek az új kiegészítővel, ugyan melyik legendary lapokat éri meg leginkább lekraftolni? Hősünk kiírt egy szavazást, amire kapott is 70 ezer (!) választ, az állás most így néz ki:

A magam részéről aránylag egyet is tudok érteni az élbollyal. Kazakus nagyon erős, több deckben is használható, Patches nem különben (bár őt utálom), Aya szintén. Raza nekem nincs meg, de amikor ellenem jött, nem tűnt olyan vadállatian durvának, Kun-nal szintén így vagyok. Don Hancu, hát, nyilván nem tudok róla elfogulatlanul nyilatkozni. 🙂 White Eyes van még meg a lista elejéről, és kimondottan elégedett vagyok vele.

Ti hogy látjátok?

Tetszik(3)Nem tetszik(1)


 • Endyr

  en szavaztam konkretan erre a szavazasra, en kazakust, ayat es razat jeloltem, tehat kb egyetertek a listaval 🙂

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • DJ

  Na ez a szavazás pont arra volt jó, hogy megnézzem pontosan milyen lapokat is kaptam ~60 pakliból. (Múltkor csak nyitogattam és azóta se néztem rá a lapokra)

  Kazakus - pipa
  Raza - pipa
  meg van egy Inkmaster amiből szerintem dust lesz, bár nincs szükség rá, mert van 4k dust is.

  Igaz csak 3 leget kaptam 60-ból, de így rendben van.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Alastian

  Nekem is lett a 40 packomból 2 legendary, a golden Wrathion például teljesen jó volt, hogy 0-ról rakhassam össze a Kolento féle Jade Druidot. A másiknak a nevére sem emlékszem, valami teljesen retardált effectje volt, azonnali dust lett.
  A listával egyetértek, Kazakus a következő nálam is, Pirate Decket elvből nem játszom, lassan smorc kategória.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Astonkacser

  Ah. Persze hogy az a legendary esett ki nekem, plane goldban, ami a lista legeslegaljan szerepel ......

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • Endyr

   ami pontosan megegyezik a non-gold lista elsovel 🙂 (vagy akarmivel)

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Laszlo Gyori

  Hétvégén feleségem basic US accjára beléptünk. Ezen tényleg alig van valami, a 80g-s és spektálós küldikhez van nekem fenntartva, magától még sose játszott vele. Volt rajta 1 pakkra való gold, megvettük abból első MSG pakkját: bumm legendary: Patches. Összedobtam neki egy budget kalóz decket, hogy lenyomjuk a 3 goons wint 2 pakkért, majd még 2 pakk jade lotus és végül egy hatodik pakk az egyéb küldikből összejött pénzből. Ebből a +5 pakkból kiesett neki még egy legendary: Kazakus.
  Szóval nemcsak, hogy többet bontott 6 pakkból mint én kb. 30-ból, de sikerült a 2 top legendaryt behúzni. Persze pont a többi kártya nincs meg neki hozzá decket összerakni. 7/7 Blizzard trolling...

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • Egy kis Emberke

   Azért legendarykat szétkapva hamarabb jön a por, mintha sima lapokat szedegetnénk szét

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • fects

  Egyrészről kicsit csalódás a sok gyenge legendary, másrészről üdvözlöm, hogy nem kell több ezer dustot ellőni rájuk, ha ki akarod próbálni a top deckeket. Főleg, hogy a következő kieg is lapos lesz (nem adventure), így nem árt goldot és dustot is spórolni rá.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
Back to Top ↑