HEARTHSTONE cristiano-ronaldo-portugal-euro_3486784

Készült 2017. május 10. | írta Hancu

6

Ezt neked, Cristiano Ronaldo!

Az a helyzet, hogy épp most vertük meg a portugálokat a Global Games második csoportmeccsén, két meccsből két győzelemmel állunk, a csoport első helyén, és kezd közönségkedvenccé válni a magyar csapat, ami unortodox paklikkal játszik (az első körben exodia mage, most warlock!), és nyer. Innen már nagyon el kell cseszni a dolgokat, hogy kiessünk, de azért még ne kiabáljuk el. Nézzük inkább, hogy állnak a csoportok!

ab

Az A csoport elég kemény, ki a fene gondolta volna, hogy félúton a bulgárok fognak vezetni az indonézek előtt? Hogy a kínaiak háromból egy győzelemmel kullognak majd? Hogy a svéd álomcsapat nem lesz továbbjutó helyen? A B csoportban viszont szépen bejönni látszik a papírforma egy amerikai-holland-brit továbbjutó trió ígéretével. Szegény románokat meg nem tudja RDU a hátán vinni.

cd

A C csoportot magabiztosan vezetik a nagy esélyes oroszok, az ausztrálokat viszont továbbjutó helyre várta előzetesen mindenki, aztán tökutolsók egyelőre. A D a mi csoportunk, jó ránézni, de azért az is látszik, hogy piszok nehéz meccseink vannak hátra. A legnehezebb jövő héten Dél-Korea ellen.

ef

Az olaszok és a japánok a várakozásnak megfelelően elöl, a norvégok viszont csúnyán lemaradtak az E csoportban. Az F-ben meg vezet Malajzia, hát mi folyik Gyöngyösön? Kieső helyen a franciák, totál lenullázva a belgák, durva.

gh

A törökök első helye legalább maláj-kategóriás meglepetés, és valószínűleg arra se sokat számítottal, hogy a lengyelek ilyen gyengén muzsikálnak majd. És a végére: hát mi történt a németekkel??? Épp most játszanak egyébként a horvátok ellen, és innentől muszáj minden meccsüket megnyerniük a továbbjutáshoz. Az ukránok eddig talán a legmeggyőzőbb teljesítményt mutatva vezetnek veretlenül, de StanCifka is 3:0-ra vezette a cseheket, ők ketten már fél lábbal a következő körben érezhetik magukat.

Tetszik(10)Nem tetszik(2)


 • Astonkacser

  hajra magyarock!

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Hangya

  Meg lehet ezeket nézni utólag valahol?

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • Arilian

   Meg, pl

   https://www.youtube.com/watch?v=8EYS9Suw_3Q

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • rapbandita

   csak ez a zsibró lelövi előre a poént! 🙂
   hajrá hungaria!

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • http://eu.battle.net/wow/character/arathor/Faralêth/advanced Faraleth

  Elek kiejtette volna őket, de sajna Rui Partíció lerakott egy kapufát

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • Szolo

   A bíró onnan is visszahozta volna Hisztiánó Rinyaldót és bandáját.
   Örüljünk, hogy 3 szabályos gólunkra csak szabálytalanul tudtak válaszolni ugyanannyival. 12:11-ben hoztuk össze a döntetlent, ami nagy szó.

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
Back to Top ↑