World of Warcraft Classic megjelenés -


HEARTHSTONE mobile_260b4a638a7584b667835d2da294fd2a

Készült 2017. július 11. | írta Hancu

3

Global Games top16

Elérkezett az egyenes kieséses szakaszhoz a csapat-világbajnokság, ide mi már nem jutottunk el, de azért szép volt fiúk, az első csoportkörön túljutni is nagy dobás volt. Ma és holnap a legjobb 16-ból 8 lesz, a jövő héten abból 4, és az elődöntők meg a döntő pedig már egy LAN-eseményen, nagy csinnadrattával, és szép pénzdíjakkal megy majd. A mai meccsek alapján úgy tűnik, a meglepetés-kiscsapatoknak lassan leáldozik, eddig az összes továbbjutó a nagyobb nevű, esélyesebb csapatok közül került ki. Aki lemaradt volna, annak különösen ajánlott a holland-brazil meccsbe bekapcsolódni az utolsó két menetre, 1:2-es állástól, NAGYON súlyos őrület volt, ami ott ment, én azon se csodálkoznék, ha a holland csapat felvenné nem hivatalos himnuszának a Never gonna give you up-ot, hát ezer emberből 12o0 simán feladta volna Thijs helyében az utolsó 6-8 köt bármelyikében. Az eredmények eddig:

 • Kína – Belgium 3:0
 • Dél-Korea – Malajzia 3:1
 • Görögország – Csehország 0:3
 • Ukrajna – Ausztria 3:1
 • Hollandia – Brazília 3:2
 • Olaszország – Mexikó
 • USA – Tajvan
 • Új-Zéland – Kanada

A top4-be jutásért eddig biztos egy cseh-kínai és egy ukrán-holland rangadó.

 

Tetszik(1)Nem tetszik(0)


 • XwP

  Imádom a Hearthstonet , de egyszerűen nem tudom felfogni , mit lehet hypolni ennyire egy játékon , ahol fix a mana és az nyer aki jobban curvel.

  Mivel a curve a lényeg a játékban , ezért dominálnak az aggro / midrange deckek .

  Mindenki tudja, milyen deckkel jön a másik , lapról lapra .

  30 kártya van ,a manát nem érdemes bent tartani (CurveStone ) mivel nincsen quickspell , amit nyomhatnál ellenfél körébe ( MtG / HeX / sok más ) , nincsen prophecy system sem ( Elder Scrolls Legends ) . Vagyis a hú de nagy playek abból adódnak , hogy , vagy az ellenfél kezében van a kártya amivel nyer, vagy topdeckeli vagy semmi nem tőrténik . Ez ellen SEMMIT nem tudsz tenni ( esetleg counterspell / Dirty Rat ).

  A másik az, hogy valaki Paveling Bookozik és RNJesus vele van .

  Az RnG kártyákat , mint Ragna / Sylva kivették Standardból , maradt TauntWarrior a Ragnakalapáccsal ,

  Tyler arconlőtte ellenfelét , úgy, hogy 5 lény volt a boardon .
  Thijs meg Topdeckelt egy Sunkeepert, amikor kell , majd makkolt egyet Defenderből, és meg volt 2 topdeckje ami megmentette.

  Ebben a játékban nincsen , OutplaY ( azért ilyen szinten ne nevezzük azt outplaynek, hogy aggro deckkel nem pakoltál bele mindent egy Swipeba ) , mivel nincsen reaktív kártya az ellenfél körében.

  A HS skillcapje limitált , ez betudható annak , hogy casual és limitált a cardpool Standardon ( kevés lap ) és kevés a lapok közötti interakció is .

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • rapbandita

  https://www.youtube.com/watch?v=4lVio-6Wv54

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • skaven

  az az utolso ket jatek tenyleg franko volt, siman vegig lehetett izgulni az egeszet. 🙂
  sokszor es sok minden miatt lehet utalni a HS-t, neha tenyleg brutal idegesito, meg no skill meg minden, de azert ez az utolso ket jatek tenyleg olyan volt, hogy az atlag jatekos nagyon siman kikapott volna.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
Back to Top ↑