World of Warcraft Classic megjelenés - Mennyi is? Várjá' csak...


HEARTHSTONE nvns54o

Készült 2017. augusztus 10. | írta Hancu

2

Holnap hajnalban eljő a Lich King

Bemutattak minden lapot, ezerrel pörög a hype, és máris ki lett nevezve a Lich King Dr.8-nak. Az amerikai szerveren ma késő este, Európában holnap hajnalban válik elérhetővé a az új kiegészítő, és amíg erre várunk, megmutatom a Vicious Syndicate szavazását arról, melyik lapokat mennyire erősnek várják a játékosok az új metában. A VS-ről tudni illik, hogy statisztikákkal erősen megtámogatott heti metagame-elemzésben utaznak, vagyis az olvasóik (vagyis a linkek mögötti lista összeállítói) aránylag elhivatott játékosok, nem a rank20-as plebs. Klikk ide vagy ide, de azért rögzítsük itt is, hogy a top15 legerősebbnek várt lap:

kft-tpo15

És halkan jegyezzük meg, hogy a hasonló Ungoro release előtti találgatások mennyire sikerültek: a top15-ből a ladderen úgy 6-7, verseny metában kb. 3 jön szembe valóban rendszeresen.

Tetszik(2)Nem tetszik(0)


 • rapbandita

  Ez mind DUST!
  Bearshark, Coldwraith a tuti befutók!

  Harrison Jones és a Fekete Lovag újra támad!
  HF

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • fects

  Hajnalban élesítik, tehát reggel talán már használhatóak lesznek a szerverek. Elég sok Legend kártya lett most jónak minősítve és a szokásostól eltérően az Epicek se rosszak, szóval ha csak a fele igaz ennek, akkor jó drága kieg elé nézünk (craft szempontból legalábbis).

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
Back to Top ↑