World of Warcraft Classic megjelenés - Mennyi is? Várjá' csak...


HEARTHSTONE hs_0823

Készült 2017. augusztus 23. | írta Attila

13

Szív és otthon

OK! A Blizzard ismét szintet lépett a cinematicok terén, amire nincs is jobb bizonyíték, mint az alant látható kis musical betét, mely a Hearthstone-t hivatott népszerűsíteni. Ez lesz a videó, amit legalább egy tucatszor meg fogok nézni, annyira jó lett. És az a poén, hogy ennek még lesz folytatása. Állat!

Harth Stonebrew’s tavern is a special place. If you strolled among the packed tables and raucous laughter on a busy night, you’d overhear stories of exhausting travel and perilous adventure—and of lucky voyagers somehow finding the tavern just when they needed it the most.
For the colorful cast of characters who call it home, the tavern is more than just a place to put up their feet or toss back a tasty brew. For them, it’s where the magic of hospitality fills the air, and good times are shared by everyone who happens through the door. In the tavern, the joy of the unexpected or the thrill of competition can be found at any hour.

Tetszik(4)Nem tetszik(7)

Tags:


 • https://worldofwarcraft.com/en-gb/character/arathor/hokusai evoken

  Oké, igényes meg minden de ez ilyen 1:1 disney/pixar izé. Az Overwatch cinematicok már elkezdték ezt a vonalat, a vernyogást leszámítva persze. Mondjuk a végén Deathwing az vicces. 🙂

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Lepkemaci

  A hearth nem szív, hanem a tűzhely, kandalló előtti kővel burkolt melegedő része a háznak. Gyakran használják az otthon szóval együtt (hearth and home), ahogy a magyar nyelvben mi is az otthon melegét emlegetjük még akár nyáron is. Az egész videó is arról szól, hogy a zord hidegből fagyottan betévedő kiscsajt köszöntik az életet adó kandalló melegénél az ismeretlen barátságos arcok, akiknél mágikus kártyákkal játszhat és meleg otthonra lel minden kalandor.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Don Dondon

  Warcraft-waifu? Nekem semmi bajom azzal, hogy részben külön brandként próbálják kezelni a Hearhtstone-t, de ez a dalolgatós Disney-hercegnő már kicsit túlságosan is stílusidegen. Nem tudom, hogy jutottak el idáig a jó öreg apagyilkos Arthas klasszikustól.
  https://www.youtube.com/watch?v=99jXY7oCmz4

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • TarBeast

   Ugyan így érzem. A legutóbbi kiegészítő, KotFT kicsit komolyabb lett mint a tübbi HS kieg, de így is poénokkal teli, pont megtalálták az egyensúlyt benne szerintem, aztán rá két hétre meg jön ez a cringe fest....

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • https://worldofwarcraft.com/en-gb/character/arathor/hokusai evoken

   Azért a Hearthstone nem Warcraft, még spinoffnak sem nevezném. Oké, ráhuzták a warcraft univerzumra egy kártyajátékot de ennél többet én nem látnék bele. Hardcore WC3 fanként én a wowban néhol több gyalázatot látok. 🙂

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
   • Don Dondon

    Én viszont nevezném, pont ugyanaz, mint a Super Marionak a Mario Kart, Mario Tetris, Mario Tycoon meg mittudomén még mik voltak. Mégis igencsak melgepő volna, ha a Nintendo nem próbálná meg őket valami közös hangulat- és látványvilággal összefogni, hanem az egyikben simán menne a hagyományos japán giccsvilág, a másikban meg a scourge által megfertőzött Luigi egy baszomnagy kardot szúrna Mario szívébe.

    Tetszik(0)Nem tetszik(0)
    • https://worldofwarcraft.com/en-gb/character/arathor/hokusai evoken

     Utánaolvastam, hogy a Hearthstone alcíme az hogy heroes of warcraft (ez új volt:)) szóval a Blizz azért konkrétabban alárendeli az univerzumnak, igy valóban kicsit más a leányzó fekvése. Ettől függetlenül tartom hogy nagy átfedéseket azért nem kéne várni, a HS az első másodperctől kezdve egy könnyed vicces valami (bár ezt a disney-s vonalat akkor sem értem) de a fő játék ettől függetlenül ugyanabban a szellemiségben müködik és végülis az a lényeg nem a spinoffok sorsa. És azért a WCban mindig volt egy humoros oldal is szóval nem egy ördögtől való dolog ez.

     Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Daermon

  Kivitelezés minősége Blizzard szint, kiváló. De amúgy meg meh...

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Szinkron

  A Blizzard célközönsége lecsúszott 5 éves kor alá? Ezek a gyermeteg animációs filmek bejönnek a felnőtt közönségnek? Itt tartunk?

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Meridian74 – “CEU-t Arábiába!”

  Szintet lépett?? Lefelé? vagy hogy értetted...?

  Mivel ez egy gagyi minőségű a korábbi cinematicjaikhoz. Pedig ránézésre, kb ugyanannyi erőfeszítésükbe került és ember készíthette a scene-ket, az animációkat, (a zenei aláfestés az rendben van) csak épp a videó kinézete gagyisztikus lett. Kicsit polírozottabb lehetett volna, úgy mint a korábbi videóik... ez most kb a Starcraft 1 videóinak szintjén áll, csak épp infantibilisebb lett - meg hosszabb a videó időtartama... Úgy egyébként mi ez a szellemi leépülés a Blizzardnál? Valaki kérdezte máshol, hogy jutott el a Blizzard arról a szintről amikor Arthas a saját apját döfte le a kardjával erre a szellemi színvonalra? Ez most már a trendi? 6 évesek színvonalára csinálni a játékokat és a promotáló videókat? Ennyire lehülyülnek a népek az amcsiknál...? Amúgy a Overwatchos videóban a csaj is tipikus amerikai fiatal csaj? Kövér mint egy disznó? Végül is, ja, népbetegség az már náluk is, már gyerekkorban komoly súlyproblémákkal küzd a népesség java része... úgy egyébként erről is a Misi mókus kalandjai jut eszembe, amikor találkozott az örökké termő fa mókuskáival... akik zsírosra hízták magukat, aztán se a darazsat nem tudták elkergetni, sem pedig fára mászni a sakál elől... stb...

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • Szinkron

   Undorító egy pénznyelő szar giccscég lett ez a Blizzard, drogárusok, pont annyit adnak amennyit szükséges a lehető legtöbb pénzért. Néztem a közvetítést, felnőtt emberek nézik ezt a gyermeteg rajzfilmvilágot. kb 15 éves voltam amikor a diablo 1 kijött a maga brutális világával, akkor még nem volt ekkora népbutító szar cég a Blizzard!

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Tibor Sipos

  Pedig egyszerű a történet:
  Végeznek egy piackutatást: WoW movie, hiába jó, igényes, egy igen komoly film egy terjedelmes underground réteget céloz meg. Egy so-so warcraft-universe film egy rajongótábort.
  A actiblizz viszont globális pénzt akar.

  Az utóbbi években mi lett filmsiker?
  Frozen.
  Most abból a tortából akarnak a befektetők.
  A gyerekek imádják a musicalt, a szülők meg imádják ha a gyerekek imádnak valamit.
  Blizzard meg családcentrikus game company lett.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • rapbandita

  Bocs, de a videó tökéletesen illik a Hearthstone képbe. A possessed villager meg egyenesen priceless. Én sem szeretem a (legtöbb) musicalt és már gyermekkoromban is hülyét kaptam a disney filmek zenés betét részeitől, ezért ez itt sem tetszett, de maga a videó és annak a felütése, hangvétele simán belesimul a HS világába. Persze értem, és van is benne valami, hogy giccs parádé, meg gyerekes, de ne legyünk már ennyire "felnőttek", hogy ha nincs benne koponya, vagy nem ömlik a vér, attól az már rossz. Kornyikálás nélkül még nézném is (bár igaz, hogy a KT-féle videóból egy több évados Castlevania-szerű cuccot még inkább), mert melengeti a szívem egy újabb 5. körös living mana + innervate + mark of the lotus kombó után. (Bár azt a Gastont jól pofán kéne vágni.) Akinek pl. a Mean Streets of Gadgetzan animáció tetszett, nehezen értem, hogy ezzel mi a baja. Ízlések és pofonok.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
Back to Top ↑