HEARTHSTONE 184637-hearthstoneyearoftheravenguidearticle3

Készült 2018. február 28. | írta Roodie

5

A Holló Éve

Tegnap késő este került fel egy blog post (és benne egy videó) a HS blogjára – érkezik az új évad, amely a Holló Éve nevet viseli, és a paklik rotációján kívül számos újdonságot is hoz. De lássuk sorjában!

Első tétel a paklik – a Whispers of the Old Gods, One Night in Karazhan és Mean Streets of Gadgetzan lapjai már csak a vad formátumban lesznek használhatók (agyő, jade druida, nem fogsz hiányozni!). Ezen felül soron kívül, korkedvezménnyel nyugdíjazzák a következő lapokat: Ice Block, Coldlight Oracle, Molten Giant. Jó pár lap kerül ki ezzel a standard rotációból, felkavarva kicsit az állóvizet.

A napi küldetések is változnak, egyrészt a 40 aranyasak jutalma 50 aranyra nő, másrészt a követelmények is egyszerűsödnek, pl. a Class Victory esetén kettő helyett elegendő egy győzelem a megadott hőssel, ami nagy könnyebbség az olyan nooboknak, mint én, aki 3-4 hőssel játszik csak, a többinek a lapjait pedig rendszeresen szétkapja, hogy legyen dustja lecraftolni valami értelmes legendaryt, ami SOSEM esik neki amúgy… Szipp.

Év közepén érkezik a következő nagy újítás, a játékon belüli versenyszervező felület – immár semmi akadálya nem lesz a Frostshock Invitational rendezésére, Hancut már látom is, ahogy a padból majd kiesve jelentkezik szervezőnek, hát jó, legyen!

Végezetül egy új druida hős is jön, Lunara személyében, az első idei kiegészítővel – ezzel együtt Maievet attól a pillanattól kedve nem lehet majd kiszedni.

Izgalmas év lesz ismét, az biztos!

 

Tetszik(5)Nem tetszik(0)

Tags:


 • https://www.youtube.com/mirmix MirmiX

  Király,a miniturnamentre kiváncsi leszek!

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Fodor Norbert

  Nincs Iceblock oké, végleg abbahagytam a HSt

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • Vitya

   Vegulis csak a mukodo mage paklik 40%a epul ra!

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
   • Fodor Norbert

    Mage a mainem, fullos lapkészlettel, sajnos amíg az IB vissza nem kerül, muszáj leszek abbahagyni. GG Blizzard, szedd ki még a Pyrot, meg a counterspellt és kivégezed teljesen a ctrl mageet.

    Tetszik(0)Nem tetszik(0)
    • Naliviel

     Az IB azért rossz lap (azon kívül, hogy unfun), mert megköti lapok tervezésénél a Blizz kezét. Szerintem jó pár ötlet ment a lecsóba, mert ordenáré egy combo lett volna IB-al. Kap majd a mage más survivalt, ami több interakciót engedélyez.
     Új kiegben kialakul majd melyik verziók lesznek a legjobbak, ha most nem lenne IB simán játszhatnál Tempot (a fungalmanceres) vagy Big Spellt. Ha emiatt hagyod abba a HS-t sajnálom, de inkább válts wildra vagy próbálj ki más mage decket vagy classt.

     Tetszik(0)Nem tetszik(0)
Back to Top ↑