HOTS no image

Készült 2015. június 19. | írta Astonkacser

17

Amikor a Hentes kodó háton ment csatába Diablo arkangyallal

97IHUAW231V11434559898084

Folytatódik az Eternal Conflict eseményre való készülődés a Heroes of the Storm háza táján. A tegnapi két új karakter mellé ma új skineket is bemutatott a fejlesztő brigád. A kezdeti traumából csak most pislákolok fel, de még mindig csak értetlenül nézek ki a fejemből. (a klikk után videó is lesz!)

Az még hagyján, hogy Leoric és a Butcher kapnak egy pajzsos külsőt, és Leoric Vrykul skinje nem más mint egy viking harcos. De amikor megláttam az arkangyalnak beöltöztetett Diablot, amint tüzes képességei hirtelen kék szikrává válnak, hirtelen nem is tudtam milyen rendezvényen is vagyok.

A habot a tortára az amazonnak álcázott Nova, aka. Novazon (hehe, érted? hehe), tette fel, amint a távcsöves fegyvere helyett számszeríjjal osztja az áldást a csatatéren. Már csak azt nem tudom, hogy az invisibility képessége hogy fér össze az amazon karakterrel, na de ez legyen a legkisebb problémánk.

Új lovak is lesznek. Egy Tyraeles ami nem néz ki rosszul, bár kaphatna hasonló angyali szárnyakat mint Tyrael maga. A kedvencem viszont a Butcher harci szörnye ami nem más mint egy kodó.

Alapból nem volt semmi bajom azzal, hogy olvasszuk egy játékba a Diablo, Warcraft és Starcraft hőseit, bár elsőre az is picit furcsa volt, de ez a mostani keverése a dolgoknak nekem még mindig picit rémisztő.

Na de a kérdés, hogy ti mit szóltok hozzá???

(eredeti cikk)

Tetszik(0)Nem tetszik(0)


 • Whysper

  Nekem a favágó Uther és társai elvették a kedvemet. Bár Diablotól az óriás Murlock féle skin se egyszerű 8)

  Extrovertált ember vagyok és nem igen vannak az ilyen dolgok inyemre,de Megpróbálok a csatára figeylni meg az oda illő dolgokra. Bár Én vissza mentem mást játszani...

  Várok inkább arra,hogy WOW-i is vissza tudjak menni.

  Maradoka Dota-nál. Ezt meg meghagyom annak aki betudja venni,hogy a dark fantasy herokat így öltöztetjük....De ez egyéni vélemény. valakinek ez tetszik és őket sem bírálhatnám az egyéni értékrendszerük miatt.

  Nekem a Diablo maradjon Dark fantasy hero -- Uther maradjon Paladin és nem favágó és .....

  Senkit sem akartam megbántani,ha véletlenül olyat írtam. Sry érte.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Whysper

  @Whysper: Bocsi,hogy elgépeltem pár helyen. Nem engedte javítani

  "Extrovertált ember vagyok ,de nem igen vannak az ilyen dolgok inyemre"
  "Maradok a Dota-nál. Ezt meg meghagyom annak "

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • tyuluka

  @Whysper: 'you must be fun at parties' ..

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • 33aba

  @Whysper: Erre csak azt lehet mondani, hogy a skinek nem kötelezőek. Van aki szerint Uthert favágónak beöltöztetni vicces, és persze van akinek ez felháborító hisz ő az egyik legnagyobb paladin. Ezért akinek ez elfogadhatatlan nem veszi meg akinek meg teccik megveszi. Ugyanez Diabloval. Ha meg mindenáron skint akarsz, vegyél master skint az kb megőrzi az eredeti hero identitását.

  Egyébként szerintem az angyali Diablo jó lett, Tyraelnek is van démoni változata akkor mért ne lehetne Diablonak angyali.
  A Tyrael hátas pedig szintúgy jól sikerült, az új Herokat pedig kiváncsian várom (Butcher,Leoric,monk). 😀

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Hate

  @33aba: Hál' Isten jött a "mikrotranzakciók nem kötelezőek" lovag emlékeztetni minket, hogy valóban nem kötelezőek! Habár Whysper arra értette, hogy a harc közben csillámpónin lovagló, rózsaszín, habos-babos cukorkirály Muradin nem fér bele az ízlésvilágába és sajnos nem is lehet beállítani, hogy minden skin defaulton látszódjék így ott lesz az ember játékában. Engem is nagyon zavar a pizsamába beöltöztetett vikingek látványa, a csillámpóni, a malac, a bárónő Kerrigan különösen ízléstelen. Ennek ellenére én is próbálkozok elvonatkoztatni ezektől a dolgoktól és élvezni a játékot. A béta alatt keveset játszottam vele, de mióta kijött eléggé rákattantam. Persze van egy csomó jó skin de egy-kettő ilyen erős visszatetszést tud kelteni bennem. Ezt is mint mindent embere válogatja.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • 33aba

  @Hate: Teljesen igazad van van egy csomó ízléstelen skin, és van csomó ízléstelen ember aki játszik velük. Én személy szerint ez miatt nem állnék át másik játékhoz, de ez is mindenkinek a saját döntése. Ha pedig a cukormázas Muradin zavar öld meg és talán a száj ízed is kellemesebb lesz.
  Ezen kívül én próbáltam a lol-t és ott is van egy csomó ízléstelen skin mégsem hallottam soha, hogy orvosi Akali vagy akár a strand Leona miatt mást fogok játszani mert zavar, hogy egy harcos nő bikinibe futkározik előttem. Egyébként a lol hőseinek is van története és ezek a skinek teljesen elütnek tőle és semmibe veszik azt, csak úgy mint a hots-ban, mégsem zavar senkit.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Whysper

  @33aba: Csak annyit idézek magamtól:

  "De ez egyéni vélemény. valakinek ez tetszik és őket sem bírálhatnám az egyéni értékrendszerük miatt." Attól még teljes mértékben tiszteleben tartom mások izléseités nem külömben nem bírálok senkit.

  Csupán válaszoltam a cikk kérdésére, hogy ekem furcsa lenne ha például egy Filmet néznék és a Hulk egy rózsaszín babaruhába lenne , Thor meg búvár ruhában. Az Alien Yoda kutya ruhában a Dark Elf a Thorból meg Bohóc öltözetben. --- nekem ez a kettő hasonló élményt nyújtana.

  Elolvasván a cikket erre reagáltam:

  --- Na de a kérdés, hogy ti mit szóltok hozzá??? ---

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Jeda

  Szerintem egy olyan játékban, ami annyira veszi magát komolyan hogy a tutorialban Uther arra a kérdésre hogy: "De még is mi értelme van ennek a bázis zúzdának?", annyit válaszol hogy: "Ne gondolkodj rajta túl sokat.", teljes mértékben elférnek idiótábbnál idiótább skinek.
  Persze én nem fogom megvenni a Cukradin skint mert szerintem szar, de hát ízlések és ficamok.
  Nem mellesleg a többi brand is ezt csinálja, csak épp nem Diabloval meg Arthasal.

  Ami már fájóbb, hogy szerintem túl vannak lőve árban a skinek és a hősök is. 🙁

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Mohrtimer

  Maga a játék tetszik. Dota, Hon, Lol és dota2 után igazi felüdülés, hogy nem kell tárgyakkal és farmolással b*szakodni.... na meg az is jó, hogy kb ~20 perc egy játék.
  Sokkal jobban tetszik viszont a dota2 item customization rendszere, hogy alapvetően nagyon figyelnek arra, hogy a hős designban ne essen jelentős csorba. Ez a murloc Diablo és társai kiverik nálam a biztosítékot. Na meg ez a Diablo angyal cuccban egy quake 3 logoval a fején... tényleg nevetséges...

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Lokras

  Bármikor amikor HotS cikket olvasok mindig megjelenik pár olyan kommentező aki lenyomott 20 meccset Quick matchben és oda se szagolt Hero/Team league-nek (ami még mindig preseasonban van) és olyan véleményt alkot a játékról mintha már mindent látott volna benne.
  Könyörgöm Humoros skinnek akadunk fent?

  "Maradok a dotánál, a lolnál" kommenteken megy fel a pumpa. Szóval elmegyek egy játék fansitejára és elmondom, hogy egy pár alig hete megjelent játék ahol még preseason van, mennyire szar egy olyanhoz képest ami már évek óta a piacon van.

  Twitchen,stb igen előkelő helyen szerepel már Béta óta. Úgy hiszem,hogy a blizzard újdonsült kis játéka méltó trón követelő lesz. ez már abból is látszik,hogy a konkurens Dota,LoL játékok vad elszántsággal dobálják az akciókat,reklámokat mert nem a HotS a nagy név hanem a blizzard:)

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Lorekeeper

  @Lokras:

  Akkor az általad említett logika alapján a wow is haldoklik, hiszen épp most árazták le a battle chestet meg a wod-ot is 40-50%-kal...

  Nem mellesleg sajnos a blizz játékainál nagyon is számít, mennyi bug található a nyilvánosság elé tárt bétában is. Példaként említhetném megint a wow-ot, ahol még mindig előszeretettel kapsz dc-t, ha tolnak rád egy mc-t(akár pve dungeonben is).

  Azt meg már csak halkan jegyzem meg, hogy ez az oldal nem hots fansite, de sebaj...

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Lokras

  @Lorekeeper

  Szóval se említettem, hogy bármelyik más Moba haldokolna csupán féltik a piaci pozíciójukat. FS mindenféle Blizzard játékról közöl híreket így számomra kimerítheti a fansite fogalmát.

  Illetve WoW még mindig (sajnos, ez a többi mmo ellen szól nem a wow mellet) magasan a többi mmo szintje fölött van azokkal a hibákkal ami előfordul a wowban. Nem tudom próbáltál-e más mmot? Rift,swtor,wildstar etc. Amikor ezek elvesztették az újdonság varázsát sajnos sírva futottam vissza a wowba. Lehet ,hogy már a wow közel sem hasonlít régi önmagára és leépülő tendenciát mutat ami most szándékos vagy sem nem tudjuk. De jelenleg a piacon a WoW adja azt az alap színvonalat amit elvárok egy mmotol és amilyen összegányolt igénytelen mmok jöttek "trónbitorló" címmel flörtelem.
  De szerintem az mmorpg jelenlegi formájában már idejét múlt. Talán ezért is épül le a wow szépen csendben míg kiderül milyen játék formában van a jövő

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Lorekeeper

  @Lokras:

  Akkor nyilván a wow is félti a piaci pozícióját, csak és kizárólag ezért lehet a leárazás, ergo haldoklik minden játék...

  Max a blizz fansite lenne megfelelő titulus, de a hots fansite egyértelműen hibás, mivel alig néhány hots hír került ki és a hírek többsége a wowhoz kapcsolódik.

  Természetesen próbáltam egy rakás mmo-t és akár hiszed, akár nem, több olyat is találtam, ami tetszik. A Neverwinter, az Elder Scrolls Online vagy a Final Fantasy is teljesen rendben van. Az pedig nem igaz, hogy a wow minőségben mondjuk az általam említettek felett lenne, mindössze jókor volt jó helyen, így sok embernek ez volt az első mmo, amit kipróbált. A stílusból adódóan pedig a többi mmo max a világot illetően tud jelentős változásokat felmutatni, ami kevés ahhoz, hogy tömegesen hagyják el a wow világát miatta(amelyik mmo-k a más harcrendszerrel próbáltak sikert elérni, többnyire szépen el is buktak). A trónkövetelőkön meg már a trailerek alapján is látni lehetett, hogy csak kamu és túl nagy a hype körülöttük. Ha nem ígértek volna fűt-fát, akkor talán eléldegélnének még ma is, de így túl nagy volt az elvárás, aminek nem tudtak megfelelni.

  Hogy milyen műfajoké a jövő? Egyértelműen azoké, ahol nem kell több hét szintezés/gearelődés ahhoz, hogy érdemben játszhass, vagyis moba+fps(a sport+verekedős játékok annyira nem népszerűen európában).

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Hate

  @33aba: Igazad van, tényleg jó érzés egy-két ilyen skinbe öltöztetett figurát elkalapálni. Viszont ami lényeges különbség szerintem a lolos hősökhöz képest az az, hogy a blizzardos hősökkel kialakult egyfajta "kötelék" az évek és játékok során míg a lolos hősökkel a történetük ellenére ott találkozol először és egy MMO-ban sem találkozhattál velük "személyesen".

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Whysper

  @Lokras: Lokras. attól még ,hogy most jelent meg már.. Én már betak óta játszok vele.. nem pár napja.. Továbbá nem a játékmenetről beszéltem , hanem a cikkhez kapcsolódó skinekről. Attól,hogy most meg vag yrégebbóta nekem nem tetszett a favágó style és ez gondolom szerinted sem balance és stb. témához kapcsolódik. Amúgy meg,ha ettől felment a pumpád nem értem. Te magadat hergeled azzal,hogy nem is arra reagáltál amit írtam?

  ui.: nem a játékokat hasonlítgattam melyik ilyen stílus stb. vagy mi... hanem mint 3. is írom a skinek voltak focusban itt a kérdésben és Én arra ís válaszoltam. "Maradoka Dota-nál. Ezt meg meghagyom annak aki betudja venni,hogy a dark fantasy herokat így öltöztetjük" Skinekre értettem...

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • sunyika

  Nehéz megfogalmazni, hogy miért fordul fel elég sok ember gyomra, amikor katicabogás anubarakot, meg pizsamás zerget lát. Egy hősnek, egy karakternek van egy személyisége, van egy kisugárzása. Ha adunk rá egy ezzel teljesen szembemenő skint, akkor elveszik maga a karakter és ezt valakik nem tolerálják, mások meg igen, ez szubjektív megítélés kérdése, ezért kár is kampányolni egyik vagy másik oldal mellett.

  Viszont amit azért fontos megjegyezni, hogy amíg a játék potenciális felhasználóinak nem elhanyagolható hányada elfordul a játéktól ezek miatt a skinek miatt, addig ha nem lennének ilyen skinek a játékban, akkor nem hiszem hogy lenne olyan ember, aki azért nem játszana vele, mert "nem lehetek katicabogár, meg nem lovagolhatok csillámpónin". Ugyanakkor könnyen lehet, hogy nem venne ennyi ember skineket, ha csak mindig egy más armort vagy más szinezetet kapna egy-egy hős.
  És hát azt kár is vitatni, hogy a HoTS politikája a "money before everything", csak akik pl a dota 2-ből jönnek, azok ahhoz szoktak hozzá, hogy még teljesen ingyen is hozzá tudnak jutni a játék minden eleméhez, legyen az hero vagy kozmetikai elem.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • http://nyerspolgar.wordpress.com gomor

  @Lokras: Na figyu. En ket meccset ha jatszottam a HotS-sal, ettol fuggetlenul meg lehet velemenyem, nem? Es azt is megmondom, miert nem fogok vele jatszani, illetve hogy mikor leszek hajlando jatszani vele.
  Azert nem fogok jatszani vele, mert nem vette be a gyomrom, hogy Raynor felpattan egy brune... barna lora.
  Akkor fogok vele jatszani, amikor lesz Raynornak Vulture mountja. Ha fizetni kell erte, akkor fizetek.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
Back to Top ↑