World of Warcraft Classic megjelenés - Mennyi is? Várjá' csak...


HOTS no image

Készült 2015. augusztus 11. | írta Astonkacser

5

HOTS PTR Patch Notes – Agusztus 11.

Megjött az új Patch Notes, és a következő nagy patch tartalma már kipróbálható a PTR szervereken. Kábé semmi nagy meglepetés, a PTR-en csak az új battlegroundon lehet játszani, van Kharazim, van új ranked play rendszer. Plusz még egy pár extra dolog, például új portrék, meg ‘Öld meg 50-szer a Treasure Goblint’ speckó küldetés, azok a Diablo 3 playerek akik 3 héten belül bejelentkeznek a játékba automatikusan megkapják Diablot, meg ilyenek.

Ami a balanszot illeti, a következő herok estek át a legtöbb változtatáson, szóval ha ezekkel játszol, mindenképpen érdemes lecsekkolni PTR-en: Kael’Thas (szerintem őt tovább tuningolták, de hova, kérem szépen, hova már megint??), Kerrigan (na neki lett egy-két fasza új talentje, Grubby is azt írta hogy jól eltalálták, élvezetes lett), Azmodan és Nazeboo. Kisebb-nagyobb változtatások érték a következőket: Falstad, Abathur, Brightwing, Chen, Jaina, Malfurion, Leoric, Rehgar, Sonya, Sgt. Hammer, Tassadar, Tyrael, Raynor, Sylvanas, Thrall.

Tetszik(0)Nem tetszik(0)


 • http://eu.battle.net/wow/en/character/arathor/Skaven/advanced skaven

  ezek a diablo 3-as cuccok a konzolos verziora is vonatkoznak?

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Val

  Hát a Kael'Thas Ignite talentjának szétbarmolása az szerintem igen durva nerf, a többi képesség erősítésének ellenére is. Eddig is minden KT lvl 16-ig akarta valahogy túlélni, onnantól aztán rágyújtotta a világot az ellenséges csapatra.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • papirusz

  @Val: Muszáj volt, Kael igniteos flamestrikeja gyakorlatilag többet ért mint 20 másik hős ultija együttvéve.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • dudi

  Blizzard HOTS üzletpolitika:

  1. Ha új hőst teszünk a játékba, az mindenféleképpen a legerősseb kell, hogy legyen az adott roleban, így mindeki kénytelen lesz megvenni aki HL-ezni akar.

  2. Ha elég sokat eladtunk az új hősből ideje porrá nerfelni, hiszen jön majd új hős akit meg kell venni helyette.

  3. A régebbi szénné nerfelt hősöket véletlenül se buffoljuk fel, mert az új játékba kerülő hősőknek konkurenciát jelent.

  4. ???

  5. Profit

  Jön a Kael, Leoric nerf hammer (Johannára is ráférne, csak hát nem jöt még ki új maintank aki helyettesítené majd nerfelik mielőtt Artanis jön kb.). Most vagy teljesen retardáltak a fejlesztők és nem látják azt amit egy átlag játékos 2 meccs után, hogy bizony ignite broken, leoric respawn tmer broken stb, vagy direkt csinálják ezt. Ráadásul tele van a játék szénné nerfelt teljesen ócska hősökkel amit magasról leszarnak (najó most jön egy kis Hammer buff). Ha visszabuffolnák őket eredeti állapotra akkor sem lennének olyan jók mint az új hősők.
  Pl. stiches, diablo (ingyé lesz ha van D3-ad szóval buffra ne szamíts ebben az életben).

  Nem akarom teljesen lefikázni a játékot, mert kb. a kedvenc Blizz játékom, de amit balance terén művelnek, az még a legmerészebb wowos időknél is sokkal durvább és hogy minden új hős broken szar amíg le nem nerfelik valamelyik patchban, azért az pofátlanság (bár az üzleti érdekek ezt kívánják). A legutolsó hős akit betettek és gyenge volt az Jaina és az nem most volt 😀

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Briza

  Két nagyon fontos dolog, amit mindenki kihagy:
  Bolt of the storm: 40sec cd -> 60 sec cd
  Malfurion tranqulity nem bugol és healeli magát duplán, mint ahogyan BW passzívja tette korábban.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
Back to Top ↑