HOTS maxresdefault (1)

Készült 2016. március 16. | írta Astonkacser

11

Az új hős – Dehaka

Update! Az RGJ.comon van még egy csomó infó meg kép Dehakaról.

Na hát nem nagy meglepetésre, ahogy azt a közönség már megjósolta, ezúttal egy Starcraft hőst láthatunk hamarosan a Nexusban. És még pedig nem mást mint Dehakát. Ezt egy brazil játéklapnak adott interjúban fedték fel.

Dehakáról annyit kell tudni, hogy egy fontos karakter a Starcraft II Heart of the Swarm kiegészítőben. Amikor Kerrigan éppen a seregeit építgeti, Primal Zerg falkavezéreket is leöl azért hogy minél többen csatlakozzanak hozzá. Dehaka ekkor figyeli meg Kerrigant és a Swarmot, majd mivel úgy véli Kerrigan erősebb mindenkinél, ezért harc helyett felajánlja szolgálatait neki.

Heroes_DehakaAbilities_ptBR_TFu_000

Na de mit is tud majd ez a hero a Hotsban? Először is egy melee warrior lesz, sok különleges képességgel. El tud majd bújni a föld alá, és képes lesz elkapni és elrángatni ellenséges herokat. Na de lássuk pontosan:

Burrow (E) – Protect yourself by burrowing in the ground.

Macabre Swarm (W) – Deals damage to all nearby enemies.

Drag (Q) – Drag an enemy while causing light damage.

Essence Collection [Trait] (D) – Kill enemy minions or heroes to gain Essence. It can be consumed to heal yourself.

Isolation [Heroic] (R1) – Silences, slows and reduces the sight range of an enemy.

Adaptation [Heroic] (R2) – Heal a portion of damage received.

Nagyon érdekesnek hangzik. Kiváncsian várom majd jövő héten!

Tetszik(0)Nem tetszik(0)


 • Oryon

  Annyira érdekesnek tűnik ez a négy tejesen új képesség, eddig csak 5 mobában van meg ugyan ez. Hiánypótló alkotás!

  Tetszik(4)Nem tetszik(21)
 • Kyel

  Kérlek, akkor az egyik Blizzard játékból vett hősre találj ki legalább 4 teljesen új képességet, amik természetesen nem találhatók meg másik mobákban és add el a Blizzardnak, hogy ezzel is fejleszthessük és élvezetesebbé tehessük a játékot. Köszi!

  Tetszik(15)Nem tetszik(1)
 • Mohrtimer

  Oryon:

  Ok, 5 moba, az akkor, ha mondjuk a lolból / dotaból indulok ki, kb 500 hero... találjon már ki olyan képességet az ember, ami eddig még nem volt...

  Tetszik(4)Nem tetszik(1)
 • fects

  Ezek a "gyűjtögetős" képességek (Pl itt az Essenve, Butchernél a Fresh Meat vagy a Gathering Power talent) engem kicsit zavarnak abból a szempontból, hogy ha max stacken sikerül TF-be kerülni, akkor túl erősek, de ha épp 0-n vannak (mert elfogyott, vagy meghaltál), akkor meg túl gyengék. Persze átlagban kb azt hozzák, amit kell, de túl nagy a szórás a 2 véglete között.

  Tetszik(1)Nem tetszik(0)
 • Stickie

  A LoL-ban elég kreatívak újabban a skillekkel, ezt én sem látom a HotS-nál. Mindemellett az előbbi egy ótvar community szar játéka, de ez már szubjektív.

  Tetszik(4)Nem tetszik(4)
 • Makk

  Ha már megy a sárral dobálózás, azt azért említsük már meg a kreativitásból, hogy a MOBA mint műfaj egy Warcraft 3 mapból induló dolog, Hero Wars volt a leges legelső utána persze jött rengeteg amiből a legismertebb a Dota (amiből utána önálló játékot is csináltak). Szóval ezzel az erővel nagyon kreatívak a játékfejlesztők (LoL, Dota) amikor egy játék egyedi map-jából csináltak maguknak játékot!
  Ezzel nem a Blizzardot védeném, csak ha már annyira szeret mindenki dobálózni, hogy ki mennyire nem kreatív...

  Tetszik(4)Nem tetszik(1)
 • Blasta

  lehet leteznek olyan playerek is akik Hots elott sosem jatszottak Moba-val? 1 biztos.

  Tetszik(6)Nem tetszik(1)
 • Eshi

  Tekintve, hogy hány év alatt hány MOBA és azokon belül hány 1000 hős készült szerintem nem sok esély van, hogy olyan képességeket fogunk látni amiket még soha senki. Én nem is értem, hogy ez miért probléma, olyan mintha azért szólnád le az új Ferrarit, hogy ez is 4 keréken gurul, túl sok ilyet láttam már, nekem valami egyedibb kell...

  Tetszik(4)Nem tetszik(0)
 • overflame

  nekem a heroeson és a leaguen kívül más moba most nincs a gépen, a dota-t próbáltam de nem fogott meg, a heroes sajnos a pályákon kívül nem igazán mutat fel nekem semmit ami miatt érdekesnek tünne, sajnos a hősök eléggé nem is tudom...élettelenek? O.o az viszont tény hogy a lol community a legrosszabb amit el lehet képzelni, de maga a support rendben van, sok update, balance, rework

  Tetszik(3)Nem tetszik(1)
 • overflame

  viszont az tény hogy belépésnek kézenfekvő a heroes, csak hogy ne tünjön úgy hogy hater vagyok 🙂

  Tetszik(2)Nem tetszik(3)
 • kindzsal

  Makk: Az ugy tiszta, hogy kb a Blizzardnak szinte semmi koze a DOTA szellemi reszehez, mindossze az alapot adta (W3 modolhatosaga es Icefrog nevehez kotheto a popularissa valasa, meg ha o maga szinten csak "atvette" a projektet). Anno fel sem karoltak a projektet (nem veletlen kalap kabat es mentek at a Valve-hoz), mert kb. erdektelennek tartottak (vagy fene tudja).

  Szoval Blizzard a HotS-al meglovagolja a MOBA meg meglevo hullamait, hogy sikeresen-e fene tudja bizonyosan, de nem az en vilagom nekem marad a DOTA/Smite.

  Tetszik(0)Nem tetszik(1)
Back to Top ↑