HOTS HotS-Logo

Készült 2016. március 22. | írta Astonkacser

4

Újabb hét a Nexusban – Március 22.

Elkezdődött az új hét, de a szokásos dolgok helyett most leginkább az előző posztban említett új patch izgatja fel a kedélyeket. A rengeteg-rengeteg változtatás még egyelőre csak PTR-en van, de reméljük hamarosan a live szerverekre is érkezik. Addig is a héten a következő újdonságok vannak.

Heti ingyenes hero rota

Először van benne a listában Cho’Gall, izgalmas lesz …

Screenshot 2016-03-22 15.00.33

Heti leárazások a shopban

Screenshot 2016-03-22 15.01.34

HOTSLOGS.COM toplisták

Legújabb herónk, Xul, a legutóbbi nerfelés hatására erősen gyengült, mutatja ezt az 5.6%-os visszaesés is. Na de úgy néz ki még mindig ő a legerősebb hero. A listán egyébként nem látható semmi nagyobb változás.

Screenshot 2016-03-22 15.04.44

Éééés egy új WTF Moments videó

Illetve itt van még egy funny moments videó is

Tetszik(0)Nem tetszik(0)

Tags:


 • http://frostshock.eu/ Astonkacser

  Lol. Azt hittem alapból a legutolsóra szűri ... pedig még ott is van csak nincs bepipálva a szűrő. Na igen így már Xul is 8%-ot esett.

  Lost Vikingset szerintem nem igazán érdemes figyelembe venni a maga 3%-os népszerűségével. Tudjuk hogy csak limitált használhatósága van, akkor viszont igen nagy hatékonysággal.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Blasta

  biztos nekem nem fekszik de rehgar mindenre jo csak healbotnak nem, hosszu CD, egyfajta heal es nem is tul eros. Persze egyebb utilityk miatt jo, meg wolf escape is, de csak olyan csapat mellett hatekony akik kepesek kicsit magukra vigyazni. Healbotnak inkabb morales-t mondanam

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • fects

  @Blasta: Az early game-ben valóban nem túl erős a healje, de aztán eléggé beindul: Chain + Earth mindez CD csökkentéssel akár, oh shit ulti + Storm Shield.

  A sebzése meg közelíti Morales-ét sajnos, és single healben valóban gyengébb nála.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
Back to Top ↑