HOTS auriel_and_imperius___diablo_3_cosplay_by_emmabellish-d80ddlz

Készült 2016. augusztus 11. | írta Astonkacser

4

Végre itt van Auriel

A tegnapi frissítéssel a múlt héten még PTR-en lévő patch most már élesben is kipróbálható. Tartalmazza az új hőst, Aurielt és az összes többi változtatást. Egy pár apróságot leszámítva. Azok pedig pici balansz változtatások.

És egy szomorú hír, ezúttal a kezdőképernyőn nincsen Easter Egg … ahogy az pedig idáig lenni szokott. A fejlesztők azt mondják, hogy nem is mindig lesz, mert bár mindig szeretnének, de a megfelelő minőségűre megcsinálni rengeteg munka és nem mindig van rá kapacitásuk. Ugyanúgy ahogy a hero trailerekre sem.

Én meg erre azt mondom, hogy attól Easter Egg valami hogy nem mindig van. Ha mindig lenne, akkor valami másnak hívnák!

Van aki kipróbálta már az új herot?

Tetszik(5)Nem tetszik(0)

Tags:


 • Slorasil

  Nagyon jó auriel, instant kedvenc support. Igazi melee assasin szivató a visszamennyé skilljével. Videók alapján azt hittem a kristály ulti useless lesz a ress mellett, de tévedtem, nagyon hasznos mind2. Szerencsére supportal nem sokan játszanak így meccset találni is egyszerű, nem úgy mint mikor egy assasin jön. Best hero ever.

  Tetszik(6)Nem tetszik(1)
 • vazzeee

  Nekem is nagyon tetszik, eltalálták a karakterét, kitjét, mindent! 🙂

  Tetszik(5)Nem tetszik(1)
 • Blasta

  szerintem mint healer gyenge, ilyen vegyesmákos support mint khara vagy rehgar. Ahhoz hogy hatékony legyen a healing össze kell állni a csapatnak az meg könnyen a vesztüket okozhatja ha az ellenfél résen van. Kellene egy heal radius növelő talent és rendben lenne szerintem

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • zenton

  Support mainerként nekem 2. helyre jött fel és nem sok hiányzott, h Tyrande-t is megelőzze.
  Reméljük competatitvite-ben is meglesz a helye.

  Tetszik(1)Nem tetszik(1)
Back to Top ↑