HOTS alarakspo

Készült 2016. szeptember 13. | írta Astonkacser

3

Alarak spotlight

Még mindig ‘csak’ holnap … de már a spotlight is megjelent, szóval nem kell beszarni, türelem tornaterem!

Tetszik(4)Nem tetszik(0)

Tags:


 • https://battle.net/recruit/X6PXJJLMR8 Khas Dylar

  Ez oda fog baszarintani rendesen! Tetszik, hogy egyre több skill-igényes hero-t raknak be (még akkor is ha mostanában kábé semmit nem játszom).
  Alarak jobban hasonlít a Legacy of the Void-beli Alarakra, mint a HotS-Artanis a LotV-Artanis-ra, én jobban örültem volna, ha ő is közelebb lett volna az eredeti concepthez.

  Kifejezetten tetszik, hogy jól kombózva a képességeit igazán jól lehet köcsögösködni az enemy-vel: egy jó Alarak egyedül meg tud törni egy teamfightot - legalábbis nekem így tűnik, de javítson ki valaki, ha nagy hülyeséget mondanék!

  Az nem látszik a videón, hogy mennyire tankos, mennyire nehéz leverni. Gondolom, mivel assassin, ezért annyira nem lesz ölhetetlen, mint egy warrior, de valószínűleg nem lesz annyira törékeny, mint mondjuk Jaina vagy Zeratul.

  Már csak egy igazán fasza protoss healer kellene és lehetne full protoss csapatot összeállítani 🙂

  Tetszik(1)Nem tetszik(0)
  • Napkelto

   A papírságát valahogy thrall és zera közé tenném, az ultijai a frászt hozzák az emberre, konkrétan meg szokott ilyeszteni mikor rámchargeol. A silence nagyon troll a kezében, de a tilitoli spell hirtelensége is mindannyiszor meglepetés, hogy merről merre, kész rejtély. Volt alkalmam egy tyrael egy illidan és egy alarak kombós csapatban tracert játszani és mikor azok hárman ráugrottak egyszerre a healerre az ultikkal, hááát ott nadrág nem maradt szárazon.

   Tetszik(11)Nem tetszik(0)
 • http://frostshock.eu/ Astonkacser

  Azért ez a silence-elős támadás szerintem nagyon adja. A videóban is pont jó példákat hoztak, Li-Minget és Lilit is el lehet kussoltatni végre. Mehehe.

  Tetszik(2)Nem tetszik(0)
Back to Top ↑