HOTS imageif-troll-world-of-warcraft

Készült 2016. december 20. | írta Astonkacser

13

Jön végre egy troll?

Nem olyan troll, abból már van itt elég! A HOTS-ban egy troll hős! Vajon Zul’jin lesz vagy Vol’jin? Holnap kiderül!

Tetszik(5)Nem tetszik(1)


 • Rosgan

  Zul'jin egy forest troll. Ők dobálják a baltákat. Vol'jin jungle troll, ők a dárdát kedvelik. Ha troll jön, az biza egy amani lesz, és ha jól tudom Zul'jin rajta van a listán, amin még jövőben megvalósuló karakterek vannak. Vol'jin (sajnos) ezen nincs rajta. Viszont egy trollnak már épp itt lenne az ideje, mert akkor mennék játszani.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • http://eu.battle.net/wow/en/character/ragnaros/Hokusai/simple evoken

  Azt hittem az új Darkspear leaderről lesz szó, Offtopic ugyan (sorry) de nincs arról valami hír?

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • Rosgan

   Elméletileg a honor talentos bizbasz utáni questben (ami achit is ad) a Horda vezetői között troll részről Rokhan van, szóval elméletileg most ő a főnök, csak valamiért sajnos nem kapott nagyobb figyelmet. Viszont a Blizzconos kérdésre meg nem tagadták le Vol'jin sztorijának a folytatását, úgyhogy fogjuk még őt látni.

   Mondjuk ami a leadert illeti, én akkor lennék a legboldogabb, ha a Zandalariak összeszednék a trollokat és a Horda oldalán becsatlakoznának a balhéba. Van pár zandalaris jelenlétre utaló jel (Zandalari hajótöröttek KulTirasi katonákkal, Zandalari dárdavető Dalában).

   Szal jah, remélem alakul valami, milyen király lenne, ha Vol'jin loává lényegülne és loaként átmosná Rastakhan agyát, aki beállna a trollok mögé de msot a Hordával szövetkezve. 😀 Mwoohoho.

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
   • http://eu.battle.net/wow/en/character/ragnaros/Hokusai/simple evoken

    Ez a loás ötlet kurvajó! Viszont hogyan venné ki magát a törzsben hogy a rise of the zandalarinál cserben hagyták, sőt mi több, ellenük harcoltak EGYEDÜLIKÉNT a Darkspearek? Viszont ha összejönne akkor kilehetne húzni belőle egy újabb törekvést az ősi jussok visszaszerzésére. 🙂 Amúgy robbanthanának a közeljövőben egy lore bombát mert a Sylvanas féle horda nem ízlik. Az undeadek mindig is idegenek voltak nekem (troll, tauren, ork féle bratyizás az igazi horda!) és alapjaiban iszonyú para az a nőszemély, ki tudja milyen hosszútávú céljai vannak. Csak érdek házasság hogy a frakció tagja, az első illegitim vezető, az hogy Voljin a halálán miket flashelt a Fel rothadástól az engem nem győz meg. Ellenben Garrosh-t Thrall választotta és az apját a trollok is tisztelik, bár a vége a ló tulsó oldala lett a kitiltásokkal, a realitás érzék elvesztésével és az egyéb crazy madnessekkel. 🙂

    Tetszik(0)Nem tetszik(0)
    • Rosgan

     Hát, lehetne Vol'jin suttogására csatlakozniuk a zandalariknak. Vagy beláthatnák ők is, hogy a fajuk csak úgy tud fennmaradni, ha beállnak az egyik nagy frakció mögé, ami meg még jól is jönne a Hordának, mert azért a zandalarik nem papírból vannak.

     Külön érdekel, hogy most akkor hová kerültek Vol'jin hamvai? Mert ugye csináltak neki urnát, de nem került be a játékba. Fel is basztam magam, hogy Variannak lett emlékműve, 'Jinnek meg nem. Aztán mi van akkor, ha a földi maradványait a zandalarik feltámasztják? 😀 Bár erre kevés az esély, de reménykedni lehet.

     És miért vannak Azsunában zandalari hajótöröttek, meg Kul'tirasi katonák? Ez is gyanús.

     Én csak egyetlen egy dologtól félek, de attól kibaszottul: Attól, hogy Vol'jin lelke beragad a Twisting Netherbe. Ő is, meg Varian is úgy haltak meg, hogy a fel teljesen átjárta a testüket, még azt is el tudom képzelni, hogy valami nagy final battleba ők is jelen lesznek és segítenek, vagy az lesz a quest, hogy meg kell őket menteni, vagy mit tudom én. Nagyon sanszos, hogy nincs ez a szotri lezárva még. Vol'jiné meg főleg nem, de a trolloké sem. Hát a Blizconon mondta a csávó, hogy nem modnhat semmit sem a trollokról, mert az spoiler lenne. Szóval szerintem lesz itt még Vol'jin, meg zandalariak, de nagyon örülnék, ha végre mellettünk lennének. Annyira epicek, ők voltak a kedvenceim még Cata előtt is, aztán elcseszték a sztorijukat és csináltak belőlük gonosz izéket, pedig eredetileg ők voltak a legbölcsebb troll törzs, a legbékésebbek + történészek is. Annyira jó lenne, ha valahogy mellénk állnának. :'(

     És igen, lehetne már valami nagyobb lore haladás Sylvanas baromira instabil. Hiába akarták megetetni velem azt, hogy mennyire megváltozott, egyszerűen akkor is ..... oké, oda rohant 'Jinért, mert minden, de.... Jó lenne valami konkrétat előre lépni a történetben, mert nem látni a valódi céljait. Nem is értem, hogy egy halott, egy HULLA, hogyan vállalhatna bármilyen felelősséget az élőkért vagy hogyan tehetne az ő érdekeikért.

     Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Kaputelephant

  Már egy ideje várom a trollokat a Nexusba, főleg Vol'Jin-t. De akárki is jön, azt a 15k-t nekem megéri.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • warruth

  Egyik szemem sír, másik üveg. Zul'jinnek én is tökre örülnék, viszont ez így már a 4. Warcraftos karakter lesz zsinórban. Jöhetne már mondjuk valami Baal.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Astonkacser

  Elkezdődött a stream de csak ennyi van egyelőre:

  http://tinyurl.com/j3wvddo

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Astonkacser

  Elkezdődött a stream de csak ennyi van egyelőre:

  https://uploads.disquscdn.com/images/0ea03153c96407970a19e303b6852f88fa9d19ba2ae173e773a5509ca90674ec.png

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Astonkacser

  Na most azt írják, hogy 30 percenként fognak egy abilityt felfedni. Fasza ... 😀

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Astonkacser

  Zul'jin lesz!!!!

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • warruth

  Hááát...
  Nem akarom előre temetni, de az eddig rendelkezésre álló információ alapján nem tűnik túl izgalmasnak, fantáziadúsnak.
  Kívánom, hogy ne legyen igazam.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Astonkacser

  Itt vannak az abilityei:

  [Trait] Berserker
  Zul’jin gains 1% Attack Speed per 1% of missing Health.
  Zul’jin can activate Berserker to increase the damage of his Basic Attacks by 25% at the cost of 2% of his maximum Health per attack.

  [Q] Grievous Throw
  Zul’jin throws an axe forward, dealing damage to the first 2 enemies hit and marking them for 8 seconds. Marked enemies take 50% bonus damage from Zul’jin’s next 3 Basic Attacks against them.

  [W] Twin Cleave
  Throw 2 axes in a large circular arc, dealing damage and slowing affected enemies by 15% per axe for 2 seconds.

  [E] Regeneration
  Zul’jin channels to regenerate 25% of his maximum Health over 4 seconds. Moving or taking damage while channeling will interrupt this effect.

  [R1] Taz’dingo
  Zul’jin is Unkillable for the next 4 seconds, and cannot be reduced to less than 1 Health. Taz’dingo!

  [R2] Guillotine
  Zul’jin throws a massive guillotine into the sky that crashes down on enemies in the targeted area. The lower Zul’jin’s Health, the more damage it deals.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
Back to Top ↑