HOTS valeera-hearthstone

Készült 2017. január 7. | írta Norton

9

Valeera lesz a HotS új hőse?

Egy véletlen (?) folytán a Heroes of the Storm Press oldalára kikerült egy Valeera Screenshots nevű mappa, amit azóta leszedtek.

A hivatalos, Press oldalon szoktak megosztani videókat, képeket, újságíróknak, bloggereknek felkínált anyagokat, melyeket felhasználhatnak a cikkekhez. Ezen az oldalon tegnap egy rövid időre két új bejegyzés is megjelent a Legfrissebb tartalomban, melyet azóta leszedtek. A két új bejegyzés neve a Lunar New Year 2017 és a Valeera Screenshots volt, 2017.01.24-i dátummal. A Lunar Festivalt HotS-ban is tartják, tavaly is kapott egy kisebb skin/mount/stb pakkot a játék, valószínű, hogy ezéven is számítani lehet rá.
Vajon Valeera behozása a játékban lesz az egyik újdonság?

valeera-in-heroes

Jól látjátok, a dátum két jövőbeli eseményre (egész pontosan egy új HotS event és egy eddig nem ismert hősről készült screenshotok) utal. Vagy véletlenül tették ki, vagy picit belengették az infót… ki tudja.

Mit szólnátok hozzá?

via Blizzard Watch

Tetszik(3)Nem tetszik(1)


 • Slorasil

  Elegem van már a sok assassinból... Jöhetne végre support! Mivel rugó, biztos, hogy stealthes lesz, és ha tippelnem kéne az egyedi mechanikája a kombó pontok lesznek a wow alapján. Úgy tudom elképzelni, hogy minden 3. (minionra 5.) basic attack után kap 1 combo pointot, 5 lehet és annál nagyobbat sebeznek a skiljei pl eviscerate, use után nullázódik. Ultija Shadow Dance vagy Smoke Bomb.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • hozearmando

  véletlen.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • TarBeast

  Már így is lázadozik reddit meg a fórum a sok warcraft assassin miatt, nem hiszem hogy beraknának most így még egyet, vagy hát lehet, és csak simán nem érdekli őket (amit amúgy kétlek, mert rendszeresen válaszolnak reddit posztokra, és ottani visszajelzések alapján változtatnak ezt-azt).

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Serathis

  De most ki ez a csaj?

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • amiShael

   http://wowwiki.wikia.com/wiki/Valeera_Sanguinar

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
   • Serathis

    Sose bírtam hogy mennyire szétválasztják az extended universet (szép magyar szó).

    Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • warruth

  Már Variannal is melléfogtak egy kicsit. A WoW-os warriort akarták a HotS-ba átültetni, ahhoz képest az emberek 85%-a sokkal inkább assassin stílusban játszik vele, mer úgy hatékony. Nagy kár.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • Istennyila

   Nem sokan szeretnek tankos hőssel játszani, úgy általában. BTW én specialistot akarok 🙂

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
   • warruth

    Annak valóban itt lenne már az ideje, hiszen ha jól emlékszem, Medivh volt az utolsó, aki meg még specialistának is elég speciális. Játékstílusában is inkább supportra hasonlít, nem pusherként működik mint a specialisták túlnyomó része. De végül is ezért specialista, hogy változatosságot vigyen a játékba.

    Tetszik(0)Nem tetszik(0)
Back to Top ↑