HOTS probius-hots-970x500

Készült 2017. március 3. | írta pirosbicikli

24

You must construct additional pylons!

Nem csak az Overwatch-hoz jelentettek be új hőst ma, hanem a HotS-hoz is, mégpedig Probius személyében. A fantáziadús név nem mást takar, mint a protoss-ok ikonikus építő unitját, egy probe-ot. Íme egy sztorivideó, és az eddig kiderült ability-k:

Overview
Since his activation, Probius has always wanted to prove himself. He may be small, but he made a big difference by warping in a critical pylon during the retaking of Aiur. As the bravest of probes, Probius is eager to fulfill his purpose in the Nexus.

Trait
Warp In Pylon
* Warp in a Pylon that generates a Power Field and grants vision of the surrounding area. Probius only regenerates mana while inside a Power Field.

* Up to 2 Pylons can be active at a time

Basic Abilities
Worker Rush (Z)
* Activate to gain an additional 50% Movement Speed for 5 seconds. Taking damage ends this effect early.

* Passive: Probius moves 10% faster by hovering over the ground.

Disruption Pulse (Q)
* Fire a burst of energy forward, dealing 150 damage to all enemies it passes through. Hitting the center of a Warp Rift will cause it to explode, dealing additional damage.

Warp Rift (W)
* Open an unstable Warp Rift at a location that takes 1.25 seconds to arm, which then slows nearby enemies by 20%, lasting 9 seconds.

* Armed Warp Rifts explode when hit by a Disruption Pulse, dealing 261 damage to nearby enemies.

Photon Cannon (E)
* Warp in a Photon Cannon that deals 95 damage per second. Lasts 11 seconds.

* Must be placed within a Pylon’s Power Field. Deactivates if it doesn’t have a Pylon powering it.

Pylon Overcharge (R)
* Increase the size of Pylon power fields and allow them to attack enemies within it for 110 damage per second. Last 10 seconds.

* Passive: Pylons gain permanent Shields equal to 50% of their maximum Health.

Null Gate (R)
* Project a barrier of negative energy in the target direction that lasts 4 seconds. Enemies who touch the barrier take 64 damage per second and are slowed by 80% for as long as they remain in contact with it.

Tetszik(5)Nem tetszik(0)

Tags: ,


24 komment érkezett a(z) You must construct additional pylons! poszthoz

 1. Khas Dylar FS mondja:

  Ez zseniálisan poénos! 😀 Nem szoktam ilyet mondani, de ez azonnal megvevősnek tűnik!

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 2. deviome mondja:

  Kár, hogy a játékosok elfele hagyják a játékot. A MM romokban. A report
  system egy kalap fos, mert semmire nem való csak arra, hogy bosszantsa
  azt aki megkapta. Hiányos az egész report system. Nem is értem minek van
  a játékban. A játékosok rettenetesek ( tisztelet a kivételnek ).
  Ezekkel a Event-el még jobban szétbarmolják a játékot. :S Erre most
  bejelentenek egy új hőst, mert az a legfontosabb.

  1-2 év és annyi
  lesz ennek a játéknak. A csapat saját magának köszönheti a pusztulását.
  Unranked-ben ha neki ülünk játszani majdnem mindig ugyan azokat dobálja
  mellénk. szombat délután neki ülünk és ugyan azok a nevek pörögnek
  befele. Csak annyi változik, hogy ellenünk vannak vagy velünk. Elég
  szánalmas.
  Az új hős jópofa. Meglepett ezzel a hőssel most a játék. 🙂 De látom a sötét jövőt. Unrankedbe meg ranked-ben is.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 3. vadviktor mondja:

  Padavan @deviome:disqus , had szabadjon emlekeztetnem ra, hogy "a jovo kifurkeszhetetlen". ^_^
  A WoW is soxor haldoklott mar rossz szajak szerint, de egyertelmu hogy mindig marad annyi millio jatekos akik felulemelkednek a tokeletlensegen es nagyon szeretnek a Blizzard jatekokkal jatszani. A LORE nagy ur. Mellesleg, tobben lesznek akik penzt olnek bele, mert ugye fiatal korunk ota nagy rajongok vagyunk, oregszunk, munkank lesz es kevesebb idonk amit jatekban kemeny penzzel vasarolunk ki, hogy a jatekelmennyel es ne a "farmolassal" keljen idot toltenunk.

  Nekem ugy tunik, hogy meg 1-2 ev es LoL magassagokban lehet a HoTS.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • Iblys mondja:

   Wall of Text incoming!

   Márpedig hiába szomorú a HOTS bizony vergődik. A WoW haldoklása valójában csak egy teljesen érthető ciklus része, ahol minél régebb óta kint van egy adott content annál többen unnak rá, majd amikor kijön az új kieg (de valamennyire egy nagyobb content patchnél is megfigyelhető) akkor visszajönnek az emberek. A HOTSban műfajából adódóan egyszerűen nincs lehetőség arra hogy akkora drasztikus változások történjenek benne mint amit egy új kiegészítő hoz a WoWban. Egyedüli ilyen dolog az lehetne ha teljesen újradolgoznák a játék alapjait és behoznák az itemeket. Mert a legtöbbek ez a legnagyobb probléma a HOTSal, hogy túl egyszerű. A Blizz felült a MOBA vonatra, de ezt több éves késéssel tette, így nehéz olyan embert találni aki elötte nem LoL/Dotázott. Én mindkettővel játszottam, elég sokat, és bár nyilván nem vagyok világklasszis egyikben sem, azért eléggé kompetens vagyok mindkét játékban. És azzal hogy az itembuildeket elvették a játék mélysége jelentősen lecsökkent amit néhány minimális jelentőséggel bíró talent képtelen kiváltani.A last hit, denie, ward -counterward és hasonlók hiánya már csak apróság. Azzal hogy a lehető leg felhasználó és kezdőbarát játékot akarták megcsinálni túl primitívre tervezték azoknak akiknek bármi tapasztalata van a bármilyen más MOBAban. A HOTS másik nagy húzóerejének nyilván a karaktereknek kellene lennie, és egy ideig tényleg nagyon cool is hogy azokkal a hősökkel rohangálhatsz akiket még kis pöcsös korodban ismertél meg és több mint egy évtizede követed a történetüket. A gond csak az hogy ez elég hamar kifúj és nem marad más csak a túlegyszerűsített mechanikák. Ahogy írtad is a lore nagy úr, csakhogy a HOTS semmit nem ad ezeknek a karaktereknek a történetéhez így Illidan és Arthas, Tyrael és Diablo eléggé hamar érdektelen pixelkupaccá válnak.

   Azt, hogy a játék döglődik eléggé egyértelmű abból hogy meddig tart a matchmaking, ha 3-4-5 perceket kell a gép előtt ülni az azért nem a legjobb jel. (összehasonlításnak csütörtök kora délután, tehát nem is a főidőnek számító késő délután-kora esti idősávban, haverommal Dotáztunk párat, Single Draft játékmódon, tehát még csak nem is a fő játékmódbban, 20 másodperc volt a matchmaking mind a 3 alkalommal.)
   De legjobban abból látszik hogy a játék haldoklik. hogy a Blizz legutóbbi negyedéves jelentésében míg minden más játékáról áradozik milyen jól teljesít a HOTSot még csak meg sem említi. Nem említi, mert semmi jót nem tud róla mondani.

   Azt hogy ezek után 1-2 év és akkora játékosbázisa lesz mint a LoLnak/Dotanak kb képtelenség. Akit érdekelt 99%ban már kipróbálta, hiszen ingyen van, így növekedésre nem nagyon van lehetőség, maximum stagnálásra.

   Az egyetlen MOBA ami tényleg hosszú távon meg tudott maradni a Dota és LoL mellett az a Smite. Bár a két nagynak a közelében sincs, mégis a harmadik legnagyobb játékosállománnyal rendelkező játék a piacon csúcsidőban úgy 150-200k egyidejű játékossal ( a Dota csúcsidőben 800k körül van). És ez főleg 2 dolog miatt érhette el, az egyik hogy még időben beszállt a már akkor is eléggé telített piacra, a másik pedig hogy úgy újított hogy közben semmi lényegeset nem vett el a MOBA formulából. A coolság faktor itt is megvan, konkrétan ISTENEKKEL játszol, a harmadik személyű nézet és a skillek célzása miatt pedig egy teljesen új játékélményt adott a műfajban. Ehhez képest nagyon leegyszerűsítve a HOTS egy Dota klón megfosztva minden komplexitásától.

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • XwP mondja:

   A WoW azért lett nagy siker, mert amikor megjelent volt Lineage2 / EverQuest / Runescape , mindegyiket verte, ha most jelenne más lenne a helyzet .

   A HoTS vállalhatatlan, mint MOBA . A Smite szintjét nem fogja az életben elérni , nemhogy DOTA2 / LoL .

   A Lore a WoW közösség kb 10% át érdekli , HoTS-ban kb 0.01%-t.

   A HoTS jó casual játék , E.Sportot építeni rá értelmetlen :

   1. Nagyon domináns a konkurencia és sokkal több pénzt ölnek bele , mint egy HoTS-ba .
   2. Sokkal régebben a piacon vannak . Ez a mostani előnye a WOW-nak a frissebb MMO-kal szemben és a hátránya a HoTS-nak.
   3.A MOBA-ban pont az a lényeg, hogy hihetetlen nagy a skillcap a deny / support / item / lasthit / taktikák miatt (nem beszélve arról , hogy a karakterek DOTA2 / LoL sokkal jobban kidolgozottak és NEM közös az XP ).

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
   • vadviktor mondja:

    A multat a jelennel nem lehet osszehasonlitani. Szerintem ragolcsolnek a hater-ek arra, hogy a classic moba elemeket keresik a HoTS-ban. A Blizzard nem a tomeg utan megy, hanem vesz egy genre-t es csinal belole valami ujat. Na, es ez az uj amire vagytam en casual, nekem a Blizzard uj otletei jobban tetszenek. Jatszottam mindenfele eloddel, nekem speciel nem jottek be es nem ragadtak magukkal ugy mint a Blizzard jatekok. Attol mert nem tetszik nekem mondjuk a LoL vagy a tobbi klasszik moba, nem szarozom le oket, mert ok masnak kedvesek.
    Szamokrol es szazalekokrol akkor beszeljunk ha hivatalos statisztikat tolsz moge, amugy csak azt hallom, hogy te mit latsz magad korul. Az en barati koromet 90%-ban a Lore hozta pl a WoW-ba es ez pont ellenkezoje amit te allitasz.
    Na megyek, nezem tovabb az ertelmetlenul felepitett es nepszeru HoTS E-Sport kozvetitest.

    Tetszik(0)Nem tetszik(0)
    • vadviktor mondja:

     Csak gyorsan beszurom ide, hogy miert "mas" a HoTS:

     Blizzard does not call the game a "multiplayer online battle arena" or an "action real-time strategy" because they feel it is something different with a broader playstyle; they refer to it as an online "hero brawler".

     Roviden, a Blizz vette a MOBA-t es tovabb gondolta, ahogy neki tetszett. Jol tette.

     Tetszik(0)Nem tetszik(0)
     • XwP mondja:

      https://en.wikipedia.org/wiki/Heroes_of_the_Storm

      Heroes of the Storm (HotS) is a multiplayer online battle arena video game developed and published by Blizzard Entertainment for Microsoft Windows and OS X.

      Azért mert a Blizz azt mondja, hogy "Ez nem MOBA" , attól még az marad, csak ők tűnnek hülyébbnek .

      Remélem te sem gondoltad komolyan, hogy számokkal kell alátámasztanom, hogy a legnépszerűbb MOBA az a LOL utána pedig a DOTA 2 .

      Nem azt mondtam , hogy a HoTS rossz, csak miért nézné ezt bárki (akár twitchen) amikor van sokkal látványosabb , jobban kidolgozott , skilligényesebb MOBA. Nézd meg hányan nézik TWitchen LOL / DOTA2 -t és a HoTS -t.

      Mindenki azzal játszik amivel kedve van , csak olyan orbitális nagy hülyeségeket ne állítsunk már hogy valaha LOL / DOTA 2 közelében lesz a HoTS.

      Tetszik(0)Nem tetszik(0)
     • Regweld mondja:

      Ha 5évvel ezelőtt valaki azt mondta volna, hogy egy e-sport rendezvénynek 21 millió dolláros összdíjazása lesz (ezt egy "normál" sport vb is simán megirigyelhetné), szintén azt mondta volna kb. mindenki, hogy nettó baromság.
      A Wiki meg tudod olyan, hogy bárki szerkesztheti, írhat rá bármit ami neki tetszik. Az, hogy páran ráskatulyázzák a hots-ra a MOBA műfajt nem jelenti azt, hogy valójában az is. A blizzard nem annak szánta és nem is annak tekinti. Nyilvánvalóan ez nem jelenti azt, hogy köze sincs a moba műfajhoz, mert valamilyen szinten az, de ugyanakkor merőben más is mint a hagyományos értelemben vett mobák. A legszebb az egészben, hogy működik, köszöni szépen jól megvan. Több mint 2k LoL meg kb ugyanannyi dota után nekem felüdülés vele alpha óta játszani, és sokkal jobban élvezem mint az említett mobák bármelyikét pedig egyikben sem a bronze/1k mmr-t képviseltem. Annyira haldoklik, és olyan szar, hogy a blizzard többet foglalkozik vele mint a Riot a LoLlal.
      Majd kiderül, hogy 2-3év múlva hol fog tartani, egyelőre nem érdemes temetni. A blizzard meg úgyse fogja nyomni, ha nem éri meg nekik. Persze a butthurt vérpistikék akik nem képesek csapatban játszani azok továbbra is sírni fognak mert itt ez nem működik, de nem is hiányoznak senkinek.
      Tudod, olyan ez mint CS-ben a silverek akik "meglövik a duplakalát" csak szarok a csapattársak, szar a matchmaking, szar a játék, csak ők nem azok. 😀

      Tetszik(0)Nem tetszik(0)
     • XwP mondja:

      A WCG-k óta tudni lehet ,hogy az E-Sportban rengeteg pénz van .

      Tetszik(0)Nem tetszik(0)
     • Egy kis Emberke mondja:

      Tudod van egy hatalmas dolog, amiről mindig beszélünk, de konkrétan nincs definiálva. Mi a tököm az a MOBA?
      Igen, tisztában vagyok a rövidítéssel, de ugyanez a rövidítés ráhúzható mondjuk mindegyik Battlefield és CS játékra is. Azokra miért nem mondja senki, hogy MOBA?

      Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 4. Makk mondja:

  Merőben más mint a többi MOBA, igen ez vicces, irányítsz egy hőst verd le az ellenfél fő épületét, mindegyik ami MOBA az ez. Warcraft 3-ban ugyan ez a sztori volt.
  De ezzel nincs is baj, igazából nekem is pl a Hots jobban tetszik mint a Dota, DE egyszerűen annyira borzalmas a játékos közösség, hogy nincs ingerem előszedni, mert ha nem egy 5-ös partival csatlakozok, akkor már egyetlen ember is elég hogy az egészet elcsessze, ez persze nem csak a Hots-nál igaz, sajnos mostanában rengeteg játékkal már úgy vagyok, amit nem tudok csak X haverral játszani, bármilyen randomot mellénk rakhat akivel kénytelen együtt vagyok játszani, már nem szívesen veszem elő.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 5. deviome mondja:

  Első MOBA amit kipróbáltam életemben. Alpha óta vagyok benne.
  De Ti nem nagyon értitek amit mondok. A játék jó, de amit mondtam az elején az teljesen megöli. Nekem a játékkal semmi bajom nincsen. Megvan a maga mélysége. Én örülök, hogy nem kell itemet venni.
  Regweld: Szerinted az normális, hogy egy 300 game-s plat 2 ligában van én meg 3000 játékkal ezüst 1-ben? Szerinted ez egy jól működő dolog? 😀 Szerinted egy 300 game-s többet tud a játékról mint egy 3000-es. Mert ha ez neked normális akkor gratulálni tudok. De ahogy Te montad biztos velem van a baj, mert buthurt vérpistike vagyok és rajtam mennek el az olyan meccsek mikor az enemy team full autoattack+bloodlust combo, de a mi Artanisunk heroicnak kihúzza a speart. Vagy mikor nova+valera van az enemy-nél, de a mi Chromi-k nem a visiont húzza ki. -.-" De persze én vagyok a toxic player. Vagy mikor a tank soak xp van és mi meg 4v5 ben harcolunk. Ez mind köszönhető, hogy unranked-ben és ranked-ben is ilyen retardáltakkal dobál össze. Mert a 300 game-s " elvileg ugyan olyan jól játszik mint Én a 3000 game-el. Ezért vagyok vagy 20-as lose streakben. Velem van a baj biztos.
  Ha a silence-ek felét megnéznénk mind olyan lenne aki ugyan úgy látja a dolgokat mint én.

  Nem tudom, hogy mért jó az is, hogy megvan a 40-es szint a kezdőnek és egyből mehet Unranked és ranked játékokat. Ez mennyire normális????? Mert a világ legnagyobb hülyeségének találom. Ömlenek befele a ranked játékra a karaktert szintező tardok. Ez a WoW-os event is jót tett a játéknak. Mindenki csak is WoW-os karit hozott. Unrakned-ben jó volt mikor a 10. meccset is azért buktunk mert a " jó" játékosnak elpikkelték vagy bannaolták a hősét, de mivel neki wow-os kell ő akkor is pikkel, mert leszarja a setup-ot meg a maradék 4 játékost ( ők az igazi csapatjátékosok amúgy ). Nem gondolkodik a Blizzard. Okádja a hülyeséget egymás után. Nem értem mért nem lehet követelménye az Unranked és a Ranked játékoknak. Mért nem lehet event mentes ez a 2 rész. Van QM meg AI. Aki funnolni akar megtalálja ebben a kettőben magának. Akik meg fejlődni akarnak azokat hagyják békén a francba.
  Van itt gond. De akkor ezek szerint sokan nem látjátok még. Ami elég nagy kár mondjuk. Játszhatatlan a játék és nézzétek meg a hivatalos forumokat. Ott is mondják, de jönne a 300-500 játékos vérpistikék és leszólják az értelmeseket. Meg a hősökön is olyan noobosító eljárások vannak, hogy az már siralmas. Ha valami hős nehéz akkor azt átfaragják, hogy aki eddig nyomorék volt vele az is jó legyen ezek után. Persze aki meg jó volt vele az még jobb lesz és utána jön a sírás, hogy milyen OP. Hát azért mert te hülye vagy hozzá és még így sem tudsz vele játszani. Attól a másik még nem lesz OP meg hallhatatlan.
  Mondjuk az is vicces, hogy 3 éve van kint a játék, de a keresésben a Diablo-t még mindig nem tudod kikeresni. Szerintem ez a Hots team valami visszamaradott kikukázott porgramozókból van összerakva.
  Az is jó, hogy minden nagyobb patch után tucatnyi bughalmaz. A BW hibát meddig nem tudták kijavítani. Vagy a mountra állást. Alpa és beta időben nem voltak ilyen hibák.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • Makk mondja:

   Szerintem itt csak annyi a baj, hogy hiányzik a retard szűrő, röviden és velősen.

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • Regweld mondja:

   Én miért vagyok plat 1-ben? Miért voltam amíg játszottam CS:GO-t LEM/Supreme, miért nem voltam sohasem silver/ezüst se lol-ban se hots-ban dotában soha nem voltam 3k mmr alatt... Érdekes, hogy a "retardáltakat" valahogy mindig "más" kapja, aki nem oda való ahol van... ááá nincs vele semmi baj, elvégre Ő mocskos mód kiqrt jól játszik, csak mindenki más helikopter. Silence/mute-ot sem ok nélkül kap az ember (megint csak a saját és ismerősök tapasztalatából kiindulva, érdekes módon se én se az ismerőseim nem kaptak még büntit, ez is biztos a szar rendszernek köszönhető). Játszottam CS-ben olyan ember ellen akinek 3x annyi játékideje volt mint nekem, mégis hugyba-szarba lőttem. Én érdekes módon ott is kijöttem a silver rankból (bezony ott úgy kezdtem). Hotsban volt már 16 win streakem és volt 10-12-es lose streakem. Volt ahol jobban játszott az enemy, volt, hogy én kúrtam el csúnyán és persze volt olyan is, hogy megkaptuk az idiótát. De érdekes módon mégis az volt a legritkább. Érdemes lenne magadba nézni, mert ha 3k játékkal nem vagy képes kijönni silverből akkor ott a baj veled van. Komolyan, silver ligában solo 1v4-et lehet nyerni ha tényleg platinába való vagy.
   Az unranked meg a QM meg nem értem miért érdekel... Semmi tétje, ott aztán végképp ne mondd meg a másiknak, hogy mit pickeljen. Komolyan remélem, hogy az ilyen mentalitású játékosok ott is hagyják a hots-t menjenek csak vissza lolozni. Ott volt a menő ez, hogy ha nem XY-t pickelsz akkor megy a flame meg a report, még akkor is ha nyertek (ami a butthurt vérpisti miatt aki csak flamelni fog elég nehéz lesz).
   A legtöbb hős meg csak akkor lesz "haLLhatatlan" ha kap egy silencet, tudtommal néma hős még nincs a hotsban, a diablo-t meg érdemes lenne jól leírni a játékban és akkor megtalálja a kereső (igen az összes diablo univerzumban megtalálható hőst is megjeleníti, elvégre a karakterről nevezték el anno az univerzumot, 1szó alapján meg tudod, senki sem tudja eldönteni, hogy épp melyikre gondolsz).
   Szóval lehet sírni, de az alapján ahogy leírod a dolgokat, a hiba igen is veled van.

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
   • deviome mondja:

    Látom barátom Te ilyen über menő srác vagy és mindenre van félreértelmezésed. Szeretnék veled 2v2-t tolni. Megmutathatnád a nagy platos skilled, mert érdekelne. 🙂
    Ha benne vagy megadom a battletegem és megnézzük mi a helyzet.
    A keresőről annyit, hogy mivel hőst keres teszek az univerzumra. Ha jaina kell nem írom be, hogy World of warcraft. Milyen hülyeség már, hogy kell egy hős és nem találom. Gondolkodjál már ember. Nem tudták megírni, hogy a Diablo szóra kidobja a Diablo hőst? 😀

    Tetszik(0)Nem tetszik(0)
    • Egy kis Emberke mondja:

     Látom nem érted a játékot. Hiába írod be azt, hogy "World of warcraft", nem fog kidobni semmit, mert ilyen univerzum NEM létezik.

     Viszont miért is lehet szűrni világra? Tételezzük fel, hogy keresel egy karit, amivel játszanál. Nem tudod a nevét, de azt tudod, hogy azt tudod, hogy ő az a csaj, aki lefagyasztja az enemyt, és kezd kicsit megőrülni, mert Garrosh lebombázta.
     Most vagy végigkeresed a 60akárhány hős között, vagy csak szimplán szűkíted a kört, és beírod, hogy "Warcraft"

     Tetszik(0)Nem tetszik(0)
    • Regweld mondja:

     20as lose streak, +silence... veled biztos nincs hiba :DDD
     A hőskereső meg pont azért nem csak hősöket dob ki hanem univerzumot is, mert lehet, hogy épp warcraftos hőssel akarsz játszani de lövésed sincs melyek azok, mert te speciel csak diablozol és azt se tudod mi fán terem a warcraft... ugyanez fordítva... Így érthető? Milyen hülyeség már... Az meg a másik, hogy van összesen 13 hős a diablo univerzumból a játékban... Ha beírod, hogy diablo és 13 hős közül nem találod meg... hááát, maradjunk annyiban, hogy ott komoly gondok vannak, de nem a játékkal.

     Tetszik(0)Nem tetszik(0)
     • deviome mondja:

      Ha képtelen vagy megnézni a meccs végén vagy a shop-ban roles alapján kiválasztani legyen a Te problémád. Ész kell hozzá tudom és úgy már nem megy. 😀
      Gyere már 2v2. Látom a szád nagyon jár barátom. Nem nagyon fogsz kikapni. Úgy is akkora nyomorék vagyok. 20-as lose streak meg silence. Tuti nyerésed lesz. Max elpazarolsz 10 percet egy silveresre.

      Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 6. Bandeetos mondja:

  Kijön egy újdonság és 16 kommentből 15 arról szól, hogy mennyire szar a játék. Lehetséges, hogy valami ördögi összeesküvés terv részekènt, azért mások játszanak ezzel a "szarral". Akinek nem tetszik az meg, nem is tudom... ne játszon vele?!

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 7. Kapszlock mondja:

  A fenti pár hozzászólás modoráról és stílusáról kb ez jutott eszembe.

  https://uploads.disquscdn.com/images/50e807df5326f39e99610c7a36b36ed7ae96e178eb827f7f7714bacb8a890351.jpg

  Elnézést

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • Bandeetos mondja:

   Úgy az egészhez csak annyi, hogy kijön egy újdonság és 20 kommentből 19 arról szól, hogy a játék mekkora szar, nem mellékesen mindig megy valami pöcsméregető challenge (és ez általánosságban is igaz). Nem lehetne csak úgy simán, nem is tudom... örülni?! Persze akinek nem tetszik a játék, az meg ne indítsa el. Nem olyan bonyolult.

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)

Vélemény, hozzászólás?

Back to Top ↑
 • FS DISCORD

 • FrostShock!

  40 User(s) Online Join Server
  • Apollóheeee
  • Anuradha
  • Maja (Majugli)
 • KOMMENTEK

  • Singulus on PTR patch notesMondom, jövőre már biztosan lesz LGBTQI+ event is ahol cuki szivárványokat lehet majd gyűjtögetni, csillámpóniért... aztán letérdelni achiert mondjuk egy
  • PTR01 on PTR patch notesSzánalom, hova jutott ez a game…
  • Afthraste on Visszatérnek a Class setekEz csak az utolsó mondathoz: amikor működött akkor a tier setek arra (is) voltak jók, hogy content patchenként változatosabb gameplaye
  • Bermuda on Visszatérnek a Class setekMondjuk nekem úgy rémlik, hogy a whine állandó és első számú forrása volt az aktuális class tier set vagy a
  • Adi91 on Visszatérnek a Class setekIgazából meg se kellett volna szűnniük, de a remek fejlesztői döntésekkel ugye nem lehet szembemenni...
  • ben2 on Fekete péntekGondoltam így leárazva befizetek a Shadowlands-re. Aztán úgy voltam vele, hogy meh... A WotLK-nál szálltam ki, de azért leárazáskor az
  • Singulus on A hűség jutalmaSzerintem se. De jol fog mutatni az eves penzugyi beszamolojuk... probalajak enyhiteni az ertekvesztesuket, mondjuk ugy. Sajnalom, hogy elcsesztek. Get
  • csabe on Fekete péntekA sok fizetős armor helyett megcsinálhatnák már végre a maradék fajok heritage armorját....ja nem hát abból nem lesz plusz bevétel...
  • evoken on Fekete péntekAz a durva, hogy ez a szaros stargazer pack amúgy 55 euro normál áron. WTF? Majdnem egy elsőnapos játék ára.
  • tntmaxy on Fekete péntekSzomorú ezeket a véleményeket olvasni, bácsak tudnék ellenérvet mondani, de nem tudok.
  • Makk on Fekete péntekŐszinte leszek, ha van aki megvegye és erre pénzt költ és a cég ebből akarja kivenni a hasznot, ott nem
  • Megyo88 on Fekete péntekZseniális! Minek kiadni egy jó (és nem beta állapotú) játékot ha annak az árát ellehet kérni egy csilli-vili set-ért... És
  • Adi91 on Fekete péntekAz ajánlatok eléggé jók, nagyon jól néz ki ez a Celestial set (főleg egy cloth useren). Viszont valamelyest szomorú az
  • tsirche on A hűség jutalmaA dolgok jelen állása szerinte az se garantált, hogy még meglesz a cég 6 hónap múlva...
  • Singulus on We’re sorryPlusz ez a játék is el lesz terelve egy woke irányba természetesen. Ne legyen igazam, de lesznek még itt cudar