World of Warcraft Classic megjelenés - Mennyi is? Várjá' csak...


HOTS screenshot-2017-03-29-19-05-01

Készült 2017. március 29. | írta Astonkacser

11

HOTS 2.0

Alan Dabiri, a HOTS vezető első embere mesél nekünk arról, hogy miket tartogatnak számunkra a Heroes of the Storm 2.0-ban. Röviden: lesz új progression rendszer, lesz új fizető eszköz, ládákat lehet majd nyitogatni amiből bármilyen cucc eshet (hero, mount, skin, stb), lesznek új speckó ingame itemek (bannerek meg hasonló), illetve jönnek majd új herok és egy új battleground is. Részletek a következő videókban:

Tetszik(5)Nem tetszik(0)


 • Kaputelephant

  Ez mennyire állat már. Nem ládikákból eshet minden ami most jelenleg real-money koncepción keresztül vásárolható. Csak játszani kell.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • XwP

  Gondolom a ládához kulcs kell majd amit pénzért veszel .
  Gondolom az új fizető eszközt is pénzért veszed majd .
  Gondolom , ha olyan skint kapsz a ládából ami már megvolt akkor másik 3 skin beáldozásával a centrifugába dobva kapsz egy új random skint .

  Hmmm... Ismerős

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Kiss Bálint

  Jó sok ötletet átemeltek az Overwatchból, ami persze nem baj 🙂

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Gábor Fehér

  Ezzel csak az a probléma hogy eddig 10€-t kértek el a skinekért, most meg kb beteszik őket ingyen és bérmentve. Tény hogy annak akinek megvan a skin továbbra is megmarad, és minimális esély lesz arra hogy bemákolod a ládából, de attól még elég nagy szemétség az hogy az eddigi pénzért vásárolható skineket berakják ingyen (igen, elég sokat költöttem rá, ezért akaszt ki :D). Félreértés ne essék, nem attól sajnálom aki ezek után megkapja, magamra is dühös vagyok hogy egyáltalán adtam ezért pénzt a blizznek.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • Astonkacser

   nem lesz ingyen, csak kvazi nyerheto lesz ha sokat jatszol. lesz kulon valuta amit penzert lehet venni es azt koltheted skinekre is.

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Nonv

  Nem igazán érdekel, a játékmenet még mindig lapos, egyszerű, és unalmas. Egy játékban sem érdekeltek a skinek, meg ládák, ebben sem. Nem ezért mennék vissza játszani. Jah btw: a reconnect még mindig ugyanolyan rossz.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • Metatron

   Nyilván ízlések és pofonok. Inkább játszom ezt mint hogy csak 1 lane-ben maradjak a játék végéig és azon izguljak hogy megvan-e a last hit

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • https://aionhill.com Gábor Imre

  Baromi jó lesz ez, az sem érdekel ha OW-ból vették át az ötleteket. Lehet fikázni meg rinyálni, hogy de bezzeg a Lol meg a Dota mennyivel jobbak, de az a szép benne, hogy én azokkal egy percet sem játszottam, viszont baromira bejön, hogy van egy ilyen cucc amit a Blizzard fejleszt, Blizz game karakterekkel és igényesen van megcsinálva. Szerintem nem vagyok vele egyedül. Nyilván aki überkomolyan nyomja mondjuk napi 6-8 órában, ladderezik és hasonlók, ott azért jobban kijönnek a problémák de attól még maga a játék akkor is sokaknak megfelelő, ha Blizzard későn kapcsolt.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • majk

   word

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
   • https://aionhill.com Gábor Imre

    excel

    Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • https://aionhill.com Gábor Imre

  Valszeg sose fogja lenyomni a LOL / DOTA párost játékos számban, de meg tudja teremteni a saját táborát legalább annyira, hogy valamelyest biztosan nyereséges lesz / vagy már az is. Eleve lentebb olvastam, hogy valaki IRL lóvét adott ingame cuccokért, és ez ugye Magyarország, akkor tőlünk nyugatabbra vbiztos jövöget szépen be nekik a pénz a kasszába, ami garantálja, hogy fejlesztik tovább folyamatosan.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
Back to Top ↑