HOTS kelkaposzta_0821

Készült 2017. augusztus 21. | írta Attila

20

Kel’thuzad hívása

A Heroes of the Storm se marad új játékmód nélkül, legalábbis erre enged következtetni az alábbi kisfilm, ami felkerült ma a netre. Nem igazán vágom, hogy miről van szó, de majd hamarosan nyilván kiderülnek a részletek.

All shall feel the touch of despair as the darkest secrets of the Nexus are revealed… Drawn to the immeasurable power found within the Nexus, Kel’thuzad, Archlich of Naxxramas, has turned several of the noblest Heroes against their allies, and he will not stop until all become minions of the cold dark!

Tetszik(4)Nem tetszik(1)


 • Bandeetos

  Playable híró lesz.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • Egy kis Emberke

   Én jobban örültem volna, ha nem Lichként, hanem még Necromantaként rakják bele a játékba. De hát, így jártam... nagyon sok mindent másként csináltam volna mint a blizz

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • majk

  dreadlord Jaina? ez vajon utalgathat valamire?!

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • TarBeast

   Knight of the Frozen Throne-ban is Lich, remélem kiéli magát Blizz ilyenekkel, és vissza kapjuk a pozitív, jóságos Jainát WoWban.

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • Don Dondon

   Remélhetőleg azt, hogy a Warcraft loreban ugyanúgy nem merik majd bejátszani, mint a diszkóexpresszes Medivhet vagy a favágó rucis Uthert.

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • http://frostshock.eu/ Khas Dylar FS

   Tekinthetjük ezt akár egy megerősítésnek is, hogy Jaina valójában nem Dreadlord, akármit is teorizáljanak a netes teóriák. Ha az lenne, akkor nem poénkodnának vele. NEMTIPP!!!

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Dezső Drózdi

  Szeretem mikor mémeket használnak fel hivatalos anyagokhoz.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • http://frostshock.eu/ Khas Dylar FS

  Új játékmód? 😮 Megmondom őszintén, ez nekem speciel eszembe se jutott erről a kisvideóról, de szerencsére Atissal más a fantáziánk 😀

  Én új battlegroundra tippelek / abban reménykedek. Azt is el tudnám képzelni, hogy Naxxramas mind a négy szárnya szerepeljen valahogy, akár egy térképen.
  Szívesen látnék a LoL-os időszakos eventekhez hasonlót, de arra meg ott a Brawl igazából, ott is csinálhatnak URF-ot, ha akarnak.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Tibor Sipos

  Mai napig nem értem miért nincs lore animációs sorozat a Blizznek...
  Talán a Defiance volt az az mmo ahol a játékban a tv sorozatot játszották, vagy a történet az alapján ment hogy a játékosok hogy nyomták le az eventet.
  Blizz meglépne ilyet, szerintem felfalnák a rajongók a szerver memóriáját...

  Mondjuk a WoW film is bukás lett, bár én azpon a véleményen vagyok, hogy az emberek a filmsorozatokat eszik már ahol van idő kifejteni a történetszálakat. Szerintem az egész estés filmek ideje nem megvalósítható, főleg nem egy akkora világtörténettel mint ami a blizznek van.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • Bamboocha82

   Üdv!
   Én sem értem, miért nincs animációs sorozat a Blizzard sztorikból. Bármelyik univerzumból is merítenének, ütős lenne ..!
   A film nekem nem volt bukás, de kinek mi. Ha azt nézem, hogy Amerikában mennyi bevételt hozott, akkor lehet, de szerencsére a világ nem csak csököttekből áll (nem rád célzok, amcsikra, tudom általánosítás, lépjünk túl ezen), és van egy jóval nagyobb réteg globálisan, akiket sikerült kiszolgálni és betapasztani a képernyő elé.
   https://www.gamestar.hu/jatekvilag/warcraft-film-duncan-jones-bevetel-211764.html

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
   • Tibor Sipos

    Valószínűleg máshogy számolnak.
    A WoW film nem hozta a várt sikereket, és amit olvastam, csak a kínai nézettség mentette mega filmet a bukástól.
    Mondjuk én úgy látom, hogy filmnek kevés, mert hogy sűrítenél be 2 évtizednyi lore-t 90 percbe?
    Aki meg tolja a játékot, annak meg nem volt elég, hisz mindenki aki látta a filmet tudja, hogy az egész film max egy prológus, hisz Arthas és Thrall történetét várja mindenki, ami legfeljebb 3. fllmbe férne bele.

    Kollégák azt panaszkodták hogy jónak jó film, de nem értettek semmit...
    Meg a mai világban GoT, Vikings, Marvel sorozatok-ra vannak gerjedve. 90 percbe az aktuális kiegészítő átvezetővideói nem férnének bele szerintem 😀

    A bevétel részre kanyarodva meg ugyebár van egy nézettség, és egy hardcore rajongóréteg, és a kérdés az hogy kit céloznak.
    Jó példa Avatar: Legend of Korra, ami szerintem egy nagyszerű folytatás volt, és sokkal komolyabb témákat pedzegetett mint az első sorozat. De pont emiatt sok embert nem érdekelt annyira/csalódott benne. "Filózófikus elemek? Fujj" Konkrétan annyira leesett a nézettség, hogy Nickelodeon főműsorról levették, és websorozatként adták ki a maradékot.

    Szívesen érdekelne mi alapján számvetnek, mert akkora rajongótábor van a Blizznek, hogy ha valaki kidobná a skicceket iratsemmisítő helyett a kukába, valaki ebay-en azt is árverezné.

    Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • Don Dondon

   Pedig nagyon egyszerű: egy animációs stúdiót merőben máshogy kell irányítani, mint egy szoftverfejlesztő céget. Ha kicsit gonosz akarnék lenni, azt is mondhatnám, hogy a Blizzard sikere abban rejlik, hogy a '90-es években akkor sikerült kifogniuk a legkreatívabb geek programozókat, mikor mindenki más az antiszociális kocka IT-st látta bennük. Glassdoor-on lehet olvasgatni a céges kultúráról (ami nyílván van akinek tetszik, van akinek nem), de teljesen más filozófiával működnek, mint a filmes cégek.
   Másfelől a befektetők sem biztos, hogy örülnének neki: játékfejlesztő cégként az egekbe repítik az árfolyamot - míg a hollywoodi stúdiók némileg "szerényebb" profittal működnek.

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
   • Lepkemaci

    Egyébként foglalkoznak filmgyártással, de saját bevallásuk szerint a pár éve alapított Activision Blizzard Studios egyelőre egy low risk - low reward befektetésként működik. Többek közt a Disney-től hoztak el szakembereket, és fokozatosan építik fel ezt az üzletágat. Ha igazak a hírek, egy COD, egy Skylanders tévésorozaton és valami Candy Crush tévéműsoron dolgoznak. A Skylanders Academy második évada idén indul, tavaly ment le az első Netflixen. A Candy Crush live action game show pedig idén nyáron debütált. A Call of Duty film várhatóan jövőre indul. Valószínűleg különböző műfajokban tesztelik magukat a legnépszerűbb címeikkel, aztán szép lassan szélesítik a repertoárt.

    Tetszik(0)Nem tetszik(0)
    • http://frostshock.eu/ Khas Dylar FS

     Egy Starcraft sorozatra nagyon sokaknak állna a cerka 🙂

     Tetszik(0)Nem tetszik(0)
     • Lepkemaci

      Ne legyen igazam, de van egy olyan megérzésem, hogy a lány az egérrel a vállán és HS lapokkal a kezében a Gamescom arton egy közelgő Hearthstone sorozat szereplője lehet. Máshova nem tudnám tenni, esetleg Heroes hős lehetne, de abból ugye már várható egy Kel'thuzad, szóval a csaj valószínűleg máshol lesz. Pedzegették már, hogy a stúdió HS filmet is fog készíteni.

      Igazából nem baj, ha ilyen is készül, de ha ezek könnyedebb témák kapnak prioritást egy fiatalabb korosztályt megcélozva, akkor a közeljövőben Starcraft, Warcraft, Diablo filmekre nem nagyon számíthatunk. Fontos figyelembe venni, hogy a cégnek sok nagy címe van. Pl. ott a Destiny is, ami szintén jó aktuális filmtéma lehet. Vagy Overwatch, ami ugyancsak aktuális és könnyen eladható a fiatalabb korosztálynak is.

      Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • http://frostshock.eu/ Khas Dylar FS

   Sokszor kérdezték már a Blizzardosoktól, hogy ha ilyen fasza átvezető animációkat csinálnak, akkor miért nem készül ugyanilyen minőségben sorozat valamelyik vagy akár mindegyik univerzumban.
   Erre persze jött egy olyan, akár kamunak is nevezhető válasz, hogy egy 5 perces trailer cinematic több, mint fél évig készül, úgyhogy ki lehet számolni, meddig készülne egy 10 részes, 20-30 perces részekből álló sorozat. Nem értek túl sokat az animációhoz, de gondolom, lehet kompromisszumot kötni a minőség és a mennyiség között. Mondjuk talán nem véletlen, hogy semelyik animációs sorozat nem tudta még csak meg se közelíteni egy Blizzardos cinematic szintjét.

   Viszont!

   1) Ott vannak az SC2:LoV ingame movie-jai. Nekem az is bőven megfelelne, ha azzal az engine-nel, olyan minőségben összepakolnának pár sztorit, szerintem (erős _szerintem_) ez kategóriákkal gyorsabban megvan és ha akár csak egy webseriesként felrakják, már az is jó lehetne. Tudna hozni egy hasonló minőséget, mint anno a Starship Troopers sorozat, azt is szerették a népek.

   2) Ott vannak a Lords of War és a Harbingers részek. Pár percesek, tök jók, hangulatosak és nézhetőek. Volt egy hogyan készült videó az egészről, nekem, mint grafikában laikusnak, nem tűnt olyan baromi nagy ördöngősségnek. Ilyen technikával is elnézegetnék bármelyik univerzumban párszáz részt egy sorozatból 🙂

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
   • Tibor Sipos

    Gondolom sokan félreértik, mert nem kell cutting edge technológia, történetet kell meganimálni. És Abból biza lenne mit.

    Nekem hatalmas bajom a játékkal, hogy annyira kinyírták már a szerepjátékot (régen volt ezer quest és sok sok chain + atunement key széria, most meg 10 küldis főszál, + ismétlődő wq-k, meg repukapuk, és csináld x alttal agyvérzuésig...) , hogy szívesen néznék sorozatokat a történetről.

    Volt hogy youtuberek lore videoit néztem, akik ugyebár információmorzsákat raknak össze ingame. Én meg szerintem amióta be lett építve a játékba ha 1 órát archeológiáztam. 😀

    Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Bamboocha82

  Újabb ranged assasin hero?
  Lesz vajon csontváz hadsereg meg minden? Kíváncsian várom...!

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • Egy kis Emberke

   Nem. Az ability pool már fent van battle.net-en.

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Astonkacser

  Ez most kabe ugyanaz lett mint a warcraft3-ban, kicsit tobb frost novaval.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
Back to Top ↑