HOTS hots_1104

Készült 2017. november 4. | írta Attila

4

A Nexus sárkányai

A Heroes of the Storm-mal kapcsolatban nem voltak eget rengető bejelentések, de a Blizzard azért hozta a kötelezőt. Egy jópofa cinematicban bemutatták a két új hőst, Alexstraszát és Hanzót, plusz a játékosok kaptak pár fejlesztést a játékhoz.

 • Új event november 14, és december 12. közöttúj portré rewardokért: Dragons of the Nexus
 • Új kamera perspektíva a jobb láthatóság érdekében.
 • A rejtőzködő hősök kaptak egy rakás buffot, cserébe viszont könnyebb lesz őket kiszúrni.
 • Az early game átalakul, jelentsen ez bármit is.
 • A Mercenary mobok nagyobb és fontosabb szerepet kapnak.
 • Voice Chat, mert ordibálni meg köpködni a headset mikrofonját még mindig király.
 • Matchmaking a teljesítmény alapján.

Az újdonságokat hamarosan ki is lehet próbálni, hisz november 20-án indul a következő PTR.

Tetszik(1)Nem tetszik(0)


 • Chris

  Ez a teljesítmény alapú matchmaking ez nekem megváltás lesz ha jó lesz. Merthogy orbitális láma vagyok a játékhoz, de tökre élvezem és jó lenne ha hozzám hasonló lámákkal tudnék játszani nem szeletelne fel másodpercek alatt minden második ellenfél.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Dawnguard

  Hú, nagyon szeretem Novát, és most kurva szomorú vagyok. Meddig fogja húzni egy meccsen, ha a leghülyébb, kukkeres casual is kiszúrja rögtön, ahogy a közelben settenkedik? Pont az volt a lényege, hogy ha jó helyzetből jól támadsz, akkor biztos lehet a pusztítás (thrill of the hunt, ahogy már sírt egy korábbi változás miatt valaki), ha rossz a pozíció, akkor meg ugrik rád mindenki és egy másodperc alatt véged. Nagyon úgy tűnik, mintha ezek után csak a második verzió maradna, mint "játékélmény".

  Arról nem is beszélve, mekkora szabadságot adott (tudom, menjek inkább kirándulni az erdőbe) az, ahogy gond nélkül lehetett lopakodni bármerre a térképen, akár az ellenfél bázisaira is, mondjuk a healing fountain közelébe. Hát most ennek is vége, az összes épület lát téged és le is lő a soha ki nem fogyó ágyúgolyóival (két másik csodás új feature).

  Novában az is volt a jó, hogy még vesztes quick matchen is lehetett 15-20 killed, teljesen használhatatlan afk-zó csapattársakkal is, sőt, ezzel meg is tudtad fordítani a a meccset a végjátékban, ha kicsit összeszedték magukat. Átkozott Blizzard, hogy már megint a rinyáló kazuárokra hallgatsz. 😀

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • deviome

  " A Heroes of the Storm-mal kapcsolatban nem voltak eget rengető bejelentések, de a Blizzard azért hozta a kötelezőt " Ez még viccnek is rossz. Az szánalom volt amit műveltek. Szépen megölték az egész játékot. Jobban látni azt akinek az a lényege, hogy NE LÁSD!!!!!! Nyomorultak. Sok lowskilled nyomorék sokat sírt. Nem azzal van a gond, hogy valaki low, rosszul játszik vagy funnol. De akkor mit sír a forumon??
  Ilyeneket bejelenteni, hogy megjelenik az ikonja annak aki bent van stiches-ben. Jó isten. -.-" És ez nekik a hír.
  Az a MM is egy fos lesz. Az MVP nagyon sokszor olyan aki szart sem csinál. Kimarad a teamfightból és ezért nem hal és tádáá MVP. -.-" Szar rendszerre akarnak építeni valamit, de az hogy lehet jó? 😀 Kész szánalom az egész. Majd a 300 gémes gyerek biztos van olyan ügyes mint a 7000 gémes. Hihetetlen ez a hozzá állás. Nem értem mért nem lehet meccsszámok alapján párosítani.Már rohadtul elegem van abból, hogy 200-300 gémes játékosokkal dobál össze a rendszer. Bár szerencsére már leszokóba vagyok. Ezekkel a bejelentésekkel meg lassan de biztosan uninstall. Pedig Alexstrasa nagyon érdekel. De tudván, hogy mi lesz még erről is lemondtam.
  Ezeket a szájbanyomott OW szarokat is minek erőltetni? Rohadtul nem illik bele. Idegen az egész. Nem is értem minek kell még több hős. Semmi ballance nincsen a játékéba. Agyatlanság az egész. Sebaj. Lassan majd elmerül.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • Hard3n3d

   Te minek játszol még ezel ez biztosan valami fétis kb minden hir alat sirsz 😀

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
Back to Top ↑