World of Warcraft Classic megjelenés - Mennyi is? Várjá' csak...


HOTS anduin_0502

Készült 2019. május 2. | írta Attila

3

Anduin, a szanitéc

A Heroes of the Storm új hőse Anduin, a távolsági gyógyító. Az alábbi kisfilmben megismerhetjük a hős képességeit, kiváló zenei aláfestés mellett.

With Shalamayne by his side, Anduin, King of Stormwind, has entered the Nexus to take his place by his warrior father’s side. Anduin is a Ranged Healer who comes with an arsenal of abilities aimed at keeping his teammates alive, but also has the potential to unleash the Light’s swift justice to enemies on the battlefield.
Tetszik(3)Nem tetszik(0)

Tags:


 • warruth

  Jó pofa hősnek tűnik. Reméljük kis színt visz a metába.
  A storm league maprotationjét rázhatnák fel kicsit jobban. Ugyan két pálya kiment, és másik kettő meg bejött, de pl a Spider Qeen meg a Battlefield of Eternity már a könyökömön jön ki, annyira unom őket. Ezzel szemben a Blackheart's Bay tökre hiányzik, és azt valamiért most se rakták be. 🙁

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • ragadozo88

   Azt se értem minek kellett a a map rota, már mint az elméletet igen, hogy az újoncok hamarabb tanulhassanak bele a mapokba, de szerintem egyszerűbb lett volna ha mindig az új mapok jönnének nagyobb eséllyel, a többihez képest egy darabig, mert akkor sokkal változatosabb lenne a játék. Bár lehet érzelmi vonulata van a dolognak, ha az összes map van akkor az összeset meg tudják unni, ha egyet kivesznek és később vissza adnak akkor meg újdonságnak számít érzelmileg. Mindenesetre szerintem az alapból változatosabb mapok jobbak, mint ez a rota. Starcraft 2ben nekem pl mindegy melyik map pool van a játékba, mert ott a map objective nem változik, az alap multiplayernél, mindig az ellenség épületeit kell elpusztítani, viszont hotsban minden mapon más a feladat, még ha vannak hasonlóságok is, játék mechanikailag. Az persze más ha rework miatt teszik ezt, bár nekem mindegiyk map régi verziója is tetszett, bár igaz hogy az új változatuk jobb lett :).

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
   • warruth

    A Haunted Mines-nak mindkét változatát utáltam. Hanamura Temple első változatával egyáltalán nem is játszottam, mivel abban az időben inaktív voltam. A Garden Terrornál viszont nem örültem a reworknek annyira játékélmény szempontjából egyik változattal sem volt bajom de régi szerintem egy fokkal egyedibb volt, mert az új az gyakorlatilag a Cursed Hollow és a Spider Queen rendszeréből van összeolvasztva.

    Tetszik(0)Nem tetszik(0)
Back to Top ↑