LOTRO no image

Készült 2012. június 5. | írta Roodie

15

Riders of Rohan előrendelés

Amint várható volt, Turbine az E3 első napján fellőtte a Riders of Rohan kiegészítő oldalát. Új terület, 85. szint, na és persze a legütősebb újdonság, a lóhátról történő harc várja majd a hűséges játékosokat szeptember 5-én, amikor ténylegesen megjelenik majd.

Az előrendelés oldal szerint az alap digitális változat 39.99 dollár, de ha valakinek még nincs meg a Mória, Evendim és Lothlorien csomag, akkor +10 dollárért megkapja az előrendelése mellé azokat is. Persze van legendás kiadás is, amely az egyéb játékbeli holmik mellett egy új hátizsákot ad a meglévők mellé.

Remélem, hamarosan bemutatják rendesen a lovas összecsapásokat!

Tetszik(0)Nem tetszik(0)

Tags:


 • Napkelto

  Mindig elmorzsolok egy könnycseppet, mikor látom, hogy ez a játék még mindig él és virul. :')

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • http://s1.gladiatus.hu/game/c.php?uid=21963 Khas Dylar

  Megnéznék egy Pelennor mezei csatát ingame 🙂

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Charmed

  Ebben vajon benne van a Mirkwood utáni Rohan rész is, Vasudvard és ami most van.
  Öszintén szólva elég zavaros hogy mi mit tartalmaz. Nekem a Shadow of Angmar alapjáték van meg, + a Moria dobozos kieg + Mirkwood digitális. Ha ezt megveszem, akkor továbbra is lesz egy lyuk a Rohani contentben?

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • trokma

  @Charmed:
  A mirkwood után a harmadik kiegészítő a Rise of Isengard, ami három területet foglal magába: Dunland, Gap of Rohan, Isengard. Emelett ugye a negyedéves tartalmi frissítések során bővülget kisebb-nagyobb részekkel a térkép, májusban érkezett a régebbi és a rohani területeket összekötő Great River zóna.

  Lényeg, nincs lyuk a térképen, egy hatalmas egészet alkot a játék.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • http://inkvizitor.hu Roodie

  @trokma: Ő arra gondol, hogy neki nincs meg a Rise of Isengard. És igen, ez esetben lesz egy lyuk a questelésben neki - ha nem vette meg a RoI kiegészítőt, vagy a questpackokat pontokból külön, akkor átlovagolhat a területen, de túl sokat questelni ott nem fog tudni.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Charmed

  Akkor ebben az nincs benne, értem. (mondjuk a korábbi területeken is vannak lyukak, de azok annyira nem zavarnak, mert arra már nem questelek. Nincs most valami akció, amiben extra olcsón lehet venni Turbine pontot?

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • panoz

  Vizsgaidőszak alatt visszatértem megnézni.. hát halott az egész játék.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Charmed

  @panoz:
  Az egyetlen nagy hiba a játékban a PvP content teljes elhanyagolása. Nincsenek se BG-k, se arénák, pedig mindkettő beépíthető lenne a lore-ba.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • panoz

  @Charmed: Már kiadáskor bukásra volt ítélve a játék. Az egyetlen ok hogy újra és újra megpróbálom, belekukkantok az az hogy iszonyatosan hangulatos és szép a világ. A többi játékelem benne meg teljesen kiábrándító.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Charmed

  @panoz:
  Szerintem nem volt bukásra ítélve.
  Jók a fajok
  Jók a classok
  Jók a skillek
  Nagyon jó a lore és külön jó, hogy nem arról szól, ami a könyvben vagy filmben van, hanem arra támaszkodva rengeteg másik történetet mesél el, ami illeszkedik a könyvhöz. Néha a könyvbeli karakterek előtt járunk, néha utánuk, néha segítünk nekik és nagyon gyakran teljesen máshol. Olyan területeken amik a loreban és más könyvekben szerepelnek, de a LotR-ban nem. A könyv gyakorlatilag egy hamburger, ez pedig egy hétfogásos ebéd. A könyvben mindenhol csak átrohannak. Itt pedig mindenhol óriási területek, romok, erődök, insták vannak saját történettel.

  Nagyon szép a grafika és ami még fontosabb, nagyon jó a design. A elemek is részletesek, van bőven poligon, nem csak textúrával akarnak megoldani mindent.
  A questek pont olyanok, mint bármelyik kortársánál, kivéve hogy itt van egy egyedileg tervezett epikus lore questlánc minden egyes területen, benne rengeteg egyedi questinstákkal. (mára csak ez vagy 400 questből és ezek többsége szintén nem a könyvel kapcsolatos)

  Az insták minősége, mérete, nehézsége magasan veri a mezőnyt. A wow is elbújhat mellette és ez azért nagy szó.

  Olyan MMO elemek vannak benne szinte kezdettől amik máshol nem nagyon. Outfit rendszer, aminek a funkciója kb. olyan mint a transmogrification, olyan achievement rendszer, ami nem csak titleket ad, hanem hatása van a karakter statjaira is, sőt unlockolható skillek is vannak benne. Lehet saját ház, sőt a klánnak is lehet háza, ahova ki lehet tenni a trófeákat. Nagyon jól kidolgozott professionok.

  PVE szempontból minden benne van ami kell, jóval több, mint más játékokban (mennyiségben és minőségben is). A PVP viszont nagyon gyenge. Eleve nincs két frakció, de ezt még megoldották egész jól, viszont a legnagyobb probléma az, hogy csak egyetlen egy PvP zóna van és az is nyitott, szóval nincsenek XvX BG-k, arénák.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • intajm

  Természetesen a kezdő területeken kevés a játékos, de ez minden más MMO-ban így van egy bizonyos idő után, hiszen az emberek többsége már magasabb szinteken jár. Éppen ezért, ha megnézed az aktuális legmagasabb szintű területeket, akkor ott láthatod, hogy vannak szép számmal játékosok. Sőt viszonylag sok magyar is van közöttük.
  Egyébként valószínű, hogy vizsgaidőszakban a játékosok közül sokan inkább a vizsgáikkal vannak elfoglalva.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Cavalorn

  @panoz: Egyáltalán nem halott a játék. Nem tudom, hogy ezt honnan veszed. Mondjuk ha 10 percet játszottál, akkor lehet annak tűnt...

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Cavalorn

  @Charmed: Igen, sajnos tényleg el van hanyagolva a PvMP. Viszont most hogy le voltak, illetve még levannak árazva a monster classok, és kiunlockoltam a jó öreg creep karakteremet, azóta csak ezt tolom. Szerintem ez a monster playezés valami iszonyat nagy fun. Komolyan mondom, számomra ez minden wowos BG-t aláz. Képzelem milyen lehetne, ha nem lenne elhanyagolva...

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Charmed

  @Cavalorn:
  Csinálhatnának a skirmish-ek módjára PvMP csatákat.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • trokma

  A változatosság élményén kívül minden megtalálható a meglévő pvp területen, a mai napig tömeges ostromok vannak majdnem minden órában.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
Back to Top ↑