World of Warcraft Classic megjelenés - Mennyi is? Várjá' csak...


LOTRO sale

Készült 2016. december 23. | írta Roodie

6

LOTRO kiegészítők olcsón

Ha valaki esetleg kedvet kapott újra a játékhoz, így, hogy új csapathoz került, akkor annak itt a megfelelő alkalom: gyakorlatilag a Standing Stone Games első teendője egy igen alapos leárazás volt. A LOTRO marketen elérhető a loot, a 4 kiegészítős (Moria, Mirkwood, Isengard, Rohan) pakk 7,5 font, és ugyanennyi a Helm’s Deep, ami az utolsó fizetős kiegészítő volt, azaz nagyjából 5500 Ft-ért teljesen szintre tudod hozni magad. Persze pár új terület csak játékon belül vehető meg Turbine LOTRO pontból, ha nem vagy előfizető, de a Helm’s Deep kiegészítő mellé 1000 ilyen pont is jár. Az egyes kiegészítők külön-külön is megvehetőek, azaz ha például Isengardig követted a kiadásokat, akkor 3,75 fontért meg tudod venni csak Rohant. Januártól a Steamen is újra kapható lesz, várhatóan szintén akciózva.

Sok hibája ellenére az új kiegészítők területei és küldetés-szálai egészen kellemes szórakozást nyújtanak, sok-sok órát el lehet vele tölteni, ha az endgame nem is érdekel.

Tetszik(4)Nem tetszik(0)


 • Daermon

  Na erre akkor beruházok 🙂

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Samikaa

  Erre én is beruházok. A Wow után én is ezzel játszottam huzamosabb ideig, és még ma is szeretem.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Havasi Gábor

  Nagyon szép és hangulatos játék. A játékmenete talán már lassú egy kicsit (nem tudom ez változott-e mostanában), de ettől függetlenül jó kikapcsolódás. Nekem azt hiszem az Isengard pakk volt meg.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Szabolcs Galambos

  változott valamit a játék az elmúlt 5 évben? mert nekem 10 perc játék után agyvérzést okozott az irányítás és a karakter mozgáskultúrája (illetve annak a hiánya)

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • Szabolcs Galambos

   Néztem gameplayt, ugyanolyan idegesítő 🙁

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • majk

  mindenki jókat írt róla, meg hogy mennyit változott, úgyhogy adtam neki még 1 esélyt. elsőre az auto beállításokkal valami horribilisen nézett ki, egyszerűen nem hittem el hogy valami lehet ennyire ronda 😀 utána mindent felhúztam ultrára és tényleg nem néz ki rosszul (de annyira jól se ). viszont a harcrendszer annyira monoton és dinamikátlan hogy már-már játszhatatlan :

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
Back to Top ↑