MÁS swtorkieg

Készült 2016. október 12. | írta Astonkacser

17

Új SWTOR kiegészítő

December 2-án jelenik majd meg, és a trailer alapján nekem már most bizseregnek az ujjaim miatta. Ez a videó lehetne akár egy új Star Wars film is, epik, veri epik.

Tetszik(13)Nem tetszik(0)


 • http://eu.battle.net/wow/en/character/stormreaver/sherly/simple Attila

  Ez a videó valóban szenzációs, de vajh milyen állapotban van maga a játék?

  Tetszik(8)Nem tetszik(0)
  • Sodan

   Teljesen jó állapotban, próbáld ki 😀
   Sztoriban továbbra is elver minden konkurenst, és még erősödött is, MMO elemekben pedig hozza amit kell. Szerintem összességében benne van az első háromban, még BW állandó töketlenkedése ellenére is.

   Tetszik(6)Nem tetszik(1)
   • DestroZar

    Pillanat, van sztori azután, hogy végzel az áruló mestereddel sith warrior (vagy miaz, rég volt már) oldalon?

    Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • http://www.youtube.com/kockabrigad Rertez

   Ez egy olyan MMO, ami alapvetően történetmesélésben erős. A közössége is jellemzően olyan játékosokból áll, akik egyrészt szeretik a Star Wars univerzumot és/vagy a játék története és világa miatt játszanak. Amikor új tartalom jön ki, olyankor a közösségi játékélmény is jelentősen javul, mert ahogy a többi vezető MMO-ban, itt is megtelnek a szerverek aktív emberekkel. Rengetegen csak a történet miatt tolják, amit akár egyedül is lehet élvezni, ha valakinek ez fontos. Nem hiszem, hogy tartani kellene attól, hogy decemberben nem hozza az elvárt színvonalat a következő kiegészítő.

   Tetszik(5)Nem tetszik(0)
 • Kaputelephant3

  Most Legion miatt kényszerpályán mozog a kispad környékén, de amint lejár az előfizu megyek vissza. Gyakorlatilag ott élek! Imádom! 😛
  Persze vannak dolgok amiket vártak most, új raid/operation illetve dungeon/flashpoint nem volt a kiegben, de ebből tanultak és a ez az új kieg most már Group cocntentet is fog tartalmazni. Legalábbis remélhetőleg.

  Tetszik(5)Nem tetszik(1)
 • Bocika

  Sajnos csak 2017-re ígérnek új group content és az ígéreten kívül még semmi konkrétum, vagyis még csak "gondolkoznak" fázis... Egy jó sztorival meg lehet fogni az embereket két hétre, ahogy velem is tette a játék, de egy MMO-hoz több kell. Persze az EA-nál nem aggódnak, mert az SW filmek miatt garantáltan dübörögni fog a játék is, s mint tudjuk az swtor fő bevétele a market és nem a havi előfizuk.

  Tetszik(3)Nem tetszik(0)
 • http://eu.battle.net/wow/en/character/Arathor/Faralet/advanced Faraleth

  én nagy Swtor fan voltam, talán még lennék is, de az, hogy jön a 2. olyan kieg, amiben még 1 5 fős insta se kerül be, nemhogy raid, az vicc kategória.
  ez egy mass multiplayer role playing game lett, amit viszont uralnak a gazdag csemeték a pénzen vehető dolgok miatt.

  Tetszik(9)Nem tetszik(0)
 • Bocika

  Azért közel sem pay to win az swtor. Minden ami a cartel marketben megvásárolható az szebbé tesz, de meg nem erősít:)

  Tetszik(0)Nem tetszik(6)
  • http://eu.battle.net/wow/en/character/Arathor/Faralet/advanced Faraleth

   azt leszámítva, hogy a cartel marketben veszek 2000 coinért egy black/black dyet, 24 óra után beteszem AH-ba, majd az árából veszek 2 db Bis hilt/enhancement/modot.
   amikor utoljára játszottam, akkor kb úgy nézett ki, 1000 coin = 1m gold = 1 bis hilt VAGY 2 bis mod/enhancement ára.
   ha ez nem pay to win, akkor mi?

   Tetszik(7)Nem tetszik(0)
   • Bocika

    Áááá, azok a modok annyira jók, hogy belépőt kaphass a hard mode opsokra, ezzel max a simán pugolható normálokat tudta megúszni az ember.
    Pont ahogy a wow-ba, itt is a HC raidekből (Hard és Nightmare ops) jöttek a setek, stb...
    A wow-ba is ha van bőven elég goldod simán megvehetsz egy belépő geart.

    Tetszik(2)Nem tetszik(2)
    • http://www.youtube.com/kockabrigad Rertez

     Nem csak belépő geart vehetsz. Ha nincs semmi cuccod, megveszed a 850-895 ilvl BoE darabokat legálisan vagy feketén, aztán folytathatod feketén raid clear vásárlással. Ha valakinek sok pénze van wow tokenre, nulláról eljuthat Mythic Raid szintre, aztán később már vehet Mythic cleart is, ha a progress csapatok már végeztek az aktuális tartalom kipucolásával. Az meg duma, hogy Mythic-re nem mehet akárki. Pénz kérdése az egész. Eddig is meg lehetett oldani, és valószínűleg ez nem nagyon változik.

     Ha valaki pénztárcából oldja meg a geart egy játékban, az engem nem hat meg, ha rendes játékkal elérhető ugyanaz mindenféle extrém időráfordítás nélkül. Akkor P2W igazán egy játék, ha belekényszerít a fizetésbe, mert máshogy képtelenség eljutni az adott szintre. SWTOR-ban úgy emlékszem, hogy cash shop currency alapból passzívan jön rendszeresen minden előfizetőnek, amíg az előfizetés tart. Régebben legalábbis így volt. Ha egy MMO erősen gear-függő, akkor ez a bankkártyás vásárlás nyilván egy kényes téma és mindenki máshol húzza meg azt a bizonyos képzeletbeli határvonalat.

     Egyáltalán nem tartottam soha az SWTOR-t drága vagy P2W MMO-nak, mert bőven elég volt hozzá a sima havi előfizetés, ami mellett a kiegészítőkért már nem kell külön fizetni. Ha megunja az ember, lemondja az előfizetést, aztán a felhalmozott coin még ki is tart egy darabig, meg korlátozásokkal amúgy is játszhatsz ingyen, ha az is elég. Érdemes persze utánanézni, hogy mi hogy megy, különben előfordulhat, hogy valaki feleslegesen költ pénzt olyanra, amit anélkül is simán megszerezhet. Évente egy-egy hónapra be szoktam nézni. Olyankor befizetek egyetlen hónapot, bohóckodok benne, aztán annyi. A story része teljesen jó.

     Tetszik(3)Nem tetszik(0)
    • http://eu.battle.net/wow/en/character/Arathor/Faralet/advanced Faraleth

     amikor utoljára toltam, a nightmare opsban eső modokat/enhancementeket is lehetett reverse engizni (=disenchant), amiből megtanultad a receptjét, és azt is betehetted craftoltként AHba.
     az egyetlen dolog, ami nem volt elérhető craftoltként, az az opsból jövő relic (=wowban trinket) + a set bonus armor modok. de ha minden mást megvettél craftolt nightmareben, akkor lementél 1 db hcra, kivetted a pár armor modot és kész a nightmare progress bis gear.

     Tetszik(2)Nem tetszik(0)
 • http://frostshock.eu/ Astonkacser

  Sosem játszottam még, de most elhatároztam, hogy kipróbálom. Egyelőre nagyon tetszik a világ meg a sztori!

  Tetszik(5)Nem tetszik(0)
 • Kesely

  Van-e mán rendes játszható faj (ewok, wookie)? Ezek hiánya tart vissza a játéktól. Amikor néztem, minden faj egykaptafa-humanoid volt.

  Tetszik(4)Nem tetszik(1)
 • BlekkJack

  Érdemes akkor előfizetni vagy nem ?

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Droo

  Egyszer előfizetsz, megkapod utána a prefered státuszt, és végig hozzáférsz a kontenthez.
  Egy karakterrel elég végigvinni, kivéve az alap sztorit, ami minden kasztnál más, és nagyon érdekes. Kár, hogy később minden kasztnél, sőt Imp/Közt oldalon is ugyanaz lesz a sztorivonal.
  Én most tolom a sith warrior kontentet.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • BlekkJack

   Red Eclipsen vagyok Poszeidon néven pref vagyok, kaptam tokent és tudtam csinálni egy instant 60ast azzal játszom most.

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
Back to Top ↑