World of Warcraft Classic megjelenés - Mennyi is? Várjá' csak...


MÁS ando

Készült 2017. január 5. | írta Rambo

1

Mass Effect: NGC 224

Négy év kihagyás után visszatér a sokak által kedvelt Mass Effect sorozat, ráadásul a visszatérés legkívánatosabb formáját választották: az univerzum marad, csak műszakváltás volt.A napokban tartott CES rendezvényről kaptunk egy új bemutatót az idén érkező Mass Effect: Adromeda-ból, illetve már az is biztos, hogy a játék március 21-én jelenik meg.

Szép új világ

Ha esetleg nem volt ínyedre az eredeti trilógia konklúziója (és ugyan ki tudna hibáztatni – szerk.), nem kell megijedni, az Androméda és a nagy öregek sztoriját csak az univerzum köti össze (meg nagyjából 2,5 millió fényév légüres tér). Azért az átkötés példaértékű, feltéve ha a megvalósítás is jó lesz, nem csak az ötlet: a sztori ugyanis 2185-ben kezdődik (a második és harmadik rész között), amikor is a fenyegetett Tejútrendszerből egy expedíció keretében átmennek a “szomszédba” új élet után nézni. Az út nagyjából hatszáz évet vesz igénybe, ez már egész kényelmesen ki is lövi a lehetőséget, hogy az előző részeknek befolyása legyen a történetre. Az utazást azonban valami gikszer megszakítja és mi felébredünk a hibernációból, na innen indul a történet. A Bioware szerint a játék “filmszerűbb” lesz, mint valaha, bár egy ideje fóbiám van ettől a szótól, mert mindig úgy érzem, hogy a játék nagy részében ülök és nézek majd jó hosszú dialógusokat. Reméljük kihozzák belőle a legtöbbet!

Update: Mintegy véletlen egybeesésként, épp most ingyenes az Origins szolgáltatáson keresztül a Mass Effect 2. Ha esetleg hiányzik a gyűjteményedből vagy csak meg akarod nézni, hogyan néz ki a játékmenet, mielőtt döntesz az Andromeda ügyében, akkor erre tessék.

Tetszik(8)Nem tetszik(0)


  • Faehren

    Én meg imádok ülni és nézni a hosszú dialógusokat 😀

    Tetszik(0)Nem tetszik(0)
Back to Top ↑