World of Warcraft Classic megjelenés - Mennyi is? Várjá' csak...


MÁS destiny_0519

Készült 2017. május 19. | írta Attila

18

Destiny 2 a Battle.neten

“Az Activision átvette a hatalmat a Blizzard felett!!” Kiált fel tehetetlen dühében az egyszeri fan, mikor hírét veszi, hogy a launcherben kedvenc Blizzard játékai alatt meg fog jelenni az Activision legújabb üdvöskéje, a Destiny 2 is. Nem kell megijedni! Mondja a Blizzard. Egyszerűen csak arról van szó, hogy óriási, eszetlen nagy rajongói a Destinynek, ezért vették a szárnyaik alá. (Igazából nem, de a zsozsó mindig jól jön.) Ráadásul a Destiny 2 is használni fogja a Battle.netet, így például elérhetőek lesznek a korábban megszokott szolgáltatások is. (chat, friend lista, stb.) A játékról nem tudok nyilatkozni, de a trailer alapján minden benne van, ami egy 12 éves fiúnak kellhet. Robbanások, menő dumák, lézerpisztolyok, űrhajók, robbanások. Szóval lehet, hogy ki kellene majd próbálnom, ha megjelenik..

We want to let everyone know that a new game will be appearing alongside your favorite Blizzard games—one that’s a little different from what you might normally expect. Bungie’s upcoming first-person action game Destiny 2 will be joining the party! We’re excited to announce that we’re partnering with Bungie and Activision to support the PC version of Destiny 2 exclusively via Battle.net.

We’re big fans of Destiny here at Blizzard, and we’re honored to be able to help the talented folks at Bungie and Activision bring their much-anticipated sequel to a new platform. Being on Battle.net will allow Destiny 2 to plug in to our existing global network, freeing up the developers at Bungie to focus their energy and resources on making the best and most fun game they possibly can. This also means Destiny 2 players will have access to our online social functionality, including chat with friends, the ability to see which of their friends are online in Destiny 2 or in Blizzard games, and the ability to stream gameplay directly to Facebook.

See the FAQ below for further platform details, and stay tuned for updates as we get closer to welcoming Destiny 2 and its players to Battle.net. To learn more about Destiny 2, head over to www.destinythegame.com.

Why are you adding a non-Blizzard game to Blizzard’s platform?

We loved Destiny and think Destiny 2 is going to be a great game. Blizzard has an established and successful global internet infrastructure we’ve used for years to support our own games. Creating a new network client for Destiny 2, which is bringing the franchise to PC for the first time, would needlessly extend the development period for the game. We want to get our hands on Destiny 2 as soon as possible like everybody else, so we offered to share our PC platform with our sister companies for this release.

Does this mean other games are going to come to the Blizzard platform too?

Our focus in terms of supporting non-Blizzard games is solely around Destiny 2. Aside from potentially evaluating needs or opportunities for future Activision games, we don’t have any short- or long-term plans to support third-party games with Battle.net. It’s important to us to maintain our quality standards for any experience or service we’re putting in front of our players, which represents a big investment of time and effort on our part, so this is not something we’re jumping into lightly.

Does this mean I’ll be able to use my Blizzard Balance to purchase Destiny 2?

Yes!

Will Destiny 2 offer the same cross-game social features that Blizzard titles currently have?

Destiny 2 will be integrated into many of Blizzard’s existing social features—you’ll be able to chat with friends playing Destiny 2 the same way you already can for Blizzard games. Players will also be able to add friends and form parties the same way Blizzard gamers can. And, you’ll see a Destiny 2 status icon by your friends who are playing Destiny 2 the same way you do for friends playing StarCraft II, Diablo III, WoW, Heroes of the Storm, Hearthstone, and Overwatch.

Where and when will Destiny 2 on PC be available?

We’re excited to work with Bungie to bring the PC version of Destiny 2 to every region Blizzard currently operates in. Bungie is actively working through the global details. We look forward to sharing additional information later this year.

Who will be operating Destiny 2’s servers?

Bungie will maintain Destiny 2’s servers; Blizzard’s servers will be used for features related to the Blizzard platform, such as login and social functionality.

And what about customer service?

Destiny 2’s gameplay customer service will be handled by Bungie; Blizzard will handle customer service for platform and shop issues specific to our service.

Unless otherwise explicitly stated, all information, including forward-looking information, is current as of May 18, 2017 only. Blizzard and Activision Blizzard undertake no duty to update or revise any forward-looking information contained herein. For more detailed information, please refer to Activision Blizzard’s reports and filings with the SEC.

Tetszik(1)Nem tetszik(3)

Tags:


 • Ball_so_hard

  És ismét 60k token áremelkedés

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • Lepkemaci

   Februárban 250k-ra becsültem pár hónapon belül a tokent. Most pont annyi.

   Egyébként így legyen ötösöm a lottón, mert amikor az idei Blizzconról beszélgettem egy barátommal, azt mondtam neki, hogy szerintem idén a Blizzard is a Destiny 2-re készül. Kiröhögött. 🙂 Lottózni viszont gyakorlatilag esélytelen, szóval továbbra sem játszom.

   Tetszik(0)Nem tetszik(1)
   • Metatron

    screenshot or didn't happen

    Tetszik(1)Nem tetszik(0)
 • Bandeetos

  https://uploads.disquscdn.com/images/0edc0fd03bd7645769918aa1b3ef86c288e3e41e557f623fbbe95eb1e0eb452e.gif

  A végén egy havi gold farmolásból Call of Duty-t vehetünk majd.

  Anno a Destiny miatt akartam venni Xbox-ot... aztán elmúlt. Jobban örültem volna, ha valamelyik Classic Game-t rakják be a "Launcher"-be vagy egy következő Warcraft-ot 🙂

  Tetszik(1)Nem tetszik(0)
  • Whisper

   új warcraftot vagy az összes old blizz game könyvtárat bármikor elvislenék és még meg is venném!

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Bányiczki András

  És a Titán visszakerült a Blizzardhoz 😀

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • rapbandita

  Activision szólott. Első blikkre alig lesz benne valami újdonság (new content ofc - ezúttal kapunk némi történet mesélést is, jeij!, 4v4 pvp, clan - guided play), és egyelőre a superektől sem vagyok elájulva, de ettől függetlenül nyugodt szívvel ajánlom, ha van köztetek olyan, aki nem próbálkozott az egyel, de gondolkodik a 2. részen. (pláne, hogy vehetitek goldból pc-re)

  üdv

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • Bangyi

   Az end content-ben van ilyen übernehéz fokozat? Ha igen, akkor mennyire nehéz? Mert nagyon gondolkozok, hogy lehet be kéne nevezni rá, de engem a "casual" rész annyira nem érdekel, mert ha már lúd legyen kövér alapon csinálnám.

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
   • rapbandita

    az egyben volt (wow párhuzammal): daily HC quest, 3 fős insta normal és HC módban + egy nightmare fokozat, ugyanez raidre + ott a pvp. ezenkívül world questeléshez hasonló patrol missziók. bőven van end-game content, amiben vannak (geartől függően) nehéznek mondható, kihívást ígérő tartalmak is. aztán ott vannak a seasonal eventek, megannyi HC tartalom. Én idő hiány (meg az injustice 2 miatt) elég casual szinten játszo(tta)m vele, de ha bírod a sci-fi + fps + rpg kombót ne gondolkodj túl sokat (ha mégsem jönne be akkor szíves elnézést, de nem hinném, hogy csalódni fogsz. 🙂 nálam (első blikkre) bőven top 5-ös játék ps-re.

    üdv

    Tetszik(0)Nem tetszik(0)
    • Bangyi

     Köszönöm a válaszodat! Sokat segítettél! 🙂 Remélem lesz open-beta, mert adni akarok neki egy esélyt.

     Tetszik(0)Nem tetszik(0)
     • rapbandita

      ha jól emlékszem a bejelentésen már mondták, hogy lesz (pre-order early beta acces is erre enged következtetni), remélem tudod majd tesztelni az end-gamet is. egyébként gear min-maxolás is van (volt), 10-12 slot, 3 ability stat, talent, stb. van akkora mélysége a játéknak, ha az ember beássa magát, nagyon nem is kell más játék. 🙂

      Tetszik(0)Nem tetszik(0)
     • Lepkemaci

      Valószínűleg nem nagyon spoilereznek megjelenés előtt. Talán egy kevés PvE tartalom tesztelhető lesz 1-2 PvP map kíséretében 1-2 móddal, de igazából arra érdemes számítani, hogy megjelenés után pár hónappal lesz valóban kerek a kép. Sokat tanultak az első részből, de várhatóan nem fogják elkapkodni a második fejlesztését sem. A megjelenést követő fizetős kiegészítőkre is érdemes felkészülni. Úgy hallottam, hogy egyelőre nem biztos, hogy PC-n a konzolos verziókkal együtt adják ki, szóval az is benne van a pakliban, hogy az igazán kihívást jelentő tartalmak többsége is később kerül a játékba. Az első részbe a raid tartalmakat is később adták ki. Valószínűleg sokáig fogják ezeket hangolni, meg fair versenyt szeretnének a nehezebb tartalmak teljesítésére a három platformon egységesen. Szerintem szépen adagolják majd az első hat hónapban a meghatározóbb kiegészítő tartalmakat. Ilyen méretű játék még az életben nem jelent meg egyszerre egy csomagban, meg ugye itt fontos, hogy a DLC-k is fogyjanak. Elég keveset lehet még tudni az egészről, de az első részt példásan támogatták, amire azért várni kellett türelmesen.

      Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • sabe

  Ugyanolyam lövöldözős csimbumm, mint az overwatch. tucatáru

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • Lepkemaci

   Ezzel nem értek egyet. Mármint azzal, hogy tucatáru lenne. PC-n jelenleg egyetlen hasonló looter-shooter franchise van, a The Division, és ez a műfaj egyértelműen sokkal többet bírna el. Abból kiindulva, hogy hogy kezelték ennek a két franchise-nak a megjelenés utáni fejlesztését, simán el tudom képzelni, hogy a folytatások is sikeresek legyenek. Ez teljesen más műfaj, mint egy Overwatch. Leginkább a Diablo koncepciójára hasonlít, mert az az egész mozgatórugója, hogy egy shooter+MMO megoldásokat ötvöző világban folyamatosan csapatban játszol, loot-olsz, fejlődsz, miközben kapod az újabb tartalmakat.

   Az első részt ahogy az elején elszúrták, olyan jól támogatták és alakították megjelenés után. Mellesleg minden idők legsikeresebb új franchise-a lett a megjelenés napjára. Az első napi bevétele meghaladta az 500 millió dollárt két konzolon. Mondjuk ennyibe is került a kiadása, és ezzel a legdrágább játék is volt egyben, de az első napra megtérültek a költségei. 🙂

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Kaputelephant

  Sokan már a COD bekerüléseket fikcionálják, de a Blizzard adott ki közlemény.
  ÉRdekes:
  http://eu.blizzard.com/en-gb/news/?d=2017-5#181745

  Szóval, ha Tejel az ACtivision akkor "bekerülhet?!"...merült fel bennem, kb ez jött le egyből.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • Lepkemaci

   Amit linkeltél, az az eredeti közlemény, amit Attila is bemásolt ide. A pénz ugyanabba a "zsebbe" megy, szóval az nem sokat számít, mert valószínűleg ezek a leányvállalatok amúgy is összedolgoznak, megosztják az R&D erőforrásaikat, technológiáikat, sőt még a fejlesztőiket is, ahogy az anyacég ATVI üzleti érdekei azt megkívánják. Házon belül megoldották, ennyi.

   Valószínűleg ez csak egy lépés a sok közül, ahogy a Facebook integráció, a Battle.net rebranding, meg az eddigi folyamatos változások is.

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
   • Kaputelephant

    Uhh nem ezt akartam linkelni. Mindenesetre számomra fura ez a lépés, de majd megszokom.

    Tetszik(0)Nem tetszik(0)
    • Zero

     Amíg tudom fel-le húzogatni a játék ikonokat, addig tehetnek be bármilyen játékot.

     Tetszik(0)Nem tetszik(0)
Back to Top ↑