World of Warcraft Classic megjelenés - Mennyi is? Várjá' csak...


MÁS gwent_0526

Készült 2017. május 26. | írta Attila

11

GWENT Cinematic Trailer

A héten elstartolt a Gwent publikus bétája, melynek örömére a  CD PROJEKT kiadott egy pofás kis kedvcsináló filmet. A beszámolók szerint remek lett a játék, érdemes kipróbálni.

Tetszik(10)Nem tetszik(2)

Tags:


 • Daermon

  Bizony nagyon ott van a szeren a Gwent 🙂

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Whisper

  Bizony jó ,hogy dolgoztam rajta 😉

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • http://frostshock.eu/ Khas Dylar FS

   Mit dolgoztál rajta? 🙂

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
   • Whisper

    Itt készült a Digic Pictures-ben a cinematic! 😉 Én szimulációkon dolgoztam.

    Tetszik(0)Nem tetszik(0)
    • Whisper

     Bár a deistiny 2-s frostshockos linkelt videó első 1 percét is mi csináltuk

     http://frostshock.eu/mas/2017/05/19/destiny-2-a-battle-neten/

     Tetszik(0)Nem tetszik(0)
    • Spellbreak

     A THQ-t doromboljátok már körbe, hogy a készülő Darksiders 3-hoz bízzanak meg titeket némi cinematic elkészítésével. Hiányoltam a 2. részből. 🙁

     Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Stephen Blaise

  Nagyon durván megváltoztak a kártyák, főleg a kedvenc frakcióm, a Northern Realms... talán visszamegyek legyőzni az új játékosokat de a régi paklim hiányozni fog. Az tetszik hogy lenerfelték a weather kártyákat. Az kicsit fura hogy eltűntek a frakció-specifikus előnyök

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Kaputelephant

  Zárt bétásoknak osztogattak Witcher 2-t + miután regisztráltam tegnap nyílt bétára kaptam egy Witcher 1 giftet (mivel pár hete volt ingyen, már megvolt). Projektes srácok belendültek az osztogatásba.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Szinkron

  Ez hogy kapcsolódik a többi játékhoz? az ott szerzett kártyák használhatóak?

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • Stephen Blaise

   Nem

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • DeluksZ

  Üdv. A videó megfogott, leszedtem a játékot, azóta is játszogatok vele. A véleményemet majd talán máskor, most egy olyan technikai kérdésem lenne, hogy az open betában mikor vannak meg a "free to play" lapok, vagy a kezdő pakli? (Ami HS-ben akkor van meg, ha minden classt felszinteztél lvl10-re) Meglepődve veszem tudomásul, hogy a legtöbb free2play starter deck (gewntdb.com-on, gwentify-on) tele van golden legendary lapokkal, nekem viszont összesen 8 van a készletemben (6 keget bontottam eddig, abból jött 2).

  Szóval végigtoltam a tutorialt, azóta challengeket tolok, de a lvl10-es AI-t képtelenség megverni az általam birtokolt lapokkal. Nincs olyan alap bronze lap amiből meglenne a 3, de van, amiből egy sincs. Lövésem sincs, milyen módon lehetne kártyákat szerezni, mert eddig konkrétan egyszer kaptam csupán (egy random rweard volt multiplayerben). Olyan, mintha az accountom regisztrálásánál kaptam volna 50 random kártyát, és azóta azok vannak, semmi egyéb. A collection menü alatt azt írja, hogy minden frakcióhoz van 11-14 lapom. Ez igen sovány. Redditen olvastam, hogy sokan panaszkodnak a kezdő paklik életképtelensége miatt. Ez az open béta átka lehet? Ennyire egyértelmű volt, hogy CBT-ben (és OBT-ben) az emberek kegeket vesznek? Ha valaki felvilágosítana annak nagyon örülnék, mert a játék alapvetően tetszik, sok érdekes dolog van benne, a premium animációktól pedig leesett az állam, de nagyon gyengusnak érzem a lehetőségeimet.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
Back to Top ↑