MMO no image

Készült 2012. január 16. | írta Aleph

13

Eladják a THQ-t?

Twitteren ma terjedt el a pletyka: a THQ minden lehetséges módon próbálja meghúznia a nadrágszíjat, minél több pénzt a házon belül tartani, ezért az összes 2014-es megjelenést törölte. Kevin Dent bennfentes nagyágyú szerint a Dark Millenium Online is a cancelhammer áldozata lett. Mindezt azért, hogy felkészítsék a céget az eladásra. A THQ részvényei már jó ideje tartó mélyrepülésben vannak, 66 centet érnek a tavalyi 6 USD helyett.

WoD MMO csúszás tavaly, Fallout Online cancel idén, Diablo 3 mizéria az évtizedben és most a WH40K MMO is. Várunk még valakit?

UPDATE: Megérkezett a hivatalos nyilatkozat. Gyakorlatilag cáfolják a híresztelést, de a közlemény azért óvatosan fogalmaz a DMO-val kapcsolatban. Végső soron a források kímélése céljából hasonló stratégia átcsoportosítást hajtanak végre, mint amit tavaly a CCP jelentett be.

THQ has not cancelled its 2014 line-up, and has not made any decisions regarding the planned MMO. As part of the ongoing review of our business, we have made decisions to ensure that the company is strategically addressing the most attractive markets. As we have previously announced, we have dramatically reduced our commitment to the kids’ boxed games sector which leads to a significantly more focused release schedule moving forward. Our slate for calendar 2012 and beyond is focused on high-quality core games and continues to build our digital platform and business. We are excited for our pipeline of original and high-quality content along with our relationships with some of the best talent in the industry.

Additionally, we are thrilled with the great performance of Saints Row: The Third, which on a like for like period in North America has tripled in sell-through from Saints Row 2. In addition, WWE ’12’s worldwide sell-through sales are up almost 40% year-over-year for the same sales period with fewer platforms. According to NPD, for the month of December and the 2011 year, THQ was the #5 publisher overall, #4 third party, with reported sell through growing over 18% in a market that was down almost 6%. And coming up next, we have two great titles for the first half of the year including UFC Undisputed 3 and Darksiders 2.

Tetszik(0)Nem tetszik(0)

Tags: , , , , ,


13 komment érkezett a(z) Eladják a THQ-t? poszthoz

 1. Kalandor mondja:

  Lassan kezd köddé válni a Skyrim doboza is, így visszamenőleg...

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 2. fromdeath mondja:

  FFFFFFFFFFFFFUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 3. Galleoth mondja:

  Nehéz a dolga a katonának

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 4. Eredar mondja:

  WoD egyszer csak lesz, még úgyis pár év, addig marad az asztali szerepjáték. De legalább a CCP csinálja, nem hinném hogy rossz lesz.
  Diablo úgyis megjelenik legkésőbb idén, türelem tornaterem.
  Fallout úgysem lett volna jó ha az Interplay csinálja nulla pénzből.
  WH40K MMO-ra is igaz az utóbbi, THQ nem a legtőkésebb kiadó a világon... ha pedig jól nem tudják csinálni, ne csinálják sehogy.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 5. Scorpion mondja:

  És még a 14 tonnás orosz űrszonda is elkerült minket... 🙁

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 6. Cathfaern mondja:

  Én még mindig azt mondom, hogy GW2. Feltéve, hogy nem lesz belőle Duke Nukem Forever Online...

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 7. Rhamshadaron mondja:

  Ha elkaszálják, az eddig rendkívül ígéretes W40k MMO-t, akkor nagyon sok embert fogok bántalmazni homemade lánckarddal.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 8. Harlek mondja:

  Elméletileg ezeket a híreket cáfolták, szóval még ne dőljön senki a kardjába. Vagy ha mégis, akkor ne emiatt. 🙂

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 9. Verminaard mondja:

  @Rhamshadaron: Szívemből szóltál, ha cancelt kap a DMO, akkor én egy nagyon bús panda leszek és az Ordo Malleus-t kérem fel a felelősök előkerítésére 🙂

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 10. Hatba mondja:

  Most akkor a Space Mareenból nem voltak jó eladásaik?

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 11. Aleph mondja:

  @Hatba: The top performer was Warhammer 40K: Space Marine, which managed to sell 1.2 million units across all platforms during the quarter, a little under half of which were sold in North America.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 12. Verminaard mondja:

  nem mondhatnám h. megnyugtató a cáfolat...de még "hiszti" nélkül is kvamessze van 2014, pláne, hogy addig még gyanítom vesz néhány fordulatot az MMO műfaj
  @Eredar: azért a THQ a 40Kval kapcsolatban letett már pár dolgot az asztalra, ami azt fémjelezte h. komolyan veszik a franchise-t.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 13. Eredar mondja:

  @Verminaard: Az lehet, de az összes játék amit eddig a Relic csinált nekik együtt nem került annyiba mint egy jó MMO. Ezért mondtam hogy a forráshiány miatt aggódom a minőségért.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)

Vélemény, hozzászólás?

Back to Top ↑