World of Warcraft Classic megjelenés - Mennyi is? Várjá' csak...


MMO no image

Készült 2013. június 4. | írta Attila

14

E3: Aion – Dark Betrayal launch trailer

Június 26-án érkezik az amerikai realmekre az AION következő kiegészítője, a Dark Betrayal. A jövő héten megrendezésre kerülő E3 alkalmából kiadott egy trailert a kiegészítőhöz, melyben bemutatkozik az új pályavégi főellenség: Beritra. Nem rossz kis videó ez, bár a végén felharsanó diabolikus kacaj kissé talán már erőltetetten hat így 2013-ban. További infók a hivatalos oldalon, de kapkodni felesleges, mivel csak holnaptól lesz aktív a site.

Tetszik(0)Nem tetszik(0)

Tags:


 • radir

  Jujj de kritikán aluli ez a trailer.... Nagyon csodálom hogy képesek voltak ezt a förmedvényt bemutatni, mobok beakadva, 2d-s tűz effektek, egyszerűen szörnyű....

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Kalandor

  Én egészen pontosan a lezuhanó violinkulcs megpillantásakor állítottam le a videót...

  Egész szép játék lenne ez, de helyenként annyira ki tud szakítani a világból. Még aktív előfizetésem volt, amikor egy iszonyat nehéz questet akartam megcsinálni egyedül. Vért hugyoztam, de valahogy csak nem jött össze a dolog. Végső elkeseredésemben egy random playert kellett segítségül hívjak, akit amikor először megláttam könnyesre röhögtem magam. Egy midget Pengét képzeljünk el emberek, afro hajjal. Egy néger törpe, afro hajjal, modern napszemüvegben, és feketére dyeolt bőrkabátban.

  Ezután még toltam pár napig a játékot, de már rohadtul nem tudtam beleélni magam többé...

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • warruth

  Bírom ~0:55-nél amikor a fickó úgy mosolyog a csuklya alatt, mint egy jóllakott óvodás.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • PreSeto

  Hát ez rémes ... Ez akar lenni a Wotlk Aion módra?

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • hellal

  @Kalandor: én akkor hagytam abba, mikor asszem 55 körül nem kapok szintlépéskor új questet

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Mohrtimer

  Amikor megjelent nagy lelkesen nekivágtunk Blackravens alakulatunkkal, de nem sokáig tartott a lelkesedés 🙂
  Most Tera onlineban nagyon sok megkeseredett Aion player van, sokan szidják Global chaten a játékot.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Maniakus

  Hm ez a trailer nem is olyan rossz.... ja, de !

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • http://eu.battle.net/wow/en/character/turalyon/Sindrakis/advanced Khas Dylar

  @PreSeto: Nem, ez egyszerre akar WotLK és Cataclysm lenni: gonosz kék-fekete páncélos kardos bácsi, hideg színekkel díszített területen lóbál egy bazinagy kardot és osztja az észt, aztán a végén átváltozik SÁRKÁNNYÁÁÁÁ!
  Mi kellhet még? Ja, megvan! "Elpusztítom szépen lépésről lépésre a világot!"

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Bim

  Igen, nekem is az jutott eszembe elsőre, hogy egy Sith Lich King ül és osztja az észt meglehetősen gagyi grafikával és gépileg torzított/mélyített húdegonoszvagyok hangon...

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • kindzsal

  Nekem meg az, hogy szamomra hihetetlen, hogy ezek utan, hogy csokkenthet a WoW (vagy mas AAA MMO) elofizetesi szama:) Viszont azt latni kell, a jatek olyan amilyen, de bizonyosan van jatekosbazisa, mert amennyire en latom hozzak hozza ezeket a nagyobbnak mondhato kiegeszitoket.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • http://eu.battle.net/wow/en/character/stormreaver/sherly/simple Attila

  Én még emlékszem azokra az időkre, amikor ez a játék számított az ultimate WoW-killernek. Legalábbis óriási volt a lelkesedés, sőt engem még Westyék le is basztak egyszer, hogy fikázni mertem ezt a nagyszerű játékot.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Bim

  WTB zöld szivecske Attila kommentjeihez is 🙂

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • kindzsal

  @Attila:
  Onmagaban a jatekban rengeteg potencial volt, amit marhara nem hasznaltak ki. + a folyamatos mass pvp gankfest / nincs loot az instavegi endbossokban, sorolhatnam mennyi mennyi szarvashibat kovettek el, igy ezeknek koszonhetoen hiaba volt pl. a karakter kreacio mai napig etalonkent megoldva (pontosan az alacsony novesu neger szemuveges afroman...ha eppen neked ilyen ingered volt) vagy a krafting rendszer, egyszeruen tul sok negativum volt (szar kommunikacio a fejlesztoknel), amiert szamomra is meghalt a jatek. Fuggetlenul mindentol en orulok annak, ha a WoW mellett boven akad alternativa, mint a szamomra erthetetlenul agyon hypolt (egyelore szimplan fostaliganak kinezo, tucat szar, semmi extraval...szigoruan maganvelemeny) Wildstar, de lehet valakinek meg pont az jon be, hogy olyan dolgok vannak benne ami mar az dupla ugras vagy a sprint ami egy valamit is magara ado jatek mar 2003 kornyeken tudott (ami szamomra szinten szegyen, hogy ezt ki is emelik...hogy micsoda poen...).

  Remelem senkinek nem tapostam a butykere.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Pouks

  @kindzsal:
  "Wildstar, de lehet valakinek meg pont az jon be, hogy olyan dolgok vannak benne ami mar az dupla ugras vagy a sprint ami egy valamit is magara ado jatek mar 2003 kornyeken tudot"

  Mégsincs egyik mmo-ban sem double jump és a sprint sem gyakori...:P

  ON:
  Az előzetes biztos tetszik annak aki vágja a történetet Aionban, de nekem kívülállóként olyan semmilyennek tűnik.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
Back to Top ↑