World of Warcraft Classic megjelenés - Mennyi is? Várjá' csak...


MMO eso_morrowind

Készült 2017. február 1. | írta Roodie

10

ESO: Morrowind

Tegnap este egy live stream során a (talán sokak meglepetésére) még mindig futó Elder Scrolls Online csapata bejelentette az új kiegészítőt, amelyben egy már ismert területre mehetnek vissza a játékosok: Vvardenfell lesz a kalandozások célpontja. Persze a “már ismert terület” relatív, hiszen az ESO története évszázadokkal, pontosabban 700 évvel az Elder Scrolls III előtt játszódik, de apróságokon ne akadjunk fel, a gomba-fák ugyanúgy ott lesznek. 

A videó szokás szerint eszméletlen, ebben mindig nagyon erős a Bethesda, bárcsak maga a játék is ennyire király lenne! A történet szerint Vivecet, a legendás harcos költőt rejtélyes betegség támadja meg, és neki fogunk segíteni visszanyerni erejét – és közben megmentjük majd a világot, ha már arra járunk, de ezt azt hiszem nem is kell külön mondanom. A bejárható terület az ígéretek szerint hatalmas lesz, és a fő történetszál mindegy 30 órányi játékot jelent majd önmagában.

A legnagyobb újdonság talán az új karakterosztály lesz: a Warden a természet erejét használja fel, a jégmágiát védelemre, és nem utolsósorban egy hatalmas medve kel a segítségére a bajban. Új csapatos tartalom is lesz (Sotha Sil’s Workshop), de ezúttal a PVP játékosoknak is igyekeznek a kedvében járni: 4v4v4 battlegroundok érkeznek, első körben 3 térkép, 3 játékmóddal.

A kiegészítő természetesen fizetős lesz, a játékban nem lehet megvenni, csak kemény forintokért. Akinek megvan az alapjáték, annak 40 dollárt kell majd kicsengetni érte, az alapjátékkal együtt 60 dollár lesz, a megjelenés ideje 2017. június 6..

Ti játszotok még a játékkal? Van élet? Meséljen, aki tolja!

 

Tetszik(3)Nem tetszik(0)

Tags:


 • TarBeast

  Megvan az alap, elszórakozgattam vele, aztán elkezdtek jönni a DLC-k, én meg nem vettem meg őket. A veterán szint farmolás lassú és unalmas volt. Elég valószínű hogy ennyiért nem fogok visszatérni a játékba, habár imádtam Morrowindet mint játékot, és a Warden is nagyon jól hangzik, 40 dodóért értelmes dolgokat is vehetek.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • majk

   valahogy így vagyok vele én is. top3 MMO-nak tartom a Wow és a GW2 mellett, de ez a folyamatos DLC-zés kiégető. ráadásul ez a kieg "kötelezően" fizetős lesz. Persze tudom hogy lehetek havidíjas előfizető is, de annyira meg nem jó mint a WoW, hogy fizessek érte havonta. ráadásul időm sincs már annyi, így jelenleg marad a GW2.

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
   • TarBeast

    Legiont is azért hagytam abba (attól függetlenül hogy szerintem a legjobb kieg eddig), mert nem volt időm kifarmolni a tokent, és igazából már nem akarok havidíjat fizetni egy játékért. Még van egy használatlan tokenem 7.2re, aztán meglátjuk milyen lesz.
    Ha WoWért sem akarok fizetni havidíjat (vanilla óta nyomom) akkor másért sem fogok. A rendszeres DLC-k meg 20 dollárokért kész rablás.

    Tetszik(0)Nem tetszik(0)
    • majk

     pontosan, úgy látszik te én vagy 😀

     Tetszik(0)Nem tetszik(0)
    • Jazoo

     Detto. Február végéig vettem időt tokenből, de már egy hónapja nem játszok, csak raidre loggolok heti 2 alkalommal. Most lotro pár hónapig, aztán ha beesik egy extra olcsó Witcher 3 GOTY, akkor az, de van még pár játékom amit csak megvettem Steamen, de nem játszottam vele.

     Ez drágának tűnik, ha ennyibe kerül az alapjáték és kieg, illetve emellé még vannak DLC-k és egyéb mikrotranzakciós dolgok. Ez is olyan MMO-nak tűnik, ami szinte drágább lett azután, hogy F2P lett.

     Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Kaputelephant

  Újabban filóztam rajta. Érdekelne ("...bárcsak maga a játék is ennyire király lenne!") mi a gond a játékkal? Egy kis információt szeretnék kérni.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • http://inkvizitor.hu/roodie/ Roodie

   Nincs különösebb gond, egyszerűen csak a játékhoz kiadott videók nagyon-nagyon hangulatosak, és ezt a játék (nekem) nem adja vissza azért ennyire 🙂

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Crymic

  Néhány hete kezdtem el vele casual szinten játszani és számomra kész felüdülés a játék egyelőre. Nagyon különbözik a wowtól, a skill rendszere nekem sokkal jobban tetszik, mint a mostani egysoros talentek.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Damno

  Ha valaki szereti a loret, ez annak a játéka. A fejlődés nagyon hangulatos, főleg a voice actorok dobnak sokat a küldiken. Pvp érdekelt volna de nekem hiányérzetem volt a wow után. Sok égbe kiáltó hiányosság van benne sajnos a játék más területein is.
  Pve endgame contentről nem tudok nyilatkozni mert annyi időm nem volt rá. Ha türelmesebb vagyok, lehet sikerült volna magával rántania. Mellesleg ha a kedves fejlesztők nem a crown store tartalmának bővítésére helyzenék a fő hangsúlyt jobb játék lenne 🙁 Azért nagy túlélő a játék...
  Én ha másik mmo-t választanék az GW2 lenne. Wildstart is kipróbáltam mert fun volt benne a combat, és a szívem szakad meg érte, de annak tényleg szalonnát kéne aggatni a nyakába, hogy a kutya egyáltalán szóba álljon vele....

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Saturas

  you n'wah!

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
Back to Top ↑
 • FS DISCORD

 • FrostShock!

  64 User(s) Online Join Server
  • Sameth
  • Yblezredes
  • Robag
 • KOMMENTEK

 • RECRUIT

 • KAPCSOLAT

  Ha hírt akarsz beküldeni, szeretnél üzenni valamit, észrevételed, javaslatod van, küldj egy e-mailt a szerkesztőségi email címre: frostshockszerk kukac googlegroups pont com

  Ha bármi más gondod, bajod, problémád van az oldal használata közben, akkor ugyanarra a címre írhatsz.

 • FACEBOOK

 • Haverok