OFF no image

Készült 2013. május 7. | írta Roodie

106

BRÉKING! Az Admirális válaszolt!

Idáig se látogattam ezt a ócska fansiteot ezután még jobban el fogom kerülni. Hogy mer egy wow oldal beleszólni más klánok ügyeibe és egy másik játékba. Ezek a wowos barmok maradjanak csak meg a szar játékok mellett ne üssék bele az orrukatt más játékokba.

Hölgyeim és uraim, hát megtörtént. Hans Zimmer, azaz “valós” nevén John Williams Flottaadmirális, Flotta főparancsonok, vezető bíró, Kiképzési részlegevezető, vezető tanácstag újabb levelet írt, méghozzá rögvest kettőt is. Mivel admirálisunkat bántották az eltorzított nevek (konkrétan ezt ugyan így nem írta le, de én a “Nem értem h miért kellett a neveket megváltoztatni, ennyire egy beszari féreg vagy h nem mered felvállni a szar kis klánotokat?” mondatból erre következtettem, előre is elnézést, ha tévedtem), ezért a levelek immár szerkesztés nélkül kerülnek ki, gondolom mindenki nagy örömére. Bár részemről nagyon sajnálom a dolgot, mert egészen megtetszett a HansZim név, de az igazság csörgedező patakjának nem lehet megálljt parancsolni! Ha valaki nem tudja, miről is van szó, az először ezt olvassa el.

Szóval történet az, hogy az Univerzum immár második legkedvencebb klánja (aminek továbbra is szimpla tagja vagyok, és akik rajtam kívül semmiben nem kötődnek az oldalhoz) a többszöri figyelmeztetés ellenére mégiscsak klánt merészelt alapítani a Star Trek Online világában is – mert alapvetően a HGF-től eltekintve állítólag nem rossz kis játék az, ingyenes is, hajrá kipróbálni, akit érdekel, cikket szívesen fogadunk róla!

Szóval elfogtunk egy levelet, és ezúttal nem szerkesztek bele, olvassátok teljes terjedelmében!

Te ostóba! (erős kezdés!)

Mit mondtunk neked korábban???? Miiittt??? Hogy ne merjétek betenni a rohadt lábatok az STO-ba mert nagyon megjárjátok! Az STO-ban mi vagyunk az egyetlen komoly fleet, az sg.hu STO-s topikjában is a fleet gombra nyomva csak mi jelenünk meg (http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1094542709 ) meg máshol is csak mi vagyunk jelen. Nincsen szükség a hozzátok hasonló ócska multigaming klánokra, mert halálra vannak ítélve. Tegnap megnéztem hogy hány online fő volt az ócska Resonance klánban a TOR-ban és GW2-ben. TORba este 21 senkiházi volt belogolva, gwbe pedig 32. Ennyit tudtak csak felmutatni? A Mi toros klánunk pvp szerveren az Alliance of Hungary (http://allianceofhungary.enjin.com/home/m/8007951/article/1011221) 10x ennyi emberrel online. Raid progressetket megnéztem a tor magyar fansite fórumában, biztosan hazudtatok ott is mert ennyit nem teljesíthettetek. (ezen besírtam azért)

Ócska hazug banda!

Gw2be hiába vagytok sokan, mi ott is jobbak vagyunk, a Variance klán velünk van (tőlük elnézést, de a kifogás miatt most nem cenzúrázok – a Variance-ról egy rossz szót nem tudok mondani, jó kis társaság, jártam náluk GW2 indulásakor, riszpekt) , esténként 300 online taggal, ti meg 30 tagra veritek magatokat? Nem vagyok már mai gyerek, 40 éves leszek nemsokára de ami sok az sok baszd meg eddig tartott a rohadt ámokfutásotok ennek véget fogok vetni! Ha kell naponta 10x nyomom rá a nevedre a spam riportot, el fogom érni hogy bannoljanak mert egy rohadt spammer vagy, azoknak meg mmoban a helye (tudtommal a report-spammereket is szokták bannolni). Amint veled végeztem jön a többi barátod is mindenkit reportolni fogok és a végén mindenkit bannoltatok. Nem csak a stoból hanem a torból és a gwből is!

Tudom h próbálkoztok mindenféle szövetségi rendszerrel láttam a honlapotokon is ami egyébként egy híg fos, ilyen szar oldalt már régen láttam. A gw2 ben is bukásra van ítélve a szövetség a profi pvp-s klánnal a torban meg ki a szövetségesed? A nagy Renegade aki még nálatok is nagyképúbb? Vagy a full hc insomniac guild? A biroldami szövetségesetek vagy ahogy ti mondjátok a testvérklánotok még nálatok is szánalmasabb de ők legalább magyar nevet választottak ezért őket nem fogjuk kibannoltatni!

Tudod miért vagytok halára ítélve? TUDOD???? Olvasd már el a bemutatkozásotokat, egy óccsak fos semmi az egész. Ez a casual-hc egymás mellett élése pedig szánalmas. Hogyan tudna ez így műküdni? Ti ezt elhiszitek? Te meg egy kis senki csicska vagy aki csak a hatalomra vágyik, a nagy Vezír ahogy hívatod magad (szegénynek nem jött le, hogy ez egy álnév). Tudod mennyire utálnak téged a klántársaid? Mert utálnak csak nem merik elmondani. Egy pökhendi fasz vagy aki azt hiszi hogy a fasz bandáddal létrehoztál valami jót, valami hasznosat, egy „baráti közösséget” ahogy írjátok de semmi mást nem hoztatok össze mint egy szarul működő rendszert ócska szabályokkal. Halott klán vagytok kőbuta tagokkal (jó 3 éve haldoklik folyamatosan, hosszú egy kínlódás, aláírom).

Miért vagyunk mi sikeresek? Mert kőkemény szabályaink vannak, ott van a klán büntetőrtörvénykönyvünk, a profi szabályzatunk (http://hgforces.hu/index.php/a-flottarol/szabalyzat ) és a profi rangrendszerünk. Így működik egy profi klán, nem úgy mint ti és a többi magyarnak mondott szar klán (jól értelmezem, hogy ezzel megsértett minden, nem kőbe vésett, szigorú szabályokkal rendelkező klánt? :-D).

Na idefigyelj mert kezdem unni ezt! Utoljára mondom (jaj, ne már, remélem nem utoljára!), hogy takarodjatok el a faszba, az sto-s klánt estig oszlassátok fel és innentől kezdve mindig azt akarom látni hogy offline vagy. Takarodjatok vissza a torba és a gwbe de ott sem lesz nyugtod mert riportolni fogok minden egy resonance tagot majd utána jönnek a szövetséges klánjaitok is, ki fogom bannoltatni a renegadet, a insomniacot, a gws szövetségesetek is, mindenkit aki kapcsolatban állt veletek. Örök példa lesztek arra h mi történik ha egy kis klán a nagyok területére téved és nem tudja h hol a helye (sírok még mindig).

John Williams Flottaadmirális, Flotta főparancsonok, vezető bíró, Kiképzési részlegevezető, vezető tanácstag

Ez azért már olyannyira arcpirító levél volt, hogy klánvezérünk sem bírta ki, és virtuális tollat ragadott. Kulturált, visszafogott hangnem (oké, nyalok kicsit, hátha elvisznek instába).

Kedves admirális úr!

Már az elején jelzem, hogy nem fogok hosszú levelet írni, se időm, se energiám nincsen erre. A szintedre nem fogok lesüllyedni, mert tartok attól, hogy a rutinoddal megvernél. 🙂 Mint észrevetted, az eddigi leveleidre nem sok válasz érkezett, talán a mostani leveledet megelőzően csak egyre. Elolvasva az eddig munkáidat, már látom mire megy ki ez az egész: mivel az útjaink soha nem keresztezték egymást, soha nem játszottunk azonos szerveren, azonos klánban (bár nálunk vannak ex tagjaitok), így sokáig nem értettem, hogy mi is a baj velünk?

Aztán rájöttem, hogy igazából semmi, a gond veletek van: féltek. Féltek attól, hogy a mi „szar” klánunk sikeresen megvetette a lábát több mmoban, az évek alatt nem oszlott fel, stabil játékosbázissal rendelkezik, és annak ellenére, hogy nem toborzunk, még mindig vannak új tagjaink, akkor hallottak rólunk és szeretnének csatlakozni hozzánk. Nem lettünk gyűjtőklán mint ti, nem veszünk fel boldog-boldogtalant, akivel gondok vannak, attól megválunk, de nem is bonyolítjuk az életünk több oldalas szabályzattal, vagy büntetőtörvénykönyvvel, ahogy ti. Olvastad a szabályzatunkat, le vannak fektetve alapelvek és elvárások, de semmi olyan, amit az ember kényszernek érezne. Nem vagyunk hc first kill raider klán, de minden, általunk játszott mmoban szépen teljesítünk, itt is, mindenféle kényszer nélkül.

Féltek attól is, hogy akár a Resonance – de említhetem a Renegade-t vagy a GW2-s szövetségesünket, a Souls Of The Warhorn-t – mellett ti nem rúghattok labdába, mert velünk ellentétben ti képzelitek magatokat mások felett állónak, mindezt ősmagyarság tudattal fűszerezve. Mi csak a játékra koncentrálunk, és igyekszünk kimaradni a magyar klánok közötti acsarkodásból. Ez néha sikerül, néha nem, de tudjuk kezelni a helyzetet.

Szóval kedves admirális úr, nyugodtan nyomkodd a „riport” gombot, nyugodtan próbálj meg mindenkit bannolni, de továbbra sem fogunk foglalkozni veled, ezt a levelet is inkább csak azért írtam, hogy eddigi munkásságod előtt tisztelegjek, ha már ennyi időt rászántál a levelek megírására, csak megérdemelsz egy rövid választ. Válaszolnod sem kell, de sejtem, hogy fogsz, sebaj, elfér a gyűjteményemben! 🙂 Szevasz!

Ez így remek befejezése lenne a mesénknek, ám történt valami, ami alaposan felforgatta admirálisunk életét. Komolyan aggódom most már az egészségéért, remélem nem ütötte meg a guta. Történt ugyanis, hogy valaki elküldte neki a tegnapi cikkemet. Remélem mindenki felkészült, mert immáron a World of Warcraft közösség is meg lett szólítva!

De rohadt szarházi féreg! (hol van már a barátságos Vezírke)

HGF tagok jelezték h felkerült arra a trágya wow fan oldalra egy ocsmány és hazug cikk rólam és rólatok. Megnéztem a szöveget és már látom hogy ismét korlátolt, birka emberekre akadtál akik elhiszik a hazugságaidat (szegény semmit nem mondott pedig, csak átküldte a leveleket…). Nem értem h miért kellett a neveket megváltoztatni, ennyire egy beszari féreg vagy h nem mered felvállni a szar kis klánotokat? Bezzeg mi néven szereplünk. De a frostsokk szerkesztői is szégyelljék magukat h egy ilyenhez adják a nevüket. Elmentél sírni hozzájuk mint egy kislány? Ők meg ráharaptak erre a témára mert jót lehet röhögni rajta (nem a témán, Admirális úr, nem a témán… :-D).

Idáig se látogattam ezt a ócska fansiteot ezután még jobban el fogom kerülni (hogy lehet még jobban elkerülni annál, hogy nem látogatja?). Hogy mer egy wow oldal beleszólni más klánok ügyeibe és egy másik játékba. Ezek a wowos barmok maradjanak csak meg a szar játékok mellett ne üssék bele az orrukatt más játékokba. De nem ök a hibásak te és a klánocskád a hibás mert őket is megvezetted! Ne félj te nulla senki nem adom meg senkinek se az örömöt h hozzászóljak a témához aki okos az úgy is tudja hogy te meg ez a cikket író 14 éves korú roodie hazudtok össze vissza. Ki ez a Roodie ? Egy kiégett wowos aki rányomult erre a témára? Vagy egy resonance tag? Vagy csak egy senki. A klánotokat tönkre fogom tenni, a Resonance név hamarosan nem lesz más mint egy szitokkszó. A weboldalatokat meg elárasztom spamekkel örüljön a fejetek, takarítsatok csak ha tudtok! Nektek végleg ennyi volt!!!!

Én veled egy időre befejeztem veled mindent, most a tetteké lesz a főszerep! Te meg csak irogassál minden ócska oldalra is ha akarsz csak magadat minősíted vele te nagy Resonanceos. Ha ezt a levelet kiteszed mert ki fogod, nyugodtan menjen ki a klánotok megnevezése is, tudja meg mindenki kiket kell elkerülni! Takarodj már el de tényleg!!!!!!!!! Vidd a bandádat is örökre!!!!

John Williams Flottaadmirális, Flotta főparancsonok, vezető bíró, Kiképzési részlegevezető, vezető tanácstag

Nos kérem, itt tartunk most. Bevallom, mi frostsokk-szerkesztők nagyon szégyelljük most magunkat. Beszéltem a klántagokkal is, többen aludni sem tudnak a rettegéstől, én komolyan aggódom értük. A félreértések elkerülése végett, nem jött senki sírni hozzánk, sőt, a Resonance végtelenül türelmes és korrekt vezetőjét (szintezős insta is jó!) még győzködnöm is kellett, hogy megoszthassam a történetet.

Engem az egész levelezésben egyetlen dolog bánt, de az nagyon. Még az admirális sem tudja, hogy ki az a Roodie 🙁

 

Tetszik(1)Nem tetszik(1)


 • Endyr

  testileg 40 eves, agyilag 12

  kemeny szappanopera kerekedett belole, grat a kitartashoz, mert en kb a a 2. level utan spamszurobe raktam volna 🙂

  Tetszik(0)Nem tetszik(1)
 • http://www.blackravens.net Cascade

  Tetszik(0)Nem tetszik(1)
 • Vincentcloud

  Ha elkezdek STO-zni beléphetek a Resonance-ba?

  Tetszik(0)Nem tetszik(1)
 • Deathcrow

  John Williams indokolatlanul hülye, és én nagyon röhögök

  Tetszik(0)Nem tetszik(1)
 • Hezw

  Megvezettek minket hazugságokkal egy olyan cikkben ameinek a tartalmának a 90%-a az Admiriális Úr copy pastelt leveleit tartalmazta 😀

  Tetszik(0)Nem tetszik(1)
 • Hawkmoon

  Kár, pedig értelmes embernek tartottam először mikor beszéltem vele hónapokkal ezelőtt, de most már kezdem egy kicsit érteni mi is a probléma ezzel a flottával ( vagy inkább a vezetőségével) a magyar STO közösségben.

  Tetszik(0)Nem tetszik(1)
 • http://www.blackravens.net Cascade

  @Hawkmoon: Durva. Nem tudom mi hozza ki belőle ennyire az állatot, de ehhez foghatót én mióta játszom erre-arra, még nem láttam.

  Tetszik(0)Nem tetszik(1)
 • Pete

  @Vincentcloud: Szerintem vár az STO-s részlegünk mindenkit szeretettel 😀

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • http://inkvizitor.hu Roodie

  Jaj, most nézem, hogy bunkó voltam, a Var mellett elnézést az Alliance of Hungarytól is, nem akartam bevonni őket (előző levelekben ki voltak cenzúrázva), és nem is feltételezem róluk, hogy bármi közük lenne klánként ehhez az egész történethez!

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Win-T

  Ez az ember veszélyes... komolyan mondom, el kell zárni mielőbb.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Deathcrow

  @Cascade: Ez a flottaparancsnokoskodás és katonai hadrendesdi nem annyira meglepo számomra (Wo Tanksban is kb ez megy) de ilyen stílusban embert nem hallottam beszélni úgy, hogy érzodik o ezt most nagyon komolyan is gondolja...

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • http://www.blackravens.net Cascade

  @Pete: Lehet benézek én is 😀

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Merras

  @Vincentcloud:

  Persze, itt lehet tájékozódni a tagfelvételi lehetőségekről:
  http://resonance-guild.eu/page.php?4

  Válaszolni kell pár kérdésre, kell írni egy rövid bemutatkozást, és ennyi. 🙂

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • GnomeDPSPaladin

  Asszem ez a nyomorult is úgy át fog esni a vak komondoron mint Balogh József felesége..A doszpot Péter rajzolná körbe ezt a szerencsétlent..

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Hezw

  Lopott kép, a Resonance facebook csoport kommentjei közül, bocs Laci de ezt meg kellett osszam 😀

  http://cdn.memegenerator.net/instances/400x/37601840.jpg

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Oryon

  Most kezdtünk mi is Neverwinterezni, nagyon remélem, hogy ez az abortuszmaradék nem fogja megtalálni a mi baráti klánunkat...

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • howellq

  Mint GW2 Variance GUILD (nem klán, ahogy ez a jóember állítja :3) mentora nem tudok semmilyen szövetségről. Nem is tudok, nem is sejtek. Gondoltam megemlítem.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Thejack

  A korábbi leveleknek legalább volt egy íve. Nyugodtan, baráti hangvételben kezdőtött, és a kérések kifejtése közben rendre elborult hősünk agya, és záporoztak a senkik és a rangok. Ez a két levél viszont színtiszta osztás, ami egyrészt sajnálatos (a másik posztban a levelek sokkal szórakoztatóbbak voltak), másrészt egyre erősödik bennem a vágy, hogy lássam a bácsi arcát, ha például kikap a Fradi, vagy sótlan a húsleves.

  Poéngyilkos kérés, de világosítson fel valaki legyen szíves, hogy miért is probléma ezekben a játékokban egy kisebb létszámú hc/casual guild jelenléte egy gyűjtő mellett? Wowban ezt pont senkit nem érdekel (csak ezt ismerem, többit egyáltalán nem), van egy egészséges (vagy kicsit egészségtelen) verseny a guildek között, esetleg a nagyobb/erősebb guildek megpróbálnak egyszer (!) elcsábítani játékosokat/feloszlóban lévő guildeket, és ennyi. Ha nincs különbség, akkor ezúton is köszönöm Cirmoskoktél Admirálisnak a boldog perceket, ha van.. igazából akkor is. 🙂

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Darksoldier

  Elolvasva ezt a cikket és az előzményét,két alternatívát látok.
  1.Rettenetes nagy troll és csak marhul.(pl szóismétlések nyomatíkosítás végett pl: tudod? TUDODD???,senki ! SENKI!!!!)
  2.Viccen kivűl.Megalomániás skizofrénia a nárcisztikus neurózis alaptüneteivel.
  (gyk:Az ilyen tényleg képes és felkutat hogy belédbassza a kést.)

  Reméljük hazai,bár én már a döntetlentöl is félnék kicsit. 🙂

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Shurt

  Variance klánban játszom jópár hónapja, de meg kell cáfoljam a "vádakat" ; nem vagyunk szövetségben semmi ilyesmi guilddel. A Varianeból egy ilyen embert egy percen belül úgy penderítenének ki, mint annak a rendje. De ha már itt tartunk, valaki leírhatná ennek a csodaembernek a GW2 klánját, mert nem találtam róla említést, csak azt, hogy ott is mennyire "királysukárcsávók" 😀

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • http://inconsistency.enjin.com/home SleepWalker

  Ejj minket mint kis szar klánt bezzeg meg se említ.. se egy levél, hogy merdzseljünk vagy felakasztja a koalánkat stb. Tiszta szégyen. 🙁

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Deathcrow

  *Abban

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Merras

  Ó, tehát ezek szerint sikerült normálisan működő klánok neveivel is visszaélni ebben a komédiában...

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • http://wowchatcomics.blogspot.com DeluksZ

  Ki lesztek bannoltatva! Ti is ki lesztek bannoltatva! Ők is ki lesznek bannoltatva! MINDENKI KI LESZ BANNOLTATVA! A gyerek nem viccel. Most kéne abbahagyni, amíg nem bannol az életből!

  (ha valaki megmondja, hogyan tudok vhova .gif-et feltölteni akkor szeretném gyarapítani a HansZimes meme gyűjteményt egy gyöngyszemmel:) Lehetne amúgy egy ilyen aloldal:)

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • http://resonance-guild.eu/news.php Zsolty

  Vagy nem volt az admirális úr mögött senki és csak "mert nagyot álmodni" vagy ha voltak is, akkor a támogatók most jobbnak látták őt magára hagyni, ami teljesen érthető. Mondjuk a szabályzatuk az ettől függetlenül ütős és van ex HGF tag hozzászólás is vele kapcsolatban, erre mondják, hogy nem zörög a haraszt... 🙂

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Shaele

  Ez a story meggyőzött arról hogy kipróbáljam az STO-t... 😀

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Barnus

  @Thejack: Nem probléma egyáltalán. Mindenki olyan közösséget alakít ki, amilyet akar. Nyilván vannak játékok, ahol a létszám előnyt jelent egy-egy cél kitűzésében.. guild perkek gyorsabb unlockolása, stb., de ezek azért ennyire nem létszükséglet dolgok. Egész egyszerűen adott egy lúzer *******-es utolsó senki...SENKI!!! dolgozó, akibe napi 8-10 órában belerugdosnak, mosogatja a tálcákat, törölgeti az asztalokat, majd hazamegy és megnyílik előtte a virtuális világ, ahol ő a LEGHATALMASABB ÚR és az ilyennek mindenkit irányítania kell, ő akar az összes magyart összefogó, irányító valaki, aki nem viseli el azt, hogy valaki nem kér ebből és inkább csak játszik. Mert ugye ha van másik klán is, akkor előfordulhat az, hogy nem az übermegaadmirális klánba akar valaki csatlakozni, hanem egy másikba, ami ezáltal konkurencia, ellenség, amit be kell olvasztani a megaklánba vagy el kell tiporni. Gondolom ez az egész mozgatórugója.

  Ahogy látom olyan jól sikerült az admirális fenyegetése, hogy a vélt/kitalált szövetségesét, a Variance-t már el is vesztette. Az i-re a pont már csak az lenne, ha a klán tagjai is rádöbbennének, hogy WTF és kibasznák az admirálist a klánból, vagy egész egyszerűen mindenki átcsoportosulna egy másik klánba kettedmagára hagyva a főparancsnokot és a helyettesét 😛

  Én legalábbis biztos, hogy már az első adag levél láttán azonnal léptem volna egy ilyen alja klánból és szégyelném magam, hogy ennek a gyökér beteg fasznak egy perccig is a klánjában voltam 😛

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • zsenyeg

  Nincs más téma amit posztolni tudnátok, stream valami hangulatos kis játékról, mint pölö a Don't Starve?
  Minek csináltok ingyen reklámot egy ilyen szánalmas kis figurának? Fel a spam szűrőt, levél go to devnull, oszt csá. Elsőre még vicces volt ez a nyominger, de megér ez szerintetek tövábbi posztokat? Ugye, hogy nem.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • sunyika

  Több dolog is eszembe jutott, miközben olvastam:
  1: Miért jobb az ő guildje, ha 300 tag van egyszerre online? 😀 Arról nem beszélve, hogy a levélből azt vettem ki, hogy ennek ellenére progressben el vannak maradva a nagyképű guildetektől. 😀
  2: Lehetne egy Napi Admirális rovat, valahogy úgy érzem, hogy lenne rá közönség és anyag is minden nap. 😀
  3: Ha valóban többszáz aktív tagja van ennek a birkacsordának, akkor hogyhogy még nem írt ide senki tőlük? Talán bünteti a BTK-juk? Esetleg már valakit a hadbíróság elé is állítottak emiatt? :DDD

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Sephirion

  Én kötelezővé tenném, hogy minden létező és ezután megjelenő MMO játékba betegyenek vagy egy NPC-t vagy egy szobrot, akár egy Evil Mastermind Raid boss-t aki a John Williams Fleet Admiral nevet viseli!

  Ja és minden tiszteletem a övé, még filmekben sem láttam olyan embert aki ekkora elkötelezettséggel ragaszkodik a saját hülyeségéhez. Ez egy játék, mutass már fel valamit életben te nagy ember! Remélem tudják rólad, hogy hülye vagy és nem titkolod a köreidben.

  Üdvözlettel:
  Kurosaky (csak egy senki)
  Véletlen majdnem álnévvel írtam, de akkor egy szar is lennék, mert nem adom a nevem hozzá. (Ígérem offline leszek!)

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • sunyika

  @Shurt: Valami igazi MAGYAR guildnevet keress, ami kihangsúlyozza a MAGYARságukat. 😀

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Qeo76

  én még mindig kb sokkos állapotban vagyok h milyen indulat van benne
  bele se merek gondolni h mi lehet ez mögött mert nem ugy tünik h viccnek szánja
  az ilyenek kezdenek embereket lelölni az iskolában stb sztem ez már beteges
  minden vicc nélkül

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Thejack

  @Barnus: Kösz! Az megvolt, hogy ő is egy olyan játékos aki a játékon/játékosokon vezeti le a napját, csak ez a senkiguild/isteniguild viszony nem volt tiszta 🙂

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Imakandi

  Jézus fasza, ez a szabályzat 😀

  "Ki lehet a Flotta Vezetőségének Tagja ?
  Flotta Vezetőségi Tag lehet az, aki
   betöltötte a 18. életévét (kivétel felülbírálás esetén).
   jól tud kommunikálni.
   rendelkezik, vannak koordinálási képességei.
   megbízható.
   aktív.
   rendelkezik, legalább 2 hónapos aktív tagsággal."

  És bazmeg "alá is van írva" 😀

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Jeda

  @Darksoldier: Igen, mert a pszichológiai tüneteket csak így levelekből meg lehet állapítani, pontos diagnózissal... Bár lehetne, de csak egy szerencsétlen idiótával van dolga a közönségnek. Szerintem.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Tallu

  Jó Isten tartsa meg az egészségét és segítse hozzá még sok ilyen levélhez! Évek óta nem röhögtem annyit, mint ezen a két poszton! 😀

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Mohrtimer

  Eszem megáll. Sok játékot közösségét megjártam már, de ilyet még csak nem is hallottam... 😀

  Tisztelettel:
  Mortimer
  blog olvasó, hamburger fogyasztó, frostshock olvasó, bllenytyűzet nyomkodó, troll etető, orr túró, p*nci pecegtető

  Egyébként mi a több, a csillagok száma az égen, vagy Roodie össz játék össz altjainak száma?

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Merras

  @Mohrtimer:
  HansZim titulusainak és rangjainak a száma a nyerő.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • GnomePaladin

  No ide is berakom, JohnWilliamsHansZimmer FlottaadmirálisFlottafőparancsonokvezetőbíróKiképzésirészlegevezetővezetőtanácstag urat még Generalissimusnak is jelölném:

  https://polldaddy.com/poll/7087558/

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • erze

  Ez az egész tulajdonképpen borzasztó kínos. Rosszul érzem magam, hogy egy ennyire nyilvánvalóan beteg emberen... mulatok. Igazán sajnálatra méltó szegény.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Geldun

  na, végre valami! ez a fajta flame hiányzik az elközösségioldalasodott, egy-két szavassá, baráti trollkodóssá vált internetből:)

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Kemu

  hgforces.hu-n ma regisztrált:

  Cascade
  Hans Zimmer Fleetadmiral, Fleetleader, HGF Alliance Commander, Akadémia Parancsnok, Részlegvezető, Legfőbb Katonai Bíró, Kiképzési részlegevezető, Vez
  offlineleszek

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • http://eu.battle.net/wow/en/character/dragonblight/galleoth/simple Galleoth

  Szerintem vedd fel az illetőt friend listre, és majd látni fogod, hogy mikor kap 1 hét pihenőt az alaptalan report spamért, utána meg jön a levél, hogy nem nyertél, nem is vagy MAGYAR, lehazudtad, csak, hogy kaphass útlevelet, te NEMmagyar.

  Mondjuk, kicsit sajnálom is az illetőt, mert ha még 40 évesen is ilyen, akkor az sajnos gyermekkori trauma miatt kialakult agresszió, ami azért elég szomorú.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Perec

  A klán nevének tükröznie kell, hogy az magyar! Mondja ezt John Williams (ez valami ősi magyar név? 😀 )

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Wolverine

  Szerintem reportoljon csak mindenkit, akit akar. Még a STO-ban is van olyan szabály tudtommal, hogy az alaptalan feljelentgetésért a reportolót dobják ki a halálba...

  Tegnap óta mondjuk beugrott, hogy egy altom egy ideig a HGF-ben vezetgette escortját. Persze az én aktivitásommal idővel kidobták. Viszont még ez idő alatt is kaptam olyan körlevelet, amit azóta sem értek...

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Sydius

  Hogy azt a Resonance-os Resoncance-t vigye el a Resonance!

  Ritkán szoktam írni, és akkor se nagyon, de ez most eléggé felkavarta az érzelmeimet. Nem tudom, hogy mit higgyek - itt van két cikk az egyik kedvenc oldalamon, ami szégyenszemre hazudik (elvégre egy admirális állítja ezt, ki vagyok én, hogy megkérdőjelezzem egy ilyan magas rangú személy szavát?). Most mit higgyek? Teljesen pánikba estem.

  Mert azért valljuk be: az admirálisnak igaza van: hogy képzelitek ti, egy kicsiny, baráti társaság, hogy távol maradtok a keménymagtól, több játékba is belekóstoltok, együtt, és (igen, le kell írnom, de közben remeg a kezem) néha még jól-is-meritek-magatokat-érezni (muszáj valamivel jelölnöm, hogy hová tenném a dőltbetűt). Szánalmas, komolyan.

  Hisz csak meg kell nézni: az admirális tapasztalt ember, elvégre több klánban is megfordult; jelentős dolgokat ért el minden játékban, amivel játszott, s biztos vagyok benne, hogy egy ilyen sikeres és tapasztalt játékos a való életben is megállja a helyét (s a barátnője is gyönyörű, érzem a csomntjaimban!). És ti mégis, mindezen (napnál fényesebben ragyogó) tények ellenére makacsul ellenálltok.

  -----------------Ennyi volt a szarkazmus---------------------

  Kössz a cikk(ek)ért, igen jól szórakoztam rajtuk (egész addig, amíg bele nem futottam az első logikai bakiba/ellentmondásba/triviális helyesírási hibába), bár az olvasás közben néha elgondolkodtam azon, hogy mekkora esélye lehet annak, hogy ez csak egy viralmarketing cucc, mert ennyire hülye ember csak kevés van... Ha az, akkor gratulálok az írónak, gyönyörű munkát végzett.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • aylo

  allitolag a rossz reklam is reklam, de megsem orulok, hogy kedvenc kis klanom is meg lett emlitve a halal listan szeplok kozott.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • http://inkvizitor.hu Roodie

  @Sydius: Ha viral, akkor valóban minden tiszteletet megérdemel, ugyanis SWTOR béta idején érkezett az első levél 🙂 Szóval türelme az van!

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Sodan

  Elég sz@r napom volt, de ez 2 poszt feldobta, még mindig röhögök. 😀

  Eddigi mmo pályafutásom során nem kevés idiótához volt már szerencsém, de ez a tag magasan veri az összeset. 😀

  Játszom GW2-vel, SWTOR-al szintén, kis baráti guildben (sok éve még wowban kovácsolódott össze a csapat), most már komolyan félek, hogy az Admirális Úr minket is megtalál...

  Egyébként ez a zseb-Napóleon véletlenül nem ugyanaz akiről már swtor.hu is cikkezett, mert mert őket is betalálták hasonló stílusban néhány hónapja?
  (Az ottani admin Renegade gm, ha jól tudom)

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • http://inkvizitor.hu Roodie

  @aylo: Emiatt ne aggódj. Személyes véleményem az, hogy aki ezen levelek alapján bármely említett klánt megítéli... nos, annak a személynek a véleménye semmit nem számít. A többinek meg lejött, hogy ez 1-2 ember akció-sorozata csak.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • http://krix.hu/ts/ krix

  erről az admirálisról valahogy ez ugrott be :

  http://www.youtube.com/watch?v=i3ke5YqKOhU

  Admirális Generális 😉

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • admiralkicker

  http://www.kepfeltoltes.hu/view/130507/hitler54_www.kepfeltoltes.hu_.png

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Cyrus

  én továbbra is csak azt tudom mondani hogy ha valaki ismeri ezt a pasast IRL az nyomtassa ki ezt a pár levelet és mutassa meg a hozzátartozóinak,ők pedig keressenek egy orvost
  ki tudja hogy mikor unja meg a reportspam nyomkodást és megy ki a játszótérre egy késsel

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Klarybaba

  Muhahahahahaha.. eskuszom mar az asztalt csapkodom. 😀

  Nekem errol az admiralisrol a Balazs showbol Erzsike jutott eszembe (aki nem vagna: youtube@erzsi nagyon ideges).

  Valaszoljatok neki, kerlek, ennel szorakoztatobb nincs. 😀 😀

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • history chanell

  40 felett az idegesség már nagyon egészségtelen!

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Kanaloah

  Büszke vagyok magamra, a leírásból felismertem a Resonance-t, pedig csak néhány hétig voltam tag LOTRO leveling közben. Kifejezetten kedves, bár meglehetősen bennfentes csapat, kár, hogy ki lesznek bannolva 🙁

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Krrish

  yay, ez a flottaadmirális csóka egy kincs (el kéne ásni jó mélyre), fantasztikus személyiség meg minden, közben meg a jegesmedvék éheznek itt északon 🙁

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Klarybaba

  @Krrish: Kellenek hulyek is.. 🙂 Kulonben kin szorakoznank? 😀

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Holyshit

  http://startrekonline.hgfleet.hu/news.php

  Szabályzat módosítás
  Kategória: Flotta Hírek Írta: Johnwill
  ....bla bla bla.....
  .Tisztelettel,
  LT.ZOLE Flotta Admirális Helyettes
  HGF Vezetőség
  [Beküldte LT.ZOLE]

  LT.ZOLE ----> google találat , aki így írja

  (a többit töröltem, ne legyen senkinek se baja, egyik oldalon sem, bocsi - Roodie)

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • csabe

  honlapjukon már mentegetőznek hogy kamu az egész

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Azie

  @SleepWalker: b+ Sleep, ezen besírtam.

  OFF: Amúgy tuti azért nyomta Roodie a walloftextet, hogy továbbra is titokban maradjon, ki is Ő. Szóval színtiszta terelés az egész post. 😀

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Azie

  @DeluksZ: Pont javasolni akartam vmi hasonlót, vagy Wafflest kéne még elővenni, hogy vmit alkosson! 🙂

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Palanova

  http://hgforces.hu/index.php/a-flottarol/vezetoseg

  Johnwill
  Flotta Admirális
  Nyugalmazott Flotta Admirális
  Diplomáciai Részleg Vezető

  Ahhoz képest nyugalmazott, eléggé aktívan tolja az ipart.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • fallenag

  Szinte már hihetetlen ez atörténet, munkából hazaérve bekapcsoltam a gépet hogy vacsora közbe olvasgassam a napokban történteket (az előzményt se láttam eddig). Hát meg kell mondjam a kb. 1,5 óra alatt míg végigértem itt-ott kihagyással a történeten és a hozzászólásokon egy falatot se sikerült ennem, annyira lekötött a történet.
  Csak wowos tapasztalatom van jártam több hc és semi-hc guildben is, de még sehol sem sikerült ilyen profi, eltökélt, erős jellemű igazi vezetővel összefutnom. Biztos emiatt nem az én guildem ölte elsőként az adott endbosst, hihetetlenül sajnálom is, ha előbb megismerem ezt a vérbeli magyar flottavezető, kiképzésvezető, vezető vezető diplomaták gyöngyét biztosan rögtön törlöm a wowot, el is égetem a dvd-ket és sűrű elnézések közepette jelentkezek hozzájuk az elit gárdába, azt remélve, hogy megbocsájtják nekem eme súlyos baklövésem miszerint beálltam az igazi senkik közé. Emellett írok egy levelet a blizzardnak hogy rohadjanak meg amiért rámsóztak egy semmi szar játékot, ahol én soha senki se lehettem, szar emberekkel kellett játszanom a sokadik helyen a ranglistán és egy senki vagyok.. ja ezt már írtam.
  Hogy kerülhet egy ilyen elborult forma bárminek is az élére.. DE ezt az eszmefuttatást nem folytatom, mert akkor jönne a flamelés.
  Remélem legalább nyugtatót szed az admirális úr és azért néha kipiheni magát, hisz a magyarságot összefogó profi vezetésű utopikus online szövetség felépítése biztos sokat kivesz az emberből. Az hogy emellett még dolgozik számomra hihetetlen, lenne ötletem ennek orvosolására is, de mint kívülálló, ráadásul egy ennyire utált idegen oldalon commentelő senki, ismétlem senki szar vagyok nem tehetem, ezeket a sorokat is félelemtől remegő kézzel írom álnév mögül, remélem nem ismernek fel, mert akkor biztos banolnának minden olyan játékból ahova regisztrálnék a jövőben.

  Na most komolyan, volt hogy sírtam, volt hogy nevettem az egészen, összességében csak sajnálni tudom szegényt. És még én gondolom azt néha magamról, hogy túlreagálom néha a játékkal kapcsolatos dolgokat..

  Tisztelettel
  fallenag, azaz fallen angel, ami helyesen magyarosan bukott angyal, úristen elárultam a teljes álnevem, és ráadásul egyszer már elbuktam, most meg lebuktam, ebből is látszik mekkora senki vagyok..

  Najo ennyi, már nagyon éhes vagyok 🙂

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Holyshit

  oké Roodie semmi baj jobb is, hogy törölted

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • vazzeee

  Eddig sem tudta senki ki az a Roodie, továbbra sem tudja senki, ez az univerzum akarata!

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • golddigger

  Tisztelt Lord Ellentengernagy Admiralis Generalis Degeneralis ur,
  ha ezt a merhetetlen sok energiajat arra forditana, hogy elveszítse a szuzesseget 40 eves kora elott, lehet sikerult is volna...

  Udvozlettel
  Sir Longhorn de la Big Cock Sandor

  a Szopamaca-kurapapi szigeten, a Finipuna-nyali foknál, a Csumizom-a-nunikád fürdőnél, a Pinaturo hegynél levő Spock kapitany víkendhazanak legfőbb kikepzotiszje, varbiroja es tabornokhelyettese.

  Ui:. 69 eves korig szivesen latunk minden mmo virgint.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Stroke

  GHOSTBOCI I SUMMON YOU !!! TAKE THIS "John Williams Flottaadmirális, Flotta főparancsonok, vezető bíró, Kiképzési részlegevezető, vezető tanácstag" TO BITS!!

  (Ő kéne ide megnéznék köztük egy kis levelezési párbajt XD )

  UI (csak hogy MAGYARos legyen ) még kérek ilyet!!

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • tzata

  de, de,de ...várjatok már......szóval te megveszed magadnak a saját pénzeden a saját példányodat és a saját magad által fizetett interneten keresztül nem hozhatsz létre egy akármelyik mmo-ban egy guild-et, mondjuk a haverjaiddal, mert ha ez kiderül akkor rögtön megjelenik ez az önjelölt barom, hogy milyen jogon mersz játszani úgy, hogy nem az ő guild-jében vagy benne?!?
  eztígyhogy?? :DD

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Joeyz

  And the saga continues...

  Vajon Uwe Boll ráugrik a sztori megfilmesítésére? Lehetne a címe mondjuk: The Admiral Generalissimus strikes back. 😀

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • http://- Darkfury

  Ami a durva:
  -Sérült flottavezér? Pipa
  -10 hosszú, tömött oldalas PDFbe "kötött" szabályzat, dátummal, aláírással, ellenjegyzéssel? Pipa
  -Lábléc a flottanévvel minden oldal alján? Pipa
  -Saját flotttanév, mind a 10, iszonyatosan fontos szabályzati oldal láblécében elírva? Pipa

  Előterjesztem, hogy John Williams Flottaadmirális, Flotta főparancsnok, vezető bíró, Kiképzési részlegvezető, vezető tanácstag munkájának és felelősségének elmulasztása okán a szabályzat 12. paragrafus 3. bekezdése alapján, azonnali hatállyal a haditörvényszék elé állíttassék, és helyben kivégeztessék. Lehetőség szerint tűzzel.

  Kill it with fire before it lays eggs!

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Darkmaster

  Valaki csináljon egy Hitler bukása videót! Epikus lenne! 😀

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • http://eu.battle.net/wow/en/character/twisting-nether/Kullancs/advanced TCs

  Nem tudom, ki hogy van vele, de én nem akarom, hogy egy ilyen ember megközelítse (snipp)

  Ja és mit látok?
  http://hgforces.hu/index.php/a-flottarol/vezetoseg

  Ma regisztrált
  Cascade
  Hans Zimmer Fleetadmiral, Fleetleader, HGF Alliance Commander, Akadémia Parancsnok, Részlegvezető, Legfőbb Katonai Bíró, Kiképzési részlegevezető, Vez
  offlineleszek
  Vezető Admirális úr
  mckiralyelnokur

  Azé' jó fejek vagytok :DDDDD

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Wulfgar

  Ajj istenem gyerekek, ez az egész már kezd olyan lenni mint a híres "Mesterlövész"! Egy LEGENDA komolyan mondom. 😀 Könyörgöm neked John Williams Flottaadmirális, Flotta főparancsonok, vezető bíró, Kiképzési részlegevezető, vezető tanácstag (komolyan, másfél sor csak a neve és a "rangjai :D), admirális úr, válaszolj, ne hagyd abba a munkásságod... :DDDD

  (csak zárójelben: csak engem emlékeztet az admirális úr viselkedése egy bizonyos "kubai celeb" viselkedésére akinek van is néhány hasonló színvonalú "munkássága" a youtubeon?)

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Crowbar

  A 2 poszt röviden: http://z0r.de/2193

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Mancs

  Roodie-nak köszönet a két postot, sokak napját sikerült akarva / akaratlan feldobnod 🙂

  http://hgforces.hu/index.php/a-flottarol/vezetoseg figyelmetekbe ajánlanám jobb oldalt a mai / heti / héten látogató érdeklődők számát 😀 ,hiába no a negatív reklám is reklám. Továbbá hogy a mai regisztrált új emberek egytől egyig el vannak és lesznek (gondolom) távolítva.Akkor most hogy van ez már nem is kellenek új tagok kedves kapitális generális?Most már nem láttok senkit szívesen se a soraitokban se az oldalatokon?

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Sodan

  Felvetődött bennem egy kérdés... Nem lehet, hogy rangos emberünk amikor épp nem valamely mmo-ban vezeti az istencsászármegagiga magyar guildjeit, akkor egy kis európai ország miniszterelnöke? 😀

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Pharsys

  Így kell ám Recruit-olni 😀 Lassan izgalmasabb lesz mint a barátok közt 🙂

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Coralle

  két dologra remek volt ez a cikk:) 1) visítva röhögtem végi. 2) mostantól még inkább megbecsülöm a közösséget aminek a tagja vagyok.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Pete

  @csabe: én nem láttam ilyet, bár aláírom, hogy nem vagyok regisztrált tag az oldalukon 🙂 Bár az érdekes, hogy elvileg LtZole a flottAdmirális, szóval JohnWill még hazudott is nekünk 🙁

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Emily

  Ez most kicsit gonosz lesz de... Ha a tag így képes felhúzni magát minden segítség nélkül, szívesen megnézném mi történne ha ráeresztenénk valakit erősebb trollkodási képességekkel.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • http://eu.battle.net/wow/en/character/turalyon/Sindrakis/advanced Khas Dylar

  @Emily: Már töltöm az STO-t 😉

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Amithiel

  Az első cikk után már vártam mi lesz a folytatás, hát őszintén szólva már fáj minden porcikám a röhögéstől.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Capowne

  Bennem az merült fel, hogy mi van ha az admirális csak egy Tibi atya szerű mém
  https://www.facebook.com/tibiatya

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Negritis

  zseniális 😀
  sajnálom a Variance-t hogy ilyenekkel vannak szövetségbe, még akkor is ha már nem vagyok tagja 😀

  mondjuk én se az STO se a Newerwinter, se LOTRO közösség tagja nem vagyok 😀
  SW:TOR-t pedig csak 2 hónapig toltam és akkor is külföldiek között voltam (Negritis név nem buktat le)

  de voltak hasonló tapasztalataim még anno Astro Empires alatt 😀 (ami egy browseres űrstratégia) ott pl az volt a panasz hogy egy magyar vezetőségű 'klán'ba miért engedtem be külföldieket 😀 és milyen parasztság ez már 😀
  pedig eleve 10an alapítottuk a dolgot amiben én voltam a Vezír és 2 IRL haverom a segítő a maradék 7 külföldi 😀 csak ugye beengedtünk 1-2 magyart először aztán mikor már kb 40-40 volt a magyarok-külföldiek aránya kiderült hogy 1-2 főnek nem tetszik az hogy a 'chat' angolul van és ez milyen már, persze határon kívüli barátainkat nem zavarta ha volt 1-2 magyar nyelvű komment de jött 1-2 külsős levél hogy elnyomom a hazánk fiait hogy jó helyen lehessünk (top1 voltunk minden lényeges téren :D) persze nem reagáltam az elején én se, aztán a fórumra kitettem a fordított verziót és a fél közösség röhögött rajta 😀

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • carville

  @Sodan: Én nem akartam ide keverni a politikát, de őszintén szólva már az első adagnál felmerült bennem is. 🙂

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Negritis

  amúgy az egészet olvasva felmerült bennem h be kéne lépni a Resonance GW2jébe, de most épp egy induló kis guild tagja vagyok és megvárom mi lesz velük, ha semmi akkor remélem lesz lehetőség csatlakozni 😀

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Impi768

  Hát itt végem van! 😀 Voltam én is Guild Master anno '86 valamenyiben és már el is felejtettem ,hogy milyen jókat lehet derülni azokon akik egy virtuális világban élik ki magukat . Köszi a Nosztalgiát várom a folytatást xD

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • approxiam

  Nálam kreatívabb emberek csinálhatnának egy videót 'A bukás' stílusban. Példaként itt egy wowos vonatkozású (nem mai darab): http://www.youtube.com/watch?v=QuGxEpQ3Qh0

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Maniakus

  Admirálisom, Kapitányom, John Williams-em!!!

  Teljesen felesleges betűket pazarolnod ezekre a senkikre TUDOD?!? Egy szót sem érdemelnek. Azt képzeld el, hogy a hamarosan induló BKO (Barátok Közt Online) bétájába is betették rohadt lábukat!!! Szóltam is annak a tagnak aki Vili Bácsit indított (admin) hogy bannolja ezeket a rohadt szarházi férgeket!!!
  Aztán mit látok, Admirálisom, Kapitányom?!? A Mátyás Király Tér raidre ott gyülekezett az egész szar banda a barátaikkal!!! Ez mekkora nem? Épp tolom a Rózsa presszó napi küldit a lvl39-es Novák Lacimmal (nem vagyok mai karakter, lvl40 leszek nemsoká), erre odajön egy lvl1-es Berényivel és elkezd nekem /yell-ben fröcsögni hogy ők esténként 30 taggal nyomulnak!!! A senki férgek. Az összes Berényi karaktert bannoltatni fogom, nekik VÉGÜK!!!

  Admirálisom, Kapitányom!!!
  El sem hiszed, milyen jól jön nekünk Novákoknak a Te karizmatikus (nehéz, hosszú szó...de én bízom benned) jellemed!!!
  beteszik a rohadt lábukat a BKO-ba, pedig mit mondtatok neki korábban???? Miiittt???
  Ezeknek nem használ a szó, itt a tetteké kell legyen a főszerep!!!

  Most küldött PM-et Klaudia, hogy mellénk áll. Még csak lvl56-os, de durva gearben van. ha mi összefogunk, kibannoltatunk minden tagjukat mindenhonnan. Sikerülni fog Admirálisom, Kapitányom!!! és ha elintéztük őket, együtt kipróbáljuk a felfújható Kertész Magdi nénit ami a BKO PRE-orderhez jár!!!

  For The Novák klán!!!

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Malegria

  @Capowne: WANT

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • agria

  @zsenyeg:
  nagyon szivemből szóltál.
  " Bevallom, mi frostsokk-szerkesztők nagyon szégyelljük most magunkat."

  hát szvsz van is miért. én képtelen voltam végigolvasni, mert bántotta az agyam. no offense, de ez a 2 poszt az fs alja volt. ha napiszart szeretnék olvasni (vagy nem tudom hol lehet ilyesmit találni), akkor a megfelelő oldalra megyek fel...

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Spellbreak

  Admirálisnak ajánlom klánhimnusznak a Belgától a Nemzeti Hip-Hop örök klasszikust.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Cseho

  A szabályzatból: Tisztelettudó viselkedés

  Ezt a pontot már maga ez a megalomán őrűlt megszegte 😀

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Petkenuke

  Én az SWTORban elég régóta bentvagyok az Alliance of Hungaryben, de erről az emberről sosem hallottam... 😛

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • darkspell

  Bárhogy nézem is, nem találom az SzMSz-ükben (ezen már el sem kezdek röhögni) a kötelező üdvözlő karlendítés szabályát. Pedig azzal lenne teljes az élet.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Shiewak

  Beleolvastam, hogy mit kommentel a szóbal forgó klánvezér klánja a szabályzatmódosításra, még ha abba nem is olvastam bele "too long don't read" elvem miatt és ezt a kommentárt találtam, na de hagyjuk a szócséplést, magáért beszél:

  Sziasztok!

  Erre a Btk.-ra tényleg szükség van? Én katona vagyok, elhihetitek, hogy tudom mi a fegyelem, de ezzel (csak az én privát véleményem) egy kicsit kezditek túllihegni ezt az egész flottavezetés dolgot. Persze, itt egy közösség tagjaként kell tudnia az embernek viselkedni de ez túlzás. Ráadásul a próbaidő alatt ki kellene derülnie annak, hogy valaki alkalmas-e arra, hogy a közösségünk tagja legyen-e vagy nem. Ha meg valaki olyan hatalmas nagy baromságot csinál, egyszerűen ki kell tenni a flottából. Csip-csup dolgokért úgysem rúgtatok ki senkit eddig sem, csak ha nagy baromságot csinált, vagy a viselkedése is olyan volt, hogy kötekedett tovább, vagy nagy okosan anarchistának vallotta magát (Werta vagy ki). Szerintem a próbaidőt kellene kitolni és ennyi.

  Köszönöm, hogy elmondhattam a véleményem!

  Üdvözlet!

  (irl névnek tűnő név stbstb)

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Cooorelly

  én szeretnék látni egy képet erről az igazán okos emberszabásuról:/

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • howellq

  Amúgy most jut eszembe, a Hussar nem "magyar lovaskatonát" jelent (bár ha minden igaz a magyaroktól ered, DE akkor sem azt jelenti!), hanem egy nemzetközileg elterjedt kifejezés a könnyű vértezetű lovas katonára.
  Rengeteg országban voltak/vannak huszáregységek, jelenleg az alábbiakban biztosan:
  Argentína, Chile, Dánia, Egyesült Királyság, Franciaország, Hollandia, Kanada, Peru, Spanyolország, Svédország, Venezuela.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • howellq

  @howellq: Hejj, ezt nem ide akartam ám írni!

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • suttor

  Jövő heti Blikk címlap:
  "Öngyilkos lett az online játékokból kitiltott férfi."

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • nagual

  @suttor: haha...vagy inkább a "kiábrándult"... 😀

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Enquist

  Úristen, csak rá ne találjon a TERA politikai rendszerére.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • http://facebook.com/alfadirektiva Cassio

  Tisztelt Frostshock!

  Sajnálattal közlöm Önökkel azt a bizonyára megrázó hírt, hogy már nem csak Önök nevethetnek, szórakozhatnak felhőtlenűl, a világuralomra törő HGF hírleveleken.

  Szerénytelenűl mondhatom, hogy elindult bennünk valami gyűjtői késztetés, amely egyre mélyebben vegyűl függőséget keltő érzésekkel.

  Kellemes szórakozást kívánunk minden Frost Shock olvasónak:

  https://www.facebook.com/photo.php?fbid=640249069373732&set=a.514246045307369.1073741829.513385635393410&type=1&theater

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Ezri

  Remélem Evebe is jön, ugysincs mostanaba semmi drama.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • @predator288

  http://kepfeltoltes.hu/view/140520/10172730_755522884468380_8896262610458799372_n_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

  http://kepfeltoltes.hu/view/140520/10294345_756582907695711_6696306477759007969_n_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

  http://kepfeltoltes.hu/view/140520/10388116_759186920793357_5059201043091215146_n_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

  http://kepfeltoltes.hu/view/140520/10402519_759064004138982_6210184967702318255_n_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

  http://kepfeltoltes.hu/view/140520/10409493_759070057471710_5884201351732442551_n_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

  Jó szórakozást! 😀

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
Back to Top ↑