World of Warcraft Classic megjelenés - Mennyi is? Várjá' csak...


OFF no image

Készült 2014. február 13. | írta Roodie

66

Elfogtunk pár levelet…

Kedves olvasók, az alább következő irományt csak erős idegzetűeknek ajánlom. Egy jóbarátom keresett meg nemrég, hogy támadt egy kis HR problémájuk – konkrétan a klánjukból kirúgtak egy tagot, akinek ez nem tetszett. Ez eddig teljesen szokványos történet, azt hiszem, láttunk már ilyet mindannyian. Na de ami ez után következett kérem, arra nincsenek szavak.

Előrebocsátom, a levelek és az elmesélt történet teljesen valódi. Mindezt azért mondom, mert annyira szürreális, abszurd, és hihetetlen az egész, hogy ha nem látom a saját szememmel a bizonyítékokat, illetve magát a kibontakozó történetet a maga folyamatában, egyetlen saját szavam sem hinném (mint ahogy a tavalyi Hans Zim admirálisos leveleknél is megkaptuk, hogy csak én találtam ki az egészet – nyilván :-D).

Szóval vigyázat, erős az anyag, csak saját felelősségre!

Kis háttér a dolgokhoz – természetesen minden név kitalált lesz, a cikk végére megértitek, miért. Legyen elegendő annyi, hogy az adott klán, legyen a nevük most “Ballaszt és Kolonc” (nem Warcraftos, egy másik, nem-fantasy játékban indul történetünk), felvette biztonsági őrként dolgozó emberünket a tagjai közé. Menet közben emberünkről (egyszerűség kedvéért legyen a neve most “Menő”) kiderült, hogy egy suttyó, állandóan alpári módon kommentált, és miután többszöri figyelmeztetésre sem hagyta ezt abba, a Ballaszt és Kolonc vezetője (aki egyébként a való világban rendőr, és egy városban lakik főhősünkkel, legyen ennek szellemében a neve Pityke, mint az őrmester) kitette a szűrét. Ja, mielőtt valaki megjegyezné, hogy egy kisgyerek – felnőtt ember, huszonpár éves.

Igen ám, de jött a nem várt fordulat. Történt ugyanis, hogy Menő segédkezett a klán TS szerverének konfigurálásában.

Az első összeütközés ennek kapcsán történt, chaten. A teljes üzenetváltást nem idézem be, csak kiragadok pár részletet Menő okfejtéséből – lényeg az volt, hogy megpróbált a kirúgást követően visszaosonni a klánba.

na figyi, van jobb ötletem, nem kellenek a jogaim jó? (nagylelkű a srác, ez azért mellette szól!)
de mivel te vagy a TS tulaj fizesd ki a configolást
1500ft oks? (szeretném felhívni mindenki figyelmét az összegre)
tudod nincs ingyen munka
és most mit fogsz csinálni hogy mertem kérni a munkámért pénzt? feljelentesz?

Miután erre az ajánlatra az adott klán vezetője nemet mondott, elgurult a gyógyszer…

na mind1 szépen beszélek a biztos úrral mert a végén megkeresel személyesen, előkapsz egy gumibotot vagy viperát és jól szarrá versz mint a 2006-os tüntetéseken a kedves külföldi túristákat is nem?
utcán is nagy ívbe kerülöm a zsarukat (meg a postásokat, biztos ami biztos – az egyenruha az egyenruha!)
arról ne is beszéljünk ahol én lakok az utca sarkán van egy étterem 23 éve egy rendőr elkattant bement és lelőtt 3 embert aztán saját magát
szép ám a rendőrség meg illemet se tanultak 80%-a kb
1000x jobban tisztelem a katonákat mint a rendőröket
a katonák legalább tanulnak illemet és tudnak menetelni (Ööö… Paki? Krrish? Ez igaz?)
mert amit láttam a rendőrök részéről a hősök terén, némely zsaru úgy ment mint ha gerinc sérve lenne
illemtant és normális alaki kiképzést kellene oktatni az akadémián
na ha nem tetszett vmi találj meg azt verj agyon semmi gond (lehet jobban járt volna mindenki ezzel az opcióval)
na csá

Ekkor még senki nem sejtett semmit, a szokványos őrjöngésnek tűnt. Na de vasárnap érkezett egy levél…

 

Ti szar ballaszt és kolonc!!!!!

Kihasználtatok engem a tsel amit én csináltam, kurvára kihasználtatok és gecire nem fizettetek ki. geci nagyon csalodttam ebben a klánba tele van köcsög emberekkel. (már nem)

ott van felhő (egyik officer a klánban) aki hazudott pitykének meg a Taxis (másik officer) akiken kurva nagy az arca és ott van az a geci bunkó rendőr pityke aki az életben egy nulla pöcs de itt ki tudja élni a hatalmát!!!!
ilyenek vagytok mind szánalmas csorók aki azt hiszik hogy gecire értenek a vezetéshez. (mondjuk a Taxis az esélyes, hogy ért hozzá valamennyit)

én vezettem klánt wow tört szerón (húha, mégis van kapcsolat) és kibaszott jó volt a csapat nem volt felvételi meg semmi inveltem mindenkit. ti meg itt jöttök ezel a felvételivel bazd meg !!!!! (kiakadás oka – van egy felvételi procedúra, aminek során pár alap kérdésre válaszolni kell, ilyen bonyolultak, hogy mi a neved, meg mivel foglalkozol, durva inkvizíció van ott kérem)

hazug szar emberekel vagytok tele a vezetésetek és a tagok sem érnek semmit.

[pár sor kivágva, mert ez igen személyes volt]

de ha kifizettek (most már 3000 ft és amíg nem fizettek ki adig napont 1500 ftal nöni fog (na ezért mondtam, csak győzzétek követni az inflációt) és visszadjátok a ts jogaiamat és viszavesztek akkor nem lesz gond.
ha nem akkor fel fogom pitykét meg a többi vezetőt jelenteni az apehnél mert muterom ott dolgozik és ismeri az apeh elnökét is. akkor majd jól megbasznak titeket (ismerősöm információ szerint ennek az egyik klántag lehet, hogy örülne, de ez most nem tartozik ide)

nem félek senkitöl sem pitykétől sem mástól sem (az általános iskolai tanároktól sem félt, az azért látszik). azt még meggondolom hogy pitykét feljentsem koruppció miatt mert biztosan az. akkor majd le fogják csukni de nekem elég ha kirugják és csöves lesz!!!!! (elmondása szerint Pityke ettől annyira megijedt, hogy alig mert hazamenni a sötétben. És elkezdett udvariasan beszélni a csövesekkel, hiába, előre kell tervezni, más az, ha már ismerik, amikor csatlakozik)

adjátok vissza a jogaimat meg mindent és fizesetek ki vegyetek vissza és ennyi volt. ha nem akkor meg fogjátok bánni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

szar csapat vagytok nem lehet veletek viccelni sem pedig tsre is csak azért jártam fel hogy vicceljek de annyira faarcok vagytok hogy nem lehet viccelni veletek! (tehát szar csapat, szar mindenki, de azért vegyetek vissza – következetes és világos!)

Válaszoljatok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sajnos hiába írt 65 darab felkiáltójelet (igen, megszámoltam), választ nem kapott. Természetesen ezt nem hagyhatta annyiban, és hétfőn érkezett a következő levél!

Ide figyeljetek ti nagyképüek!!!!

azt hittem van bennetek annyi gerinc hogy válaszolni fogtok de most már tudom szar hataloméhhes emberek vagytok. biztosan a fideszre fogtok szavazni mert tiszta fideszes csicskák vagytok. (na ez azért még engem is meglepetésként ért, hogy jutott el ide… )

én ezért nem megye el szavazni!!!!

pitykére nem haragszom de a többi csicskára igen mert ti nem vagytok mások mint taplatnyalók!!!!!!!!!!!!!!!!!! (legutóbb mintha még Pitykére is haragudott volna, mi történhetett?)

azért ami jár az jár a tsért még lógtok nekem és azt ki kell fizessétek mert sokat dolgoztam vele.

ha nem fizetitek ki most péntekig akkor megy az apehnak a feljentés és le fogják kapcsolni az oldalt (ez nem teljesen világos, mi köze a NAV-nak egy weboldalhoz). addig meg majd eldöntöm hogy a ts szervert lekapcsoljam e mert idáig nem volt bunkó de most az leszek!!!!!!!!!!!!!!! (tehát eddig nem volt bunkó – ajjaj, akkor mi várható még, ha már bunkó is lesz?)

fizessetek nekem 30000 forintot (aztahétszázát, ez ám az infláció, gondolom a 3000 + 1500 már gondokat okozott, így inkább csak mögéírt találomra pár nullát) és többet nem halotok rólam ennyi az áram (el sem tudom képzelni, miért fizetett ennyit az áramért). a régi melóhelyemen is kaptam végkielégitést itt is jár nekem mert a közösség tagja voltam pedig szar volt a közösség. lehet rajtam röhögni (ó igen) hogy egy buta biztonsági őr vagyok de többet érek nálatok!!!!!!!!

csak mondom hogy felvettek <másik guild>-be és kurva jó a csapat és felvettek a <másik klán> is és ott is kurva jófej mindenki soha nem éritek el az ö szintüket!

válaszoljatok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Itt már csak 41 felkiáltójel van, gondolták barátomék, hogy lassan csak lenyugszik, mire elfogynak a felkiáltójelek. Mekkorát tévedtek! Kedden jött a menetrendszerű levél!

Ballaszt és kolonc górék és pityke kisfiam! (kisfiam… :-D)

na ide figyeljetek idéig kurva türelmes voltam (végül is napi egy gyalázkodó levél a türelem biztos jele, az indiai bölcs jógik is ezt tanítják) de a határidő pénteken lejár addig vagy fizzetek vagy megy a feljelentés az apehez és háromszor annyit fogtok fizetni meg le lesz kapcsolva a honlapotok is.

kurva ideges vagyok már három napja gyogyszereken élek hallod? (Hoppá! Lehet eddig sem kellett volna hanyagolni, ha már felírta a doktorbácsi?) mindez miatattok van ti senki csicskák meg amiatt a főbunkó 2006os tüntetöverő Pityke miatt. (felhívom mindenki figyelmét, hogy először sikerült nagybetűvel írnia a nevet)

a végén fizetni fogtok döntsétek el mi a jobb most kifizetni 30ezret vagy a végén 30 milliót (mondom én, túl nagy számok már ezek itt 3000 fölött, csak a nullákat teszi hozzá…) mert elintézem hogy ennyi legyen a vége! Menővel nem fogtok baszakodni ezt megígérem. velem senki se baszakodhat mostantól kell a pénzem vagy a ballaszt és koloncnak annyi!!!!! (most akkor pénteki határidő vagy azonnal?)

Mekkora egy nulla klán vagytok ki is fogom irni mindenhová a neten!

Választ követelek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Menő

42 felkiáltójel, sajnos romlik az állapota. Sebaj, a klán vezetősége a harsogó röhögésen kívül mást nem tett. Mindenki (már én is!) feszülten várta a szerdai levelet, ami meg is érkezett!

Vége már, vége már, vége van már ti csicska Ballaszt és Kolonc vezetők! Jön a Menő! XD!!! (jön a Menő!)

Már itt ülök az apeh <városnév törölve> központjában a <törölve> utca <törölve>. szám alatt és arra várok hogy feljelentést tegyek ellenetek. (remélem jól megvárakoztatták)

elfogyott Menő türelme a basszátok meg a pénz az pénz én is abból élek és most hogy nincsen melóm minden fillér számit! Veszek belőle egy új videokarit! lol XD!!!!!!!! (ahá, kibújt a szög a zsákból)
veletek nem lehet viccelni ezt sem értitek mi ti nagyképű faszok?

egy biztonsági őr spanom mondta hogy ne csak egy embert hanem az egész klánt jelentsem fel ezért majd a Ballaszt és Kolonc lesz feljelentve és az apeh majd kinyomozza (azért őszintén megnézném az ügyintéző arcát, amikor megpróbálja elmagyarázni, hogy hogy virtuális világban játszó baráti társaságot szeretne feljelenteni…). pityke (visszatértünk a kisbetűkhöz, szegény nemecsek, szegény pityke) barátocskámat azért név szerint bele fogom vetetni de a többiekket csak azért nem mert nem tudom a rendes nevüket ezért csak nicknéven fognak szerepelni. (az remekül mutat majd az űrlapon! Felhő, Taxis meg a többiek, mint valami B-kategóriás maffafilmben a verőemberek)
nem gondoltátok hogy az apeh fogja a ballaszt és koloncot tönkretetteni? azt hitték hogy a <rivális klán> vagy más klánok? de geci jó az állam fog titeket eltörölni, az állami erő! 😀 😀 😀 😀 😀 😀 (ami mellesleg ugyanaz, amelyik a turistákat verte szerinte – szóval attól is függ, kinek a turistáit?)

azt hittétek hogy egy buta biztonsági őr nem tud semmit tenni? tanultam én is jogot az oktatáson tudom mi van: feketemunkáért és csalásért nyomlak fel titeket (mondjuk ő dolgozott feketén, önszántából) adok nektek két hetet és a kibaszott apeh jel lesz a weboldalatok helyén ti köcsögök!!!!

De ha kifizetitek azt ami jár nekem akkor rögtön visszavonok mindent és örökre elfelejtjük egymást. 40000 Ft kell nekem (hoppá, talált egy számológépet! 30.000 + 1500, az annyi mint 40.000, világos), ennyi a fájdalomdíjam és a végkielégítésem mert munkát végeztem nektek (szerintem a Ballaszt és Koloncnak járna valami veszélyességi pótlék). ne legyetek olyanok mint a régi köcsög cégem, akik nem fizettek ki teljesen. A 40000 forint mellett vissza kell vegyetek a klánba és kell vissza a ts jog is!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (ez lenne a legjobb az egészben!)

Válaszoljatok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Csak 34 felkiáltójel, szerintem elfáradt az ujja. Nem sokkal rá azonban már érkezett is a kárörvendő levél!

“Megtettem, fel vagytok jelentve az apehnél amit most láttam hogy valami navnak hivnak (képben van a srác). nem baj az a fontos hogy meg lesztek baszva nagyon csunyán!!!!! 5 perce jöttem ki onnan már a kezemben van a másolat.

mondtam hogy JÖN A MENŐ!!!! XD! XD!

nem gondoltátok hogy egy biztonsági ör fogja szétverni ezt a ócska közösséget ugye TE FASZ!!!!!!!!!!

ha kifizettek és visszavesztek akkor mindent visszavonok ha nem akkor a nav kurvára meg fog birságolni mindenkit a ballasztban!!!!!!”

 

Választ emberünk erre sem kapott, bár kicsit aggódni kezdtünk – ellenben mindenki készült a ma reggeli levélre. Ami meg is érkezett, ám itt egy nem várt fordulat történt!

SÜN SÜN SÜN!!!! 😀 😀 😀

te megszünö szar klán!

napok vannak hátra a ballaszt és koloncból az apeh gyorsan dolgozik hamarosan lekapcsolják a weboldalt és a tset is. (hú – szerencsére még nem történt meg… még!)
kár volt velem szorakozni mert én vissza is vágok! Menő visszavág! :XD :XD (jelzem, továbbra sem történt SEMMI – azaz LEHET, hogy a Ballaszt és Kolonc pár tagja készített pár vicces meme-képet, és LEHET, hogy ezek némelyike Menőnél landolt véletlenül…)

de még nincsen itt a vége azt a sün pitykét is elintéztetem mert ö a bűnöss!!!!!!!!!!!! a többieket is elintéztetem de majd csak utána! 😀 😀 😀 (sorban halad, igazi connoisseur)

pityke próbál jópofa vicces gyerek lenni de nem megy neki (neki nem megy?) csak erölködik ez a sün! kihasználtatok és átbasztatok de most elintézem hogy a nagy klánvezető úrat kirúgják a rendörségtől és legyen csöves. (erre a csöves dologra nagyon rá van mozdulva…)

ma nincsen más dolgom ezért megnéztem hol lehet felnyomni és megtudtam hogy a <település és utca törölve> utcában van az ügyészségük. ott biztosan hajtanak az ilyen faszokra mint ö. Feljelentem a gecibe remélem lecsukják és megtudja milyen a rácsok másik oldalán lenni! 😀 😀 😀 😀 😀 😀 (igen, teljesen biztos, hogy lecsukják azért, mert nem válaszolt pár levélre!)
Most indulok oda hallod pityke??????? 😀

utána meg jön a többi tiszt és a végén röhögni fogok hogy mekkora arc vok! (ó, ne aggódj, ezen mi már röhögtünk eleget!)

lelkileg nem vagyok most erös , <törölve, személyes> amig veletek voltam ki tudtam kapcsolni és elfelejteni ami történt de ezt is elvettétek tölem ezért bosszut fogok álni, nemeset!!!!! amikor a ballaszt és kolonc szétesik akkor jövök majd és én leszek az új vezér! lesz egy normális és nagy klánom!!! 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 (erre nem találok szavakat!)

viszlát vesztesek (hoppá, sehol egy nyamvadt felkiáltójel?)

A nem várt fordulat – Pitykét nem sokkal ezután hívták az ügyészségtől, ugyanis ez a vadkörte valóban bement, és feljelentette. Nem viccelek, tényleg megtette. Természetesen ezzel átlépett egy határt, a viccből egy szánalmas történet lett. Pityke egy kollégájával autóba ült, és meglátogatta Menőt személyesen. Hozzátartozik, hogy Pityke egy igen korrekt és udvaria úriember, nem a “rátöröm az ajtót és megverem a kutyáját is” típus. Illetőnk persze megrettent, közölte, hogy ő csak viccelt, és az égvilágon mindent megígért, csak ne jelentsék fel. Pityke nem haragtartó, mindössze a feljelentés visszavonását, és egy bocsánatkérő levelet kért.

Záróakkordként álljon itt a bocsánatkérő levél, amit minden érintett megkapott, a maga nemében gyöngyszem ez is.

Kedves ballaszt és kolonc klán!

Én Menő szeretnék bocsánatot kérni a levelekért meg a feljelentésért mindenkitől. nem akartam megbántani senkit csak viccnek szántam de látom hogy senki sem értette. (Remek vicc, feljelenteni egy klán vezetőjét az ügyészségen. Értik ők a viccet, csak nem szeretik :-D)

az előbb volt itt nálam Pityke (hopp, meglett a shift) egy másik kollégáva és elbeszélgettek velem. azt mondta nekem h ha bocsánatot kérek mindenkitöl akkor nem leszek feljelentve mert ha felnyomna akkor nem kapok erkölcsi bizit és nem tudok melót vállalni biztonsági örként és beláttam h ez nem lenne jó mert még jobban el lenne baszva az életem és anyámék nem tartanák el. (ide nem is írok semmit)
Pitykéék nagyon durván beszéltek velem be is szarattak de megtanultam a leckét. (VÉGRE)
azt is mondta hogy ha bármelyik officer ugy dönt h felejent engem akkor nem tud mit tenni fel leszek jelentve zaklatásért meg valami másért is csak elfelejtettem :XD

anyáméktól most ugy is megkapom a lebaszásomat.

sajnálom hogy nem értitek a viccet mert én ilyen vicces gyerek vok és sok spanom szereti a humoromat de ti ahogy látom nem.
felbaszott az is hogy úgy éreztem h kihasználtatok a tsel és nem fizetettek ki de a pénzes dolog csak vicc volt csak ezt sem értettétek. (ilyen tapló az a banda, egyszerűen nem értik a kifinomult, művi humort!)
nem tettem felejentést az apehnál (akkor megnyugodtunk, ez az egy ismeretlen tényező volt még a történetben, srácok nagyon nem szerették volna azt az apeh logót a weboldaluk helyén!). pitykét (megint elromlott a shift :-() és a többi vezetőt pedig csak azért jelentettem fel mert nagyon dühös voltam rájuk amiért kidobtak a klánból és nem maradtak barátaim (ez már szomorú valahol) pedig sokan szerettek amikor tsre jártam mert állandoan viccelodtem. (ezt utólag senki nem ismerte be) 😀 😀 megértem h ez pár tagnak nem volt vicces amit sajnálok. a feljelentést még ma visszavonom ellenetek.

sajnálom h ki lettem baszva mindegyik klánbol de szeretném ha visszavenétek (nem adja fel azért!) és nem fogjátok a hangomat sem hallani mert meghuzom magamat. a ts jogot sem kérem vissza és pénzt sem kérek csak nem akarok ebböl gondot magamnak.

bocsánat mindenért ne jelentsettek fel!

Ennyi volt a nagy történet. Amilyen viccesen indult, annyira szomorú a vége. De mindenképp szerettem volna megosztani veletek, hogy tanuljatok belőle – figyeljetek oda, kinek adtok TS admin jogot, mert hamar ezeröt, háromezer, nem harmincezer forintotokba kerülhet!

Szerk. ezt most kaptam… Illetőnk menet közben, még tegnap megkeresett egy másik klánt is, egy döbbenetesen jó ajánlattal:

Hi!

Menő vok annak a szar ballaszt és kolonc klánnak a volt tagja. te itt valami vezetö vagy mert pityke veled szokott beszélni.
kibanoltak a fb oldalukrol meg a tsról is amit én csináltam nekik kihasználtak!

azért írok mert tudom hogy a <NEM rivális klán neve :-D> klán fel tudná használni azokat a dolgokat amiket tudok a ballaszt és koloncsról és le tudnátok őket járatni. tudok ts3 elérhetőséget hozzáférek a teljes fórumukhoz és van még egy két haverom ott akik tudnak nektek kémkedni ha kell.

felnyomtam őket a navnál is mert kihasználtak és nem fizettek ki de nektek az első két információt ingyen adom utána megyezünk az árban! D

<kivágva egy sor, mert személyes>

ha meg vagytok velem elégedve akkor majd csatlakozok hozzátok a tesoba és értek a ts3hez is azt is megcsinálom nektek ingyen.

ezt ne mond el a ballaszt és koloncnak legyen a mi titkunk!! D D !

Válaszoljatok!!!!!

Menő”

Ez szerintem jobb zárszó, mint amit én írtam a végére! 😀

 

 

Tetszik(0)Nem tetszik(0)


 • Edesanyakicsifia

  Az ilyenen csak a golyo segit....

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • SakuraFish

  Ez nem tudom hol számitót erősnek, én felettébb mulattatónak találtam
  Föleg az a rész mikor elmentek hozzá és ott helyben össze fosta magát :d

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Pooka

  Hm, valamiért nem jelent meg az előző hozzászólásom, de talán nem is baj. Visszavontam, amit a sajnálatról mondtam, ez tényleg egy tapló.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Ghostboci

  Bocsi, hogy nem értem, de miért lett ez poszt?

  Ez egy teljesen mindennapos történet casual guildeknél. Lásd még: Note-ok átírása, "megmondalak anyukámnak", "csak azé estem le a jukba mer nem vót gírem mer ti önzök vtok és mindet az offik kapják" és "majd ha te fizeted az előfizetésemet, akkor majd megmondhatod hogy hova álljak te pöcs".

  Ez még csak durva sem volt. Úgy értem se zsidózás, se cigányozás. Buzizás is csak rendkívül burkolt formában. Igazi úriember. Sőt, politikai pártokat is ismer, így feltételezhetően szavazni is fog a JÖVŐNKRŐL.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Naaroth

  "Menő" egy kaktusz értelmi szintjén állhat...

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Deathsworn

  A legszomorúbb, hogy 4 milliárd év evolúciója csúcsosodik ki benne.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Bim

  Hát Roodie!

  Ez szerintem is szomorú. Igaz, hogy egy kaktusz szintjén van, és rosszindulatú a főhősünk,de.... De éppen ezért szomorú. Ha Ghostboci szavai pedig valóban a reprezentatív mintavételen alapulnak.. Nos.. Akkor vagyunk csak igazán a trágyalében. Úgy társadalmilag mind erkölcsileg Menőstől, Hans Zimmermann admirálisostól, mindenestől... engem komolyan inkább megrázott, mint mulattatott.

  Aláírás:

  Mimóza... 🙂

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Krrish

  @Ghostboci: hm, casual guildeknél teljesen mindennapos a feljelentgetés? sokat változott a világ...

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Spauracchio

  "a végén fizetni fogtok döntsétek el mi a jobb most kifizetni 30ezret vagy a végén 30 milliót (mondom én, túl nagy számok már ezek itt 3000 fölött, csak a nullákat teszi hozzá…"

  Itt elszakadt a kötél és azóta sírok a röhögéstől XD

  Ekkora faszkalapot..........

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • warruth

  Köszönöm szépen a cikket Roodie, én remekül szórakoztam.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Regent

  És én még azt hittem már láttam mindent... nem tudom eldönteni, hogy sírjak vagy röhögjek. Ha ez a srác egy egyszerű játékban ilyen hozzáállással van nem csodálom, hogy kirúgták a munkahelyéről. Képzelem ott hogy tolta...

  Amúgy szerintem egy ok miatt nem nyomta végül fel őket az "APEH"-nál, van eljárási illeték. 😀

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Aullah

  Szerintem ha valaki képes volt rendőrségen valakit névvel felnyomni, a minimum hogy őt is fel kell nyomni a neten. Névvel.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Shutdown_in_5

  @Aullah: Azért ennek nem sok értelme lenne szerintem.
  Az zseniális, hogy tényleg feljelentette!

  Amúgy meg ki az a Roodie?

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Ezri

  Hát igen, ezért veszélyes dolog a fészbúkcsoport meg IRL név, meg real ID. Én még nem dolgozom, de biztos, hogy bekattannék, ha azért hívnának fel a munkahelyemen, mert valami majom annyira ráér, hogy feljelentgeti azt aki nem szimpi neki. (Képzeljétek milyen nyugdíjas lesz belőle, no offense.)
  Régen is voltak ugye ilyen fenyegetések, hogy "mekkéseltél csébe mekkésellek irl" de elég komoly nyomozás kellett hozzá, hogy kiderítse az ember, hogy honnan is játszott az a player.
  Ezzel szemben most ott a fészbúk, a csodaközösségi háló, belépsz egy klánba, belépsz a fb csoportjába, ugye ez kézenfekvőbb mint külön fórumokra regisztrálni meg ilyenek, mert mégiscsak gyakrabban nézzük, és bumm, ha belenyúlunk a legaljába máris itt tartunk.
  Jó ez szerintem kirívó eset, hogy eddig eljut egy dolog, meg én pl az első sörözés után kérdeztem meg anno, hogy van-e valami csoport, mert jófejnek tűntek az emberek.
  Persze most ezt valószínűleg tök fölöslegesen írtam le, mert szerintem itt ezt mindenki (vagy nagyon sokan) így gondolják, de nekem ez jutott eszembe erről. 🙂

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Updown

  Haldoklik a Hans Zim hagyaték!! Mi ez kérem?! Emberünk gyorsan feladta..

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • http://www.revolutionea.com superrox

  szánalmas, az a baj, hogy az ilyen napi szintű...
  a probléma ott kezdődne a NAVnál, hogy "Igen, nem fizettek ki? Számlát adtál?..." hopp és akkor őt b***ák meg fekete melóért. 😀

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • NoPara

  Feljelentést mióta lehet visszavonni?

  Mondjuk nem okoskodni akarok, de úgy tudom összesen két olyan bűncselekmény van, amelynél a sértett kérésére megszüntetik az eljárást. Az egyik a becsületsértés, a másikra pontosan nem emlékszem. De javítsatok ki ha tévedek, nem vagyok valami jogi guru. 😀

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • NoPara

  Fekete munkáról meg annyit, hogy a munkaügyön az esetek 97%-át a munkavállaló nyeri, ha feketén dolgozott, ha pirosan, de ettől függetlenül teljesen szürreális ez az egész történet, golyót "m"enőnek!!!!!!!!!!!!!!!!4444!!!!4!!4!

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • http://eu.battle.net/wow/en/character/bloodscalp/zakarias/simple Verminaard

  "Menővel nem fogtok baszakodni ezt megígérem" Szinte látom magam előtt Jesus Quintanaként...Nobody fucks with the Menő! Zseniális!

  De valahol tényleg szomorú, hogy egy huszonX éves felnőtt ember ennyire el tudja veszíteni a kapcsolatot a valósággal. És ha Ghostbocinak igaza van, áldom a szerencsémet h. elkerültem az ilyen Menőket és Admirálisokat.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • http://inkvizitor.hu Roodie

  Nem lehetett. Nem túl régi infó viszont - elutasították a kérelmet (Pityke - aki vitte a chatlogot és a leveleket kinyomtatva - elmondása szerint nagy röhögések közepette), és a jegyzőkönyv alapján Menő a az aláírásával a feljelentés elutasításáról szóló határozatot tudomásul vette, fellebbezést nélkül, és nyilatkozott, hogy panasszal nem kíván élni. Az ügy hivatalos része ezennel lezárva 🙂

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • http://eu.battle.net/wow/en/character/stormreaver/sherly/simple Attila

  @Verminaard:

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • http://wowchatcomics.blogspot.com DeluksZ

  El sem tudom képzelni milyen módon szocializálódott ez az ember. Borzasztóan szomorúnak tartom, hogy egy alapvetően magányos, barátkozni akaró ember ilyen szélsőséges dolgokra vetemedik, csak azért, mert elutasítják a közeledését. Ebben minden bizonnyal benne vannak a szülők, az esetleges rossz társaság suliban. Mindenesetre én borzasztóan sajnálom a srácot, nyilvánvaló, hogy nincs teljesen képben a valósággal, és valószínűleg többet jelentett neki tartozni valahová, mint sok casualnak. Megdöbbentő ez az egész.

  Post Sciptum: Könyörgöm, ha lesznek még ilyen posztok, akkor legyen kommentár nélküli verzió is. A fél koponyámról kitépkedtem a hajszálakat, annyira idegesített, hogy mondatonként megtöri a szöveget a komment.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • http://inkvizitor.hu Roodie

  @DeluksZ: Rendben, valamit kitalálok majd a legközelebbire. Bár én őszintén remélem, hogy nem lesz legközelebbi, de én már csak ilyen naiv vagyok.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Belagar

  Ha nem is szomorú, inkább ijesztő az eset. Olvasás közben minden egyes sornál csak arra tudtam gondolni, hogy ennek az embernek egyszer eldurran az agya, és kinyír valaki teljesen ártatlant. Mert arra mérget lehet venni, hogy boldog élete nem lesz, saját frusztráltsága és nárcisztikus személyisége biztosan tartja egy olyan szerencsétlenség spirálban, amiből nem tud kilépni. Lehet röhögni azon, hogy az arcoskodás utáni fenyítés hatására mennyire megalázottan meghunyászkodott, de azért én nem lennék Pityke (más szerzők nyomán pityke) helyében, azzal a tudattal, hogy egy olyan illető tudja a családom lakcímét, aki egy WoW-os nézeteltérés miatt képes volt eddig elmenni. Mert mi van, ha még jobban felhúzza magát, ledönt egy kis piát, és a házam előtt engem várva összefut a feleséggel vagy a gyerekkel.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • miki111222

  Mónika show-t nemakartok kipostolni?

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Eredar

  Lehet hogy fizikailag huszonéves a srác, agyilag 12 lehet, max 14. El tudom képzelni a baráti társaságát ha a haverjai "érteni szokták a humorát". Az ilyet kellene kasztrálni rögtön... Bár a hülyeség általában nem genetikai hanem környezeti dolog. Ha Svájcban nő fel bankelnök is lehetett volna. Bár ugyanaz a város egy Pitykét is felnevelt, szóval...

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • tusek55

  Nem.... egyszerűen így mindenre csak nem... nem, nem: nem!
  Ja és hogy ne felejtsem el: NEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  (65 felkiáltó jel)

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Eredar

  @Belagar: Lehet boldog élete, "ignorance is a bliss" (túl hülye ahhoz hogy rájöjjön hogy minden szar, ergo lehet boldog tudatlan). Amúgy meg a meghunyászkodásból látszik hogy ennek a gyereknek csak a hangja nagy. Még egy "megverlek" sem hangzott el csak hogy jaj apeh mert anyám ott dolgozik, meg rendőrség. A felső hatalmaktól várja az igazságot, mert ő gyenge. Nem az ilyen fog eldurranni.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Eredar

  @Ezri: Nos, pont azért kell 2 mondatnál picivel hosszabb felvételi hogy az ilyeneket ki tudják szűrni. Egyébként igaz nem kellene feltétlenül a Facebook csoport, vannak jó kis MMO-s oldalak, adnak fórumot, TS szervert és még dkp felületet is. Közben pedig mindenki csak a main karaktere nevével szerepel. A real ID-t divatos fikázni de a név még nem szuper egyedi dolog, főleg ha többet nem tudsz az illetőről (kor, lakhely, stb). Külföldön egyébként kicsit jobban figyelnek az ilyenre az emberek (eddig főleg nemzetközi, svéd/angol guildben voltam). Persze végül ott is lett Facebook csoport, miután már volt 2 IRL találkozó.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • http://www.szopoalarc.hu Bermuda

  Tragikomédia a javából - van ahol sírva röhögős, de sajnos inkább szomorú. Ja, és ezek az emberek (HansZimm, Menő) itt vannak köztünk - ha holnap belépsz a WoW-ba vagy bemégy egy üzletbe, lehet, hogy vele fogsz beszélgetni, akár klántárs, akár biztonsági őr formában. Mielőtt itéletet mondanánk Menő fölött, azért mindenki nézzen egy kicsit magába, hogy ő nem-e volt néha farok a klánjával így vagy úgy.
  Persze itt nyílván van valami betegsége is a srácnak, és tök jó, hogy Pityke őrmesterék erre tekintettel voltak, de szerintem nem egy guild (vagy ügyészség, Blizzard, Frei Tamás, Frostshock) dolga lenne eldönteni, hogy kik azok, akik nem elég alkalmasak a közösségi élethez - kvázi el kéne őket tiltani a multiktól/MMO-któl - vagy a megfelelő kezelést kéne nyújtani számukra. Ha valami orvos vagy pszichomókus erre jár, igazán leírhatná, hogy mondjuk Menő esetében lenne-e erre lehetőség, mielőtt a feljelentésekből kiábrándulva önbíráskodásba kezd.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Nerfbat

  "én ezért nem megye el szavazni!!!!" Az ilyen szellemi óriásnak nem is szabad vaze!

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Nerfbat

  Végíg olvastam ezt a csodát. Ezt a Shakespeare-i remeket és nem találok szavakat. Így inkább leírom, hogy mit tettem: lekönyököltem az íróasztalra és két kézzel fogtam a fejemet. No nem azért, mert akkora fejem lenn hogy nem bírja el a nyakam, hanem mert úgy éreztem mintha pöröllyel ütnének. Olvasás közben a következő szó hagyta el a csókos pici számat:ÚÚÚÚÚÚÚRIIIISTEEEEEN!!! Nah nem azért, mert vallásos lennék, hanem mert ilyen szintű infantilizmussal én még nem találkoztam 30 évem során.
  Aztán úgy az iromány közepénél elakadt a szavam is és nemes egyszerűséggel eltátottam a számat. IGEN! El én. Mert ezt ezt... ezt nem tudom elhinni. Ilyen nincs! NINCS! Nem létezhet!
  Tutira csak valami elme rokkant szipus. Agyament trollkodása. Nyugtasson meg valaki pls, hogy ez valami amatőr humor-herold alkotása és nem kicsiny országunk letaglózó valósága.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Nerfbat

  @Eredar: Jogállamban így lenne a normális. A megverlek vaz me' megérdemled az olyan igazi primitív eszköz ami tényleg a legalja mindennek. Nem szabad. Persze van amikor elpattan egy vita folytán a húr és elcsattan az a bizonyos pofon. Csak lehet nagyon rossz vége is a dolognak Sérülés netán halál is ami ugye nem kell ecsetelnem mit eredményezhet.
  Ellenben Menő rettenetesen nincs tudatában annak a ténynek, hogy ő hmmm finoman szólva is nem okos és a demokráciában neki is van lehetősége jogorvoslatra. (sajnos) Bár ebben az esetben neki nem jogorvoslatra lett volna szüksége hanem elme orvosra. no meg a nyolc elemi maradéktalan elvégzésére. De könyörgöm és kövezzetek meg ha nincs igazam de én személy szerint az ilyen embernek nem biztos, hogy adnék szavazati jogot.Mert sajnos el mehet ő is négy évente szavazni és behúzza a szimpatikusat. Már ugyan ha képes megtalálni a kört vagy a négyzetet. De hogy a wow-al kapcsolatosat is írjak. Igen, nem véletlenül találták ki a felvételiztetést. Próba játékot. TS elbeszélgetést. Mi anno azt retard check-nek hívtuk.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Nerfbat

  @Eredar:
  "Bár ugyanaz a város egy Pitykét is felnevelt, szóval…" no comment just HAHAHAHAHAHAHA

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • tusek55

  Íme feleim, láthattuk Hans Zim admirális fő zászlóhordozó főnökkapitány első számú zászlóhordozóját.
  Brace yourself.
  Sereget gyűjt ellenünk.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Nerfbat

  @Ghostboci: El se olvastam mit írtál, de nyomtam neked egy lájkot. Mert. Ghostboci

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • mule

  @Ghostboci: ez durva volt, "Úgy értem se zsidózás, se cigányozás" ez meg nem.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • http://www.variance.hu/ Menorel

  Ebben az egész sztoriban leginkább a Roodie által kommentben jelzett végkifejlet az igazán kellemetlen. Adott az egységsugarú biztonsági őr, aki besétál az ügyészségre, majd feljelentést tesz egy karrierje elején álló rendőr ellen. Mindebből ügy lesz, az ügyből meghallgatás, ahova be kell mennie Pitykének, akinek bizonyítékokat kell arról bemutatnia, hogy ez az egész egy baromság. Bizonyítékokat... chatlog és emailek amiken csak nevet mindenki nyilván még Pityke is némileg erőltetetten. És nyilván vele nevetnek a kollégái és a főnökei is, meg talán egy kicsit rajta is, hogy ilyen helyzetbe keveredett egy online játék miatt. Ha valamit elért a delikvens az kb annyi, hogy Pitykének lesz azért még az életében néhány erőltetett mosolya amikor azon fog gondolni, hogy vajon most vele együtt vagy éppen rajta viccelődnek.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Azie

  TLDR nincs? Én már a neveknél elvesztettem a fonalat, mint a BKben. 🙂

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • history chanell

  én tudom melyik klánba mehetne

  Én pici pónim, én pici pónim
  Álom völgyben ő vár rám
  Én pici pónim, én pici pónim
  Majdnem mindent megért ám
  És annyi mindent szeretne tudni
  S téged is közénk vár
  Én pici pónim, én pici pónim
  Téged is közénk vár
  Téged is közénk vár

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Impi768

  @Bermuda: @Bermuda: Sajnos a pszichológia mint téma érint ,de magamat még erős jóindulattal sem nevezném még kontárnak sem! Amennyiben vki hibát talál az okfejtésemben azt megkérem jelezze:
  Nárcisztukus személyiség zavar. Ez egyértelműen kitűnik ,az helyet ,hogy leírnám mi is ez inkább szemléltetném nézzük meg ,hogy hogyan viselkedett a levélben és a valóságban.
  Félelem a szülőktől. Valószínűleg normális emberi kapcsolata (emocionális biztos nem racionális annál inkább)nincs a szüleivel. Ez lehetséges a szülei "szigorából" fakad ill. ,hogy az apja sem ideális, hiteles Férfi minta a számára és egy nagy megfelelni akarás is kialakult nála ,ami a suli végével kudarcba fulladt. Ebből következik :
  Öngyűlölet. Tisztán látszik ,hogy Érzelmi minta nincs előtte (ezt Mo.-n az anya szokta megadni sajnos az apa nem, de még ezen a téren is lehet valami gebasz). Normális emberi kapcsolatokra képtelen az önbizalom ,hiányából amit a kudarcok okoztak amik az önbizalom hiány ,amit a megfelelni akarás ,amit a kudarcok ...Infinite Loop...
  Önbizalomhiány. Nem sértésként ,bár itt megjegyzem valószínűleg szűz. Ez azért fontos ,hogy értsétek menyire súlyos a dolog,ha barátságot képtelen kialakítani ,akkor egy boldog kapcsolatot ,hogyan hozhatna össze? A fent említett dolgokból kifolyólag visszautasítások zöme érheti párkapcsolati és baráti téren(az előbbi jobban megviselte ,bár már ,annyi bátorsága sincs ,hogy akár kezdeményezzen).
  És ezen a ponton kapcsolódik be a történetünk a képbe: Tisztán látható okokból ,egy nem tudatos döntéssel elmenekült a Virtuális Valóságból. Az élete megfordult a bitek :közt él és az IRL csak kiszolgálja ezt. A számítógépes játékok erős Pozitív Megerősítéssel/Visszacsatolással ,dolgoznak (Gondoljunk csak bele ,ha leölsz 5 különböző mókust ,vagy kinyitsz 6 könyvet Dalaranban a monitorod ,már egy csilivili ünnepséget rendez neked). Ő függő lett. Drogos. Függött az oxitocintól ill. endorfintól ,amit ezek hatására termel a szervezete (mert abban a pillanatban nem utálja magát). És ezt az egészet hirtelen megvonták tőle, mert egy Single Player gémben ez "normálisan" működik ,addig egy MMO-ban közösség van ,amihez kell a személyisége ami hibás, amiért ide menekült ,amiért kibaszták, amiért ide menekült ,amiért kibaszták ...Infinite Loop...
  UI.: Ő valszeg ezen őrlődött egyre erősebben nem is szimpla spirálként hanem egy Fibbonachi spirálként ,ami jól megfigyelhető a levelek időpontja ill az összegből. Gyűlölte magát mert ide került ,gyűlölte azt aki elvette tőle a drogját. És végül egy felsőbb erőhöz (aki kiáll érte mert ő nem képes rá) fordult.
  Ennek az embernek SZAKEMBER KELL!!!!!!!!!!!!!!!!!x64 Egy időzített bomba...

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • http://www.szopoalarc.hu Bermuda

  @Impi768: Amit írsz az alapján Menő ugyan nem a legsúlyosabb kategória, de amint a történetből is kitűnik, minimum veszélyt jelent a környezetében élőkre (a karrierjükre és szórakozásukra legalábbis biztosan), meg talán magára is. A Ballaszt és Koloncnak gondolom már a töke tele van a csávóval és ignore listen van mindenkinél, de valahogy tudatosítani kéne vele, hogy olyan szintre süllyedt, amin a pszichológusra van szüksége. Vagy ha vele nem lehet megértetni, akkor a szülőkkel. Ha ez megvan szerintem a doki már tud kiállítani papírt a Blizz (vagy más MMO-gyáros) felé, hogy egészségügyi kezelés alatt áll a gyerek, tessék felfüggeszteni ennek idejére. Egy kis elszakadás és beszélgetés még nem ártott senkinek (gondolom én).

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Blasta

  tipikus tömeg+öngyilkos jellem. Én sajnálom szerencsétlent nem sok boldog pillanata lesz az életben.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Satanbacsi

  @Bermuda:

  Ha elolvasod a leveleit, akkor láthatod, hogy az "elvonásra" hogyan reagált. Bár nem vagyok pszichomókus, de egy account felfüggesztés jobb esetben csak önveszélyessé tenné, rosszabb esetben pedig közveszélyessé is.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Rumil

  Asszem erre teljesen illik a "tragikomikum" kifejezés. Egyrészt vicces hogy lehet valaki egy 5 éves gyerek értelmi szintje alatt, hogy a francba szocializálódik így valaki, és hogy a retkbe van ennyire alacsony IQja. Másrészt meg sajnálom...

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Northstar

  Ebből is látszik, hogy a rend őrzői milyen megfélemlített állapotban tartják az embereket, és hogy a média milyen képet mutat róluk.
  Van a családomnak egy rendőrségnél dolgozó ismerőse, de ő mindig külön van kezelve, mert "csak a baj lehet vele".
  A honvédségről meg annyit, hogy kb. 8 éve már azt hallottam, hogy az egyik emberke rájött a másik sunyizására és nem akartak kockáztatni, ezért kihajították a kaszárnya ablakán, amibe belehalt, és balesetként lett elkönyvelve...

  Kíváncsi lettem volna azért a kirúgás menetére, mert ilyenkor rendes klánok elbeszélgetnek az emberkével, hogy mi a gond, és mit kéne tennie hogy ne veszítse el a klántagságát. Ez a gyerek is egyszer felfog nőni, amit általában elfelejtenek az emberek... És egy ilyen élmény szép képet fog kialakítani a többi emberről, csak így tovább.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Impi768

  @Bermuda: Ha elfogadsz egy jó tanácsot :ne akarj segíteni nem tudsz.
  Ha nem önszántából megy el ,akkor a kezelés értelmetlenné válik.
  Ha nem látja be ,hogy problémái vannak, akkor az egész értelmetlen.
  A Blizz felé nem is ,de a szülők felé minimum léphet a szakember, DE:
  Mindenkinek szíve-joga szarul/szarban élni csak ne lépjen túl egy határt, amire Menő OverCritelt 😉
  Szóval a probléma megtörtént azon nem tudunk változtatni -sajnos-. A gyereken sem tudunk.
  Annyit tehetünk ,hogy jót mosolygunk egy ilyen cikken és tanulunk belőle 🙂

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Rumil

  Néha sajnálom hogy a sorkatonaságot eltörölték...ott sok kis vérpistit "rákényszerítettek" a fegyelelmre...rá is ráfért vólna. Pont emiatt van annyi huszonéves kis ratyi idióta gyúrós józsi meg plázaliba telefonbasztató agyonsminkelt munkakerülő söpredék mert csak buzikkal érintkeznek. Bocs lehet kicsit belelovaltam magam a frazeológiámba...én kérek elnézést...

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Sunnycake

  Megfigyelhető, hogy az IQ-ja mindig megegyezik annak a szobának a hőmérsékletével Celsiusban kifejezve,ahonnan az email-eket írta

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • mule

  vihar a biliben.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • history chanell

  @Bermuda: a személyiség analízis sztem kissé túlmutat a "profizmuson", ha egy levelezésből leszűröd a véleményed, azzal nem zártad ki a lehetőségét annak, hogy ez a; hazudik b;troll c;a lipótmezei 2007be' bezárt, mégis hova küldenéd

  uristen roodie kirakott egy posztot vmi retardról (roodie sose tud rendes posztot csinálni! kezdem úgy érezni, hogy őt csak a játékok szociális és erősen retardált oldala érdekli)

  azt mingyá átmegy az Fs tábor csernus / feldmár / müllerpéterizmusba

  hát van a világon olyanprobléma, amit mi együtt ne tudnánk megoldani?

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • history chanell

  @history chanell: impinek szántam bocsátó

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Eredar

  @Impi768: Ezt most nem vitából csak beszélgetésből fogom írni. Szóval értem amit írtál de ez szerintem túl "egyszerű", levezeted a boldogtalanságra, ergo játékfüggőségre és kész. Egyrészt egy MMO-ban egyedül is simán érhetsz el endorfinokozó élményeket, végigcsinálhatod az egész raid tier-t LFR-ben. *Szerintem* fontos mozzanat a "fizessetek ki és vegyetek vissza" ismételgetése. Ő itt azt hitte, úgy érezte otthonra talált, barátokra lelt, és a kirúgással ezt veszítette el, ő csak ezt akarta visszaszerezni, ezért kapálózott. Butaságát mutatja hogy azt hitte ezek után még van "visszaút", egy ilyen levelezés után még visszaveszik és minden újra tökéletes lesz. Ő csak tartozni akart valahova.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Eredar

  Egyébként tényleg nem kell ilyen hamar pszichomókust kiáltani. Ennyi erővel a Földön minden 2. embernek szüksége lenne néha szakemberre. Attól hogy simán hülye még nem bolond. Szerintem ami fennáll az enyhe értfogy + tanulásban akadályozott (hivatalos megfogalmazásban), elmezavar egyáltalán nem biztos hogy jelen van.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Impi768

  @history chanell: Természetesen nem vagyok tévedhetetlen ,de be kell látnod ,hogy a pszichológia egy tudomány ág ,amely célzott szövegelemzésre épít (néhány elejtett, szó szófordulat, szünet, stílusjegy, ritmus melyek akár egy levélből is kiolvashatók).
  Abban is igazad van ,hogy ez erősen OFF! Csak Bermudának válaszoltam ,amennyiben ez gondot okoz neked vagy szemben áll a világnézeteddel, akkor csak pörgesd át a válasz kommentjeimet.
  @Eredar: (HC kedvéért megjegyezném ez megint csak reagálás, talán még "nem fogyott el a vizem" 😀 )Ha tudnád ,hogy mennyire igaz a 2. kommented eleje: megdöbbennél 😀
  Am ő sikereket akar elérni a virtuális világban ,amihez emberek kellenek és ,ha bevesznek egy Guildba ,akkor ez könnyebb. Más szempontból meg ,ha belépsz egy Guildba a guild channelt bátran használhatod szóval ,ahhoz nem kell önbizalom így könnyen lehet/hiheti magát egy társaság részének ,amire szintén vágyik és szintén elvettek tőle...

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • http://www.szopoalarc.hu Bermuda

  @Eredar: Ez minden bizonnyal így van, de feltehetőleg nem tesz minden 2. ember feljelentést a volt klánfőnöke ellen és nem indít hadjáratot egy virtuális/valós közösség ellehetetlenítéséért. De ezt a szakember dolgot azért nem úgy kell elképzelni, hogy kényszerzubbonyba vágják, meg telegyógyszerezik, hanem csak hetente/2 hetente el kell járnia egy normális elmeállapotú és világnézetű emberhez beszélgetni, esetleg parental controlt kap a gépre/accountra. Kevés dolgot tudok, ami jobbat tenne a Menő-féléknek a társadalomba való beilleszkedés érdekében. Nem állítom, hogy kétlábon járó bomba a klán tagjaira nézve, de elég labilis személyiségnek kell lennie, hogy besétáljon valaki az ügyészségre egy ilyen üggyel (reméljük, hogy csak a Negyedik Dimenzió kalandoraként éli ki magát a jövőben).

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • history chanell

  @Impi768: "de be kell látnod ,hogy a pszichológia egy tudomány ág ,amely célzott szövegelemzésre épít"

  az nem a grafológia? :S

  a lélektani okostojások részéről úgytom h a személyiség megismerésére interperszonális kommunikáció nélkül csöppet nehézkes mitöbb nevetségesen sarlatán elképzelés 😀
  node mit tudhatjuk mi ezt. én már kezdek azért is Fs függő lenni, mer ha nehéz helyzetbe kerülök az életbe', itt a kommentekbe' tuti találok megoldást

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Impi768

  @history chanell: Öhm, oké nyertél.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • http://nyerspolgar.wordpress.com gomor

  @Northstar: Szövegértés?

  "Ja, mielőtt valaki megjegyezné, hogy egy kisgyerek – felnőtt ember, huszonpár éves." Ez már fel van nőve. 😀

  A rendőr meg teljesen korrekt volt a fentiek alapján.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • becks

  Durva amúgy ez az egész, durva, hogy az embernek rendkívüli módon meg kell válogatnia, kikkel veszi fel a kapcsolatot az interneten keresztül, kiknek adja meg az adatait. Röhöghetünk szerencsétlen arcon, akinek már az írásából látszik, hogy nem egy művelt figura, de jártam már úgy tökéletes helyesírással és roppant szépirodalmi műveltséggel bíró egyén esetében, hogy szabályszerűen zaklatott, tisztában is volt vele, és minden elérhető platformon jelezte is, hogy hiába van tisztában azzal, hogy már fel is jelenthetném, nem fogja abbahagyni. Első nekifutásra az ilyesmi még talán szórakoztató is, másodjára már kevésbé, és idővel az ember előbb a névtelen, aztán meg a nevesített (ld. real ID) felhasználókkal szemben lesz igen-igen bizonytalan.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Eredar

  @becks: "Röhöghetünk szerencsétlen arcon, akinek már az írásából látszik, hogy nem egy művelt figura," COUGH history chanell COUGH

  Jó az már egy másik dolog, amikor egy intelligens ember simán gonosz és szociopata

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • http://gportal.hu/portal/naplopok/ ciao

  A történet nekem több sebből vérzik. Honnan tudta Pityke, Menő címét? Ügyészségen nem adhatták ki. Ha tényleg rendőr tudhatná, hogy fegyveresekre teljesen más szabályok vonatkoznak, mint a civilekre. Egy valódi történetben amikor egy fegyveres testület tagja, akár fegyvertelenül keménykedik, fenyeget civilt, utánna ha a civil feljelenti a fegyverest, akkor a TEK-esek törik rá az ajtót a fegyveresre nem épp udvarias formában.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Eredar

  @ciao: Mi értelme lenne bármiben is kamuzni? Ez a "semmi sem igaz" is az internet-generáció találmánya...

  Hol keménykedett vagy fenyegetett Pityke? A feljelentés kb abból állhatott hogy "jaj az interneten csúnyán beszélt velem, ja amúgy biztos korrupt, minden rendőr az" és aztán a rendőrség/ügyészség a megfelelő komolysággal kezelte az esetet (semennyivel).

  A rendőr meg kb onnan tudja valaki címét hogy beírja a nevét a számítógépébe és nyom egy entert.

  "Egy valódi történetben amikor egy fegyveres testület tagja, akár fegyvertelenül keménykedik, fenyeget civilt, utánna ha a civil feljelenti a fegyverest, akkor a TEK-esek törik rá az ajtót a fegyveresre nem épp udvarias formában." Maximum az elmédben, nem "valódi történetben"

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Limrasson

  Egy gondolat nélkül feljelentettem volna ezt az embert. Nem azért mert annyira idegesítő, hanem azért mert ez az ember egy idióta 12-14 éves szintjén sincs. ÉS ez az ember egy biztonsági őr erkölcsi bizonyítvánnyal? Szinte már emberi kötelességnek érezném hogy meggátoljam hogy ilyen ember akárminek is, vagy akárkinek si a biztonságára vigyázzon.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • http://truefaces.info/ ThorY

  Oké, tudom hogy velem van a baj.... Rossz sorrendben olvasom a post-okat, nézzétek el nekem. Ez a második "levélelfogós" amit olvasok, nem tudom, hogy van-e több is. De azt már látom, hogy ez a klán szupravezetőként hat az idiótákra. Roodie, várom a 2016-os adagot és szeretném mély együttérzésemet kifejezni. Valamint ha gondolod, megdoblak egy raklap Xanax-al 😉

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Proxybug

  ThorY nem gond, végül is csak egy 2 éves történetet találtál meg 😀

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
Back to Top ↑