World of Warcraft Classic megjelenés - Mennyi is? Várjá' csak...


OFF mindblow

Készült 2017. április 12. | írta Khas Dylar

4

Ahol tud segít, félvégtelenedik duplarész

Lassacskánt megint közeleg a szemeszter vége az egyetemeken, egyre több beadandó és szakdolgozat várja a forrásanyagokat, így mi is egyre több kérést kapunk ilyen ügyben.

Persze a jó karmánk érdekében amelyiknek van valami köze az online világhoz, azt kitesszük. Ma duplán zsákoljuk be a jópontokat, egyből kettőt is tolunk az arcotokba.

Az elsőt egy pszichológus hallgató, Réka, küldte csoporttársaival szakdolgozatukhoz, téma a telefonos játékok világa, íme:
https://goo.gl/forms/nC7MUVtgIdwBKWkD2

A másodikat András és Anna küldték (najó, igazából csak András, akinek innen is sok sikert kívánunk), az online vásárlási szokásokat feszegeti és én meg mernék esküdni, hogy ezzel a kérdőívvel már találkoztam valahol múlt héten facebookon… na, mindegy is, a lényeg, hogy kb egy hétig lehet még kitölteni, íme:
https://corvinus.eu.qualtrics.com/jfe/form/SV_87GBsBle2tlIK8d

Mindig örömmel segítünk mindenkinek, akinek tudunk és nem teljesen irreleváns a feldobott téma. És természetesen a sört is szeretjük, de ezt csak úgy mellékesen megjegyeztem, nem célzás volt.

Tetszik(2)Nem tetszik(0)

Tags: , , ,


 • http://eu.battle.net/wow/character/arathor/Faralêth/advanced Faraleth

  én mondjuk mobilon csak melóban, ebédszünet utáni trónoláskor játszok, így ez a kérdés: "Ciki, ha egy ismerősöm meglátja, hogy a telefonomon játszom." elég ciki lenne, ha megtörténne 😀

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • http://eu.battle.net/wow/character/arathor/Faralêth/advanced Faraleth

   vicces ebből a szemszögből olvasni a kérdéseket, pl: "Ez az időtöltés szerves részévé vált az életemnek." -> amennyiben tejet iszok, úgy fél órán belül hasmenés, az rögtön 2 ranked play

   vagy:
   "...fordult elő, hogy több időt töltöttél azzal, hogy telefonon játszol, mint amennyit valójában terveztél?" 2 kört terveztem, de szorulásom volt?

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Dezső Drózdi

  Legion App alapján gondolom nem kébe kitölteni az első kérdóívet 😀

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Szabolcs Galambos

  Az első kérdőív normálisnak tűnt, de úgy éreztem a 2. oldal után, hogy nem vagyok a kutatott csoport tagja azzal, hogy az előretelepített ingyenes játékokat is letöröltem. 🙂 HSt játszanék, de ugye WP...

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
Back to Top ↑