OVERWATCH bc-live_1104

Készült 2016. november 4. | írta Astonkacser

3

Sombra trailer és Overwatch League

Tetszik(3)Nem tetszik(1)


 • http://www.szopoalarc.hu Bermuda

  Kicsit félek, hogy ez a nagy esportosítást a kocajátékosk (én) vetélkedésének kárára fog menni és ezentúl még több Vérpistike jön majd szembe, akiknek 13 évesen legfőbb életcélja, hogy szerződést kapjon a helyi Overwatch Leaguben. Az OW ebből a szempontból viszonylag tiszta volt, remélem ha nem megy, nem erőltetik ezt a tervet. Igaz, ennyiből nem sok konkrétum derült ki, kicsit izzadságszagúan semmitmondó ez a videó.
  Ja, Sombra meg akárki akármit mond, baromi király lett.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • Eredar

   *sigh* Miért, a LoLt tönkre tette az esport a tök átlagos player számára? Na és a Starcraftot? HS-t? stb stb stb

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
   • http://www.szopoalarc.hu Bermuda

    Hát, nekem volt fiatalabb LoL-os lakótársam, aki éjjel-nappal azért játszott, hogy ők lehessenek az egyik legjobb magyar csapat, ami ugyan engem, mint kívűlállót nem zavart - azontúl, hogy általában nem lehetett aludni éjjel 2 óra előtt, úgy ordítozott a monitorra -, de az ő életét igencsak vakvágányra rakta ez a pro-karrierista törekvés. Nem szívesen játszanék egy olyan játékkal, ahol olyan emberek jönnek szembe, mint ő.
    Sorry, de keményvágású régimódi PC gamerként én még mindig idegenkedek ettől a mostani esport vonaltól - a versengés szerintem inkább kéne, hogy arról szóljon, hogy lelkes amatőrök munka/suli/ovi után összemérik a tudásukat, mintsem erről a megélhetési-gamer lifestyleról. Mint játékos abszolút nem érdekel, hogy ki mivel cseszi el a szabadidejét (tekintve hogy én is tetemes időt ölök bele), de valahol az erre fogékony generáció átverésének érzem a dolgot.

    Tetszik(2)Nem tetszik(0)
Back to Top ↑