OVERWATCH ow_1110

Készült 2016. november 10. | írta Attila

15

Ingyenes Overwatch hétvége

Jövő hétvégén bárki kipróbálhatja az Overwatchot a Blizzard jóvoltából. Magyar idő szerint péntek este 8-től kedd reggelig mehet a lövőlde az Overwatch szerverein. Magát a játékot már most fel lehet telepíteni a Battle.net-ből, de játszani persze csak 18-től lehet majd. A F.A.Q. szerint a trial alatt a játék összes aspektusát kiélvezhetjük, és az elért progress is mentésre kerül.

Tetszik(6)Nem tetszik(0)


 • http://frostshock.eu/ Astonkacser

  Valakinek muszaj feltennie a kerdest: omgomg, haldoklik az Overwatch???

  Tetszik(10)Nem tetszik(2)
  • http://eu.battle.net/wow/en/character/stormreaver/sherly/simple Attila

   Vagy a Blizzard tippet szeretne adni a karácsonyra.

   Tetszik(9)Nem tetszik(1)
   • DestroZar

    Egy kis leárazásra vevő lennék.

    Tetszik(7)Nem tetszik(0)
  • http://www.youtube.com/kockabrigad Rertez

   Arra gondolsz, hogy egy hónapon belül három AAA multiplayer shooter jött ki, ami leginkább konzolon, de PC-n is érezhető lehet a pillanatnyi játékosszámon? (Battlefield 1, COD Infinite Warfare + MW Remastered, Titanfall 2) Plusz PC-n a Hi-Rez Paladinja rövid idő, azaz kevesebb mint két hónap alatt túl van a 4 millió játékoson, a vártnál sokkal sikeresebb lett, valamint rövidesen érkeznek a konzol verziók. Most az hogy pofátlan és/vagy ügyes húzás volt az esports-ban jártas Hi-Rez dobása, az mindig vita tárgya marad, de tény hogy egyelőre nagyon sikeresek PC-n. EU csúcsidőben ha csak Steam-en nézed a számokat, azok elég meggyőzőek. Mellette meg ugye ott a többi, frissen megjelent nagy cím.

   Persze kétlem hogy az OW "haldoklik", de ha csak egy régióban egy platformon akár csak átmenetileg is esnek a számok, akkor illik időben cselekedni.

   Tetszik(8)Nem tetszik(2)
   • DestroZar

    Nem véletlen hívják a Paladins-t "a szegény ember Overwatch"-ának. Nem rossz játék, de tudják a Paladins játékosok is, hogy jobb az OW.
    Csak hát van egy előnye az utóbbival szemben, rendkívül jótékony hatása van a pénztárcára nézve.

    Tetszik(12)Nem tetszik(2)
  • Aryx

   Ellenkezőleg.
   A jobb FPS-ek rendszeresen csinálnak nyílt hétvégéket, megtehetik, ha tényleg jó a játék, akkor utána megveszik.
   Hiába ládák, azért nem feltétlenül kell minden címet mikrotranzakciókkal fenntartani.

   Az új patch a legerősebb bővítés béta óta, nagyon várom, hogy ne csak ptr-en legyen elérhető.

   Továbbra is egyeduralkodó a kategóriában, a TF2 már csak a megszállottak játéka, a Paladins meg nem jó.

   Tetszik(4)Nem tetszik(2)
   • http://www.youtube.com/kockabrigad Rertez

    Tegnap beszéltem a Sátánnal. Jézustól rendszeresen kikapott Civ VI-ban, ezért átment lövöldözni az új BF-be, mert amúgy is szereti a vért leszakadt végtagokkal és sárral keverni. Azt mondta, hogy amint kijön a Tyranny, azzal alszik, mert pont az ő személyiségéhez illik a genyózós RPG. Szóltam is neki, hogy nehogy a végén ez az egyik játékból másikba ugrándozás a Facebook meg a pornó rovására menjen.

    Szerencsétlen XBox One és PS4 játékosoknak sincs semmi értelmes játék, csak az Overwatch. Mi a szarnak vettek konzolt ezek a hülyék, mi? 🙂 Ja, hogy ott a shooterek jobban fogynak és tovább kitartanak?

    De ha a "jobb FPS-ek rendszeresen csinálnak nyílt hétvégéket", akkor mik azok a jobb FPS-ek, ha a világuralom már csak képzeletbeli esports-mértékegységillúzióval mérhető, amit az Overwatch testesít meg a platformok szentháromságán?

    Eddig azt hittem, hogy az OW közösségét teljesen más játékok iránt érdeklődő emberekből vadászták le, de lassan tényleg kiderül, hogy az OW játékosok egy idegen bolygóról jöttek, ahol a TF2-t és a Dirty Bomb-ot is csak hallomásból ismerik az emberek.

    Egyébként nekem ez az egész azért érdekes, mert idén lesz 40 éves a mérgesputtonyi kultúrház esports klubja, ahol én vagyok az OW világbajnok, a tag és az elnök is egyben. Most tervezek visszatérni pár hónap aktív kihagyás után, mert hallom ezt a liga dolgot, meg hogy pénzt osztogatnak. 😉

    Tetszik(6)Nem tetszik(10)
    • http://eu.battle.net/wow/en/character/stormreaver/sherly/simple Attila

     Nem kellene ennyire belelovalnod magad. 🙂 Ez csak egy játék.

     Tetszik(3)Nem tetszik(3)
 • Slorasil

  Érezhetően csökkent a játékosszám, nehezebben talál partit quickmatchben és a matchmaking is rendszeresen szar 40-50 szint különbséggel rak össze embereket.

  Tetszik(5)Nem tetszik(2)
  • Impi768

   Fun fact.: Nem a szint alapjan rak ossze hanem egy rejtet keplet alapjan mint hsben. Ha azt veszed eszre h gyakran dob ossze magasabb szintu jatekosokkal akkor az azt jelenti ,h skillben veluk vagy egyenerteku. gametime=/=skill.

   Tetszik(5)Nem tetszik(0)
 • Sodan

  Nekem ez túl gyors. Amikor bétán próbáltam egyáltalán nem láttam át mi történik, csak lövöldöztem össze-vissza. Maradok az MMO-nál, szerintem van elég noob nélkülem is. 🙂
  Ha egyszer lesz benne sztori és/vagy pve mód, az viszont érdekelne.

  Tetszik(8)Nem tetszik(0)
 • Bagyi

  2-3 hónap múlva mindenki megunja a frissen kijött CoD-t meg BF-et meg Dishonored2-t meg Watchdogs2-t és gyünnek vissza a tutiba lödőzni. Nincs itt semmi baj.

  Tetszik(1)Nem tetszik(0)
 • http://frostshock.eu/ Astonkacser

  Srácok, én tényleg csak trollkodtam a "haldoklik az OW" kommenttel. 20 millióan játszanak vele, a Blizzard legsikeresebb játéka, és most jelentették be az Overwatch League-t ...

  Egyetértek Bagyival, a CoD meg a BF csilli-villi játékok amiket a látványért meg a feelingért megvesz az ember, játszogat vele, aztán ennyi, az OW meg kifejezetten e-sportnak készül, balansszal, ligákkal, fejlődéssel, új minőségi kontenttel, pályák, hősök ...

  Tetszik(4)Nem tetszik(0)
 • Gerrash

  Nekem csak egy bajom van az overwatchal, anno probaltam nem vettem meg penzhiany miatt egyebkent lolozok. De tervezem, meg is neztem a dontot de nekem messze nem tunt annyira erdekesnek nezni mint lolt. Nagyon katyvaszos volt az egesz. Akik mar regebb ota jatszak azoknak izgalmas volt nezni?

  Tetszik(2)Nem tetszik(1)
  • http://www.szopoalarc.hu Bermuda

   Ez most olyan mintha egy pornóstól megkérdeznéd, hogy ő amúgy szeret-e nézni felnőtt filmeket... Nem nézni kell, csinálni.

   Tetszik(1)Nem tetszik(4)
Back to Top ↑