OVERWATCH free-overwatch-weekend-20161118

Készült 2016. november 18. | írta Khas Dylar

1

Ingyen hétvégi Overwatch lövölde

Ahogy arról a múlt héten már beszámoltunk, ma este 8-tól ingyen ki lehet próbálni az Overwatch-ot.

Természetesen mind a 23 hőst kipróbálhatjuk (igen, az új Sombrát is), ahogy mind a 13 map-et és valamennyi játékmódot.

Ha esetleg PC helyett Xbox-on vagy PS4-en szeretné valaki kipróbálni, az ne felejtse el, hogy az ingyen hétvégéhez Xbox Live Gold vagy PlayStaton Plus előfizetés kell majd.

Trófeákat és achievementeket nem gyűjthetünk most, de ezen kívül a játék minden feature-e rendelkezésünkre áll és ha később valaki megvenné a teljes játékot, akkor ott folytathatja a lövöldözést, ahol az ingyenes hétvégén abbahagyta. Persze csak akkor, ha ugyanarra az accountra veszi meg, értelemszerűen.

Én talán adok neki még egy esélyt, ha lesz fölös időm a Legion mellett. Anno még release előtti ingyen hétvégén kipróbáltam, de annyira idegen tőlem ez a játékstílus, hogy nagyon nem tetszett. Látom benne a fantáziát, a világa nagyon magával ragadó (akinek nem ez a véleménye, az nézze meg a Bastion videót és utána jöjjön vissza) és mindent összevetve szívesen láttam volna ebből egy MMO-t, dehát arra ugye tőlem jóval okosabb emberek azt mondták, hogy nem működne.

Ti kipróbáljátok?

Tetszik(8)Nem tetszik(0)

Tags:


  • Harka12

    Az új Cod egy bugos félkész hulladék lett szokás szerint, nekem megér egy próbát. Szerencsére legalább a Blizzard ad a játékaira.

    Tetszik(6)Nem tetszik(0)
Back to Top ↑