OVERWATCH maxresdefault

Készült 2016. november 22. | írta Hamu

2

Symmetra teljes átalakítás

Hamarosan ptr-en tesztelhető lesz az új átalakított Symmetra, amiről Blizzconon beszéltek a srácok, pontos időpont még nincs, szóval stay tunned!

Symmetrával jelenleg annyi a baj, hogy felsorolni is hosszú és unalmas lenne, de főbb vonalakban. Jelenleg csak az védekező félnél életképes és szinte csak az első objektíva elvesztéséig.  Később nem is igazán használható érdemben. Versenyeken a pick rátája a béka feneke alatt van, és competitiven is inkább csak troll picknek számít szegény, amit sajnálok is, mert egy igen egyedi karakter és nagyon hangulatos képességei vannak neki. Végül de nem utolsó sorban a pajzs amit képes supportként adni a többieknek, jelenleg a nerfnek hála alig ér valamit.

Azonban, ezt a Blizzard is belátta már régebben és a Blizzconon volt is szó a ptr-be kerülő Symmetra változásokról, amit sokan úgy gondoltak, hogy a jelenlegi ptr-en lévő patch fogja majd tartalmazni azokat, de majd csak valamelyik következő.

update:

Nos ez gyors volt, késő este be is kerültek a változások a ptr-re íme egy videó a skillek működéséről:A főbb változások pedig a következőek lesznek:

Ultimate képesség

Symmetra lesz az első olyan hős, akinek választható ultimateje lesz. amikor feltelik az ultimate számláló, akkor eldöntheted, hogy mit akarsz lerakni. A jelenlegi Teleport megmarad, az újdonság pedig egy Shield Generator lesz, ami szintén letehető objektumként fog szolgálni majd mint a teleport, de egy nagy sugarú területen az összes szövetségesnek erőteljes pajzsot és gyorsabb pajzsregenerációt fog biztosítani. Úgy mint a Teleportot most, ezt is el lehet pusztítani majd.

Shield

A jelenlegi pajzs adogató rendszer frusztráló és béna Jeff szerint, így ezt is lecserélik. Valami olyasmit kell elképzelni, mint Reinhardt pajzsa, vagy Winston letehető pajzsa, egy aktív képességet, amik a lövedékek ellen lesz a leghatásosabb. Az új képesség neve pedig Photon Barrier lesz.

Turretek

Itt is lesz némi változás ami a játék legelejét fogja befolyásolni. A terv a következő, amíg el nem indul a játék addig Symmetra szabadon leteheti mind a 6 őrtornyát oda ahova szeretné. Amint elindul a játék megmarad a mostani cd-s megoldás.

A teljes videót itt megnézhetitek.Tetszik(1)Nem tetszik(0)

Tags: , , ,


  • Aryx

    Hol olvastad, hogy a 6 torony nem állandó?

    Tetszik(1)Nem tetszik(0)
  • Aryx

    PTR-en bent vannak a változtatások, egyszerűbb kipróbálni.

    Tetszik(1)Nem tetszik(0)
Back to Top ↑