OVERWATCH ow_1201

Készült 2016. december 1. | írta Attila

2

Az utolsó oázis

Dübörög a következő Overwatch content patch tesztelése, melynek az egyik legfontosabb újdonsága az Oasis névre hallgató új pálya. Két érdekessége is van ennek az új zónának, az egyik a jump padek jelenléte, a másik pedig a város autós forgalma. Nem ismerem ezt a játékot, így kommentálni se tudom, de az alábbi videóból minden kiderül.

Oasis is one of the world’s most advanced cities, a shining jewel rising from the Arabian Desert. A monument to human ingenuity and invention, researchers and academics from around the region came together to found a city dedicated to scientific progress without restraints. The city and its inhabitants are governed by the Ministries, a collection of brilliant minds who possess many secrets that have attracted the interest of powerful organizations from around the world.

Tetszik(1)Nem tetszik(0)


  • Slorasil

    Fun fact: Sombrával rá lehet dobni a kocsikra a translocatort 😀

    Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • deviome

    Ez az egy játék amin látszódik, hogy komolyan veszik. Látszódik, hogy Jeff szívből csinálja. Remélem megmarad ez az irány az OW-nál, mert lassan már csak ezzel a játékkal tolom a Blizzárd választékból.

    Tetszik(0)Nem tetszik(0)
Back to Top ↑