OVERWATCH reain

Készült 2016. december 21. | írta Norton

3

Overwatch LEGO-ból

Mi történik, ha egy kreatív srác Overwatch rajongó és van egy rakat LEGO-ja? Ha neked is van, mutatjuk miket építs!
Óh, a LEGO. Csikó koromban mennyit játszottam vele. Építettem kocsit, űrhajót, kockás mellű nőt…  óh… boldog gyermekkor. Persze van az úgy, hogy az ember nem növi ki a gyerekkori rajongásait. Amikor azért nézed a Cartoon Networkot, mert “így tanulsz angolul“, vagy éppen amikor úgy veszed meg a fiadnak a karácsonyi LEGO-t, hogy neked tetszőt lehessen belőle építeni.
Pont így van ezzel ZaziNombies is, aki imád legózni.

Meg is építette néhány karakter fegyverének tökéletes mását. Videói alatt elmondja, hogy hány darabból készült (több ezer), milyen kihívásokkal szembesült, stb.

Winston Tesla Cannonja még világít is!
Bemutatónak itt van Reaper fegyverének élethű LEGO mása, de a srác megcsinálta Sombra, Soldier 76, McCree, Roadhog, Winston, Reinhardt  fegyverét, de még a Frostmourne-t is.via Blizzard Watch

Tetszik(1)Nem tetszik(0)


 • Meridian74

  Úgy őszintén, ez mire jó?

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • Csaba Nagy

   Nem legoztal meg soha?

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • http://www.blizzfeed.hu/ TheRealRambo

   Arra, hogy kreatív emberek kevésbé eredményes emberek orra alá dörgölhessék, hogy milyen király cuccokat tudnak készíteni legóból, majd ennek hatására a kevésbé eredményes emberek különböző netes felületeken abból adódó frusztrációjukat, hogy nem tudnak semmi hasonlót felmutatni kiéljék oly módon, hogy különféle netes felületeken megkérdezzék, hogy "Úgy őszintén, ez mire jó?"

   De hál' Istennek, nálunk ilyenek nincsenek. 😀

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
Back to Top ↑