World of Warcraft Classic megjelenés - Mennyi is? Várjá' csak...


OVERWATCH tracer

Készült 2016. december 21. | írta Astonkacser

27

Tracer a lányokat (is) szereti

Ejha, erre nem számítottunk … vagy mégis? Egy nem régen megjelent, Reflections nevű Overwatch képregényből kiderül, hogy Tracer, a játék ikonikus figurája, bizony a lányokat szereti. Legalábbis erre utal az a jelenet, amikor barátnőjének egy sálat ad ajándékba, aztán a szituáció hirtelen felforrósodik:

tracer-comic

A Twitter népe pedig teljesen megőrül ezen a híren:

De aztán vannak akik ezen picit felháborodnak. Még pedig azon, hogy mi az hogy valakinek a szexualitását egy csókból meghatározzák. Hiszen Tracer akár még biszexuális is lehet!

tracer-could-be-bi

A Blizzard nem csinált nagy ügyet a dologból. Egészen egyszerűen ez náluk egy természetes dolog, hogy az újabb hőseik között vannak és lesznek is LGBT-hez tartozó személyek. Számukra ez annak a kultúrának a része amely elfogadó és egyesítő, nem pedig tiltó és kirekesztő.

A képregényt teljes egészében elolvashatjátok az Overwatch oldalán.

Via Fraghero

Tetszik(7)Nem tetszik(3)


 • Attila

  Felesleges PC jófejkedésnek tartom az egészet, de én vaskalapos vagyok, aki eddig megvolt a videójátékok és a nemiség keverésétől.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • http://frostshock.eu/ Khas Dylar FS

   Teljesen igazad van, nem is értem, hogy nekünk, normális emberek miért kell ilyen mocskot néznünk, pfujjj...

   Lúcio és Symmetra négerek, nem tudom, hova fajul már ez a cég, nem kell keverni a bőrszín kérdését a játékkal.

   /irony

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
   • Attila

    Az is komoly probléma, de most nem ez a post témája!

    Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • Felho

   e szerint te még nem játszottál azzal kevéssé ismert játékkal, amit úgy hívnak mass effect.

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • rapbandita

  a sálat nem a barátnő kapja? (tudom, sikerült leszűrni a lényeget)

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • Astonkacser

   igen rosszul írtam köszi

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Bandeetos

  https://uploads.disquscdn.com/images/12e10d262940129cdbcade5a259ceaf153b71d973ecfb5f782f8c5b5fee4a5db.png

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Darem

  Csak a mostanában minden médiába kötelező regressziv propaganda konc, hogy megetessék az sjw trollokat. Amit ráadásul minden értelmes ember le se szar egy FPS játékban, de hát mindig akadnak akiknek csak ilyenre áll fel.. illetve ez esetben nedvesedik be.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • rapbandita

   Nem pont neked, de rólad jutott eszembe.

   Az értelmes embert hidegen hagyja, hogy kinek milyen a szexuális beállítottsága. Pont attól szép ez a világ, hogy sokféle. Persze a monista-metafizikai alappal rendelkező hagyományos vallási világnézetek bűvköréből kitörni képtelen történelmi valóság sajnos megrekedt a dogmatikus gondolkodás szintjén. A társadalomnak kell elfogadnia azt, amit az ember hosszú ideje nem képes. Úgy a gémereket, mint a THC fogyasztást, vagy éppen a meleg házasságot. És akkor ebből sem lenne hír. Persze jó tudni.

   És igazad van, egy FPS játékban az értelmes ember le sem szarja, kinek-mire áll fel a karakterek közül. De ettől lesz élet szagú. Ha nem tetszik, nem érdekel, hogy megjelennek a hasonló dolgok már a játékokban is, akkor ne foglalkozz vele. Akit pedig érdekel, hadd örüljön szabadon, hogy színesedett az amúgy sem szürke világa az Overwatchnak.

   @AttilaFS:disqus A videójátékok és a nemiség keveréséhez még annyit, hogy itt is megjelent a Brazzers alkotásáról a hír. 🙂 Vagy létezik a Nyalóka láncfűrészes mészárlás, esetleg Metal Gear Solid V (aminél több pontot azt hiszem idén játék nem kapott) női karakterei, sorolhatnám. Vagy mennyivel szívesebben olvas az ember 21. századi képregényt, amiben már ott a didkó a hölgyeken, vagy kockás még a Superman alsó gatyája is. (Ha már képregény, földönkívüli szerelem pl. Starfire-Roy Harper, vagy ami még abszurdabb, Adrien Brody Hibridje? Ezek után egy meleg nő szinte már fel sem kéne, hogy tűnjön.)

   Szélesebb spektrum, szabad gondolkodás, élni és élni hagyni és hasonló bölcsességek. Tudom fárasztó, de talán az elmúlt napok (évek) történései alapján érdemes lehet ezen is elgondolkodni. Persze a propaganda konc érzés hagy némi rossz szájízt az emberben, de valahol el kell kezdeni, hogy egy idő után (a természetes) magától értetődővé váljon. Hiszen misem természetesebb annál, ha egy ember szereti a másikat.

   Köszönöm, hogy meghallgattak.

   Üdv,
   HF

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
   • Attila

    Igen-igen, de legalább ollóznának vagy lefetyelnének is. 🙁 Ez a puszi kevés. (Legalábbis az én koromban.)

    Tetszik(0)Nem tetszik(0)
    • Lazy Panda

     Biztos vagyok benne, hogy az internet már tele van ilyen jellegű alkotásokkal. 😀

     Tetszik(0)Nem tetszik(0)
   • Darem

    Köszönjük, Emese, rágd csak a koncodat. Jó szórakozást ma este

    Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • Rosgan

   Tudod, minél több helyen jelenik meg ez (ahogyan lentebb is írták, életszagúbbá is teszi magát a játékot és világát), annál jobban lesz elfogadottabb a téma a fiatalok körében, ami meg nem baj. Talán egy nap már nem lesz égő, ha valaki meleg vagy ilyen-olyan és a világot sem a fröcsögő gyűlölet fogja áthatni, hanem a normális együtt élés.

   Szép álom.

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • Don Dondon

   Trollok etetése? Nem, most a Blizzard trollkodott hatalmasat és azt kell mondjam: le a kalappal előttük - a hónap, ha nem az év trollkdoása, nekem nagyon tetszik a húzás 😀 Mellesleg remek PR is.
   Azon túl, hogy normális ember le se szarja, hogy a kedvenc virtuális pixelhalmazának milyen a nemi irányúltsága vagy mennyire kerekedik a popsija, autorittereb társadalmakban akad egy csomó éretlen vagy szélsőséges elem akik számára ez bizony élet-halál kérdés. Hidd el, rengeteg országban (orosz, lengyel - csodálom, hogy nálunk még nem főhír a kurucinfón) már megy a habzószájú propaganda cikkek gyártása, hogy igazi hazafi szülő nem engedi amerikai fertővel játszani a gyereket, csak a tankossal, mert attól lesz férfi a kölyökből. Akcióba lendülnek a helyi Freitamások és Bayerzsoltok - Irvineban pedig projekt meetingek sora fog röhögésbe fulladni a beérkező fórumposztoktól, levelektől és "Ne szexualizálják Tracer karakterét" aláírásgyűjtésektől.
   Ui.: Oroszoknál meg sem jelenhetett, egyelőre cenzúrázzák.

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
   • Rosgan

    " akad egy csomó éretlen vagy szélsőséges elem akik számára ez bizony élet-halál kérdés." --- Mert az idióták be vannak ragadva egy elavult, ósdi, gonosz, korlátolt világba, melynek gyökere általában vallási meg ideológiai. + Azt hiszik ezek a marhák, hogy homoszexuálissá válni lehet.

    Volt egy ismerősöm, ő folyamatosan azt hangoztatta, hogy a melegek úgy termelődnek, hogy kiskorukban meleg társaságba keveredtek meg melegpropaganda érte őket. Olyan baromságokat beszélt, hogy inkább szépen elslisszoltam a környékéről. A jéghegy csúcsa a sok ökörsége között az volt, mikor kijelentette, hogy ő válogatás nélkül megölne minden meleget. Tehát nem csak a meleg közösség 5-10%-át alkotó tangás, vonaglós kis köcsögöket, hanem a normálisan kinéző, dolgozó, értelmes, adózó állampolgárokat is, akiknek csupán annyi a bűnük, hogy szeretnek egy másik embert a saját nemükből. Na most nem tudom, ki hogy van vele, de engem ez baromira felkavar. Mármint az, hogy 2016-ban egy ember képes ilyet kijelenteni, konkrétan életek kioltásról beszél, valami kurva ideológia nevében. Hányinger. Ez olyan, mintha meg akarnálak ölni téged azért, mert barna a hajad.

    Nekem személy szerint nincs bajom azzal, ha a nemi érdeklődést behozzák népszerű játékok karaktereihez. Ha ez a jövő generációját normálisabb, elfogadóbb, értelmesebb irányba tereli, simán támogatom. Talán kevesebb kis náci fasz cseperedne fel.

    Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Slorasil

  Ez elég nagy löketet fog adni az amúgy sem kevés OW pornókereséseknek p0rnhubon 😀

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • http://eu.battle.net/wow/en/character/ragnaros/Hokusai/simple evoken

  Az nem úgy van hogy nem gáz ha két csaj csinálja (sőt!) de ha két csávó a "tettes" akkor ájulásig kell verni őket? 🙂

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • Astonkacser

   Ott sajnos még nem járunk hogy ez se üsse ki a biztosítékot a legtöbb embernek.

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Bagyi

  Uncsi a csapból is csak melegvíz folyik manapság. Kikötözős, nagymamás, kislányos mikor kerül elő?

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • asd

   te arra izgulsz? gáz...

   egy csókon így kiakadni, ráadásul ez rajz és nem valóság, nem mondta senki?

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
   • Bagyi

    nem igazán sikerült értelmezned! gáz...

    Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • rapbandita

  Ebben is van igazság, de ha jól tudom 12-es karika van a dobozon. Egy 12 éves gyerek pedig inkább azzal nincsen tisztában (szerintem), hogy "mi az a radiátor".

  Egyébként nem a szülő felelőssége kell legyen, hogy mivel engedi játszani a gyerekét? Bár szerintem jobb megoldás, ha a gyerek (pár kivételtől eltekintve) azzal játszik, amivel akar, ha Tracer kapcsán pedig kérdése támad, akkor ott állunk mellette.

  no mindegy, kezd messzire menni pár komment 🙂 a blizz pedig így is, úgy is nyert a dolgon, hiszen amilyen lelketlen állatok, csak az számít, hogy beszéljünk a játékról 🙂

  "Cheers love, the cavalry's queer."

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • Hamu

   Se a PEGI-n se az ESRB-n nincs olyan, hogy homoszexuális tartalom mint kategória/alkategória, így ezzel dobálózni pontatlan.

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
   • rapbandita

    miért is lenne? 🙂

    Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • http://www.blizzfeed.hu/ TheRealRambo

  Ez arra emlékeztet, mikor az ismerősi körömben valaki coming outolt, hogy hát ő meleg és voltak páran, akik teljesen ki voltak akadva rajta. Én meg csak néztem, hogy: "És?". Sem hátránnyal sem előnnyel nem jár a szememben ez az "állapot", mint ahogy az sem, ha valaki bejelenti, hogy szereti a sóskát... sőt, ha jobban belegondolva, lehet hogy ez utóbbi még gyanúsabb.

  Szóval nem hiszem, hogy egy világban, amiben van egy beszélő majomtudós, egy halálból visszahozott kiborg nindzsa meg egy fekete faszi, aki füstté tud változni (franc se tudja, miért) ez lenne a legfurább dolog, amit láttunk, de ez persze csak szerény véleményem. 😀

  Még csak meleg propagandának se tudom felfogni a dolgot, annyira átlagosan van kezelve az egész. Ha arról szólna a sztori, hogy Tracert üldözik a hatóságok, mert meleg és az lenne a tanulság, hogy "ejnye bejnye, ilyet nem szabad", akkor talán, TALÁN lehetne propagandaszagú, de nem erről van szó.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Rosgan

  És mitől gusztustalan egy csók? Mitől lesz rosszabb a gyerek fejlődése ettől? Nem tudom miért baj az, ha a gyerek úgy nő fel, hogy teljesen természetesnek veszi ezeket a dolgokat. Akkor talán felnövekedvén kevesebb ki gyűlölködő náci fasz lenne a világon és az emberek is elfogadnák egymást olyannak, amilyenek. Attól, mert a gyerek esetleg szembesül a homoszexualitással, még ő maga nem lesz az, viszont el fogja fogadni.Szerinted mi a jobb? Leültetni a gyereket és normálisan elmagyarázni neki, hogy "na kisfiam/lányom vannak ilyen emberek akik ilyenek meg olyanok, meg vannak amolyanok" vagy csak ennyit mondani " büdös buzik, a kurva annyjuakt utálni kell őket, fiam, lányom ha meglátsz egyet köpd le a mocskos fattyakat"

  Különben meg van a játéknak egy korhatára. Akkor én, felnőtt emberként azért ne élvezhessem mondjuk ennek a karakternek a történetét, mert a kurva 9 éves Pistike fejét megzavarja az aggódó apuka szerint? Akkor az én kezemből azért legyen kiverve a karakternek ez a szála, vagy akár a Blizzard öltetei közül azért legyen törölve a karakternek ez a tulajdonsága, mert a Béla szerint ez ártalmas a gyerekre? Hát a kis faszomat azt... Először is felelősségteljes szülő nem dobja oda a gyerekének a 12 év alatti gyerekének a 12+-os játékot, egy 12+ os kölök meg már bőven tisztában van a világ dolgaival, és egy meleg, leszbi csóktól nem lesz homár. Ellenben talán felelősségteljesebb felnőtt válhat belőle, ha a játék némi tiszteletre meg toleranciára neveli.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Attila

  https://youtu.be/E83CtWFkQW0

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
Back to Top ↑