OVERWATCH orisa_0303

Készült 2017. március 3. | írta Attila

6

Új hős: Orisa

Hamarosan új hős érkezik az Overwatch színes világába: Orisa, a négylábú robot tank. Hősünket egy 11 éves mérnök lányka építette azzal a céllal, hogy megvédje a békét és őrizze a rendet Numbaniban. Cuki. A Blizzard felpakolta a hivatalos weboldalra Orisa bemutatóját két videó társaságában. Az egyikből a háttértörténetet ismerhetjük meg, a másikban pedig Tigole mesél a hősről. Bónuszként pedig van már gameplay videónk is. Aki már most ki szeretné próbálni, az megteheti a PTR-en.

Specially outfitted for maximum fortification, Orisa is a four-legged robot designed by a brilliant 11-year-old engineer named Efi Oladele to keep the peace in Numbani.

Built from the scraps of the city’s decommissioned OR15 defense bots, Orisa is still learning how to optimally perform her function. What she lacks in experience, she makes up for in her steadfast dedication to keeping her city—and her creator—safe from harm.

Tetszik(3)Nem tetszik(0)


 • Slorasil

  Eléggé úgy tűnik mintha azzal próbálnák elérni hogy valaki játsszon tankkal, hogy beraknak egy ilyen durva darálógépet. Reméljük a számokon még kicsit változtatnak, mert ahogy megölte Roadhogot az vicc, D.vával fél napig kell lőni hogy meghaljon.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • http://eu.battle.net/wow/character/arathor/Faralêth/advanced Faraleth

  https://i.redd.it/1mfuxowzv4jy.jpg

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Damno

  Cyber pit lord

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • http://frostshock.eu/ Khas Dylar FS

  Úgy tűnik, a Blizzardos belső asset store-ban találtak még pár early modelt a Legacy of the Void-os Purifierekről.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Endyr

  masodik neve Triznyak? 🙂

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Iblys

  Így elsöre kissé imbának tünik, gyakorlatileg egy reinhardt shield, aoe hook amihez semmi skill nem kell hogy bárkit eltalálj vele, team dmg boost meg egy fegyver ami bár nem hitscan középtávig kb bármit eltalálsz vele.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
Back to Top ↑