OVERWATCH app_0110

Készült 2018. január 10. | írta Attila

3

Overwatch League app

Megérkezett a hivatalos Overwatch League app, mellyel élőben követhetjük a liga eseményeit. Információk a ligával kapcsolatos eseményekről, interjúk, csapatprofilok és elemzések, plusz streamek és ismétlések a jelentősebb mérkőzésekről. Mivel is lehetne jobban elütni egy téli estét, mint egy bögre kakaó mellett Overwatch meccseket nézni a kandalló mellett? Az appot letölthetitek a iOS és Android kompatibilis készülékekre.

Follow the action in the world’s premier esports league with the Overwatch League mobile app. Includes match schedules and alerts, standings, live streams, videos, news, and team profiles!

Stay Up to Date

Quickly check the standings or catch the latest stories and videos from the Overwatch League, including interviews, team profiles, breaking news, and in-game analysis.

Track Your Teams

Follow your favorite teams to receive automatic match alerts and easy access to their upcoming schedule, roster details and team-specific news and videos.

Never Miss a Match

Set match alerts to receive push notifications when specific matches begin. Watch live or dive into the action later with on-demand videos.

Airtime or Wi-Fi connection required for use.
For more information on the Overwatch League, visit http://overwatchleague.com

Tetszik(1)Nem tetszik(0)

Tags: ,


 • Don Dondon

  Nézegettem ezt a liga dolgot, de nem értem egészen, hogy miért is jó nekünk, hogy ez így van. Egy in-game "guild rendszer" 6-fősöknek meg egy normálisan összerakott team ladder szerintem bőven kiválthatta volna.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • Naliviel

   A kettőnek nem sok köze van egymáshoz, külön szekció házon belül. Nem tetszett a franchising rendszer, de így látva ez az OW League úgy lett összerakva ahogy kell és sokkal profibb, mint a többi eSportoké. Nem mindig lesz könnyű az ébredés munka előtt.. 🙂

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Dagimaczi

  "Mivel is lehetne jobban elütni egy téli estét"
  Ilyen labdákat ne dobáljatok fel:D
  (mivel, mivel, pl a Swingerclub erre való)

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
Back to Top ↑