World of Warcraft Classic megjelenés - Mennyi is? Várjá' csak...


OVERWATCH overwatch_0525

Készült 2018. május 25. | írta Attila

6

Overwatch infógrafika

Néhány érdekesebb adat az Overwatch történetének elmúlt két évéből.

With our anniversary celebration in full swing, we wanted to share a few of the fun milestones that Overwatch crossed in its second year. Obviously, these numbers don’t tell the entire story, but with an ever-expanding community, new heroes, new maps, and thousands of new in-game items, Overwatch looks much different than it did two years ago.

The fight for the future is just getting started, and we’re excited to experience that future with you all.

overwatch_0525f

Tetszik(3)Nem tetszik(0)

Tags:


 • Meridian74 – “CEU-t Arábiába!”

  Az van, hogy nálam még csak le sem lett töltve ez az - szvsz - hulladék valami... (mielőtt azzal jönne valaki, hogy ki sem próbáltam, akkor honnan tudom? A Youtube a barátod, a válaszom erre.)

  Tetszik(0)Nem tetszik(1)
  • facepalm44

   Huh, hát ezt jól megmondtad most :D:D

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
   • Meridian74 – “CEU-t Arábiába!”

    Így van. Egy hulladék nem érdemel többet. De ettől még ez a hulladék tetszhet másoknak. Pl sokan fikázzák az Avatar című filmet. Nekem meg pl az bejön.

    Tetszik(0)Nem tetszik(1)
  • majk

   én hűséges blizz fanboyként többször is nekifutottam, mert szinte kötelezőnek éreztem hogy szeressem ezt a valamit de nem ment. SC2-vel sem játszottam sokat, meg óriási Diablo fannak sem mondanám magam, de mind2 játékkal eltöltöttem jó pár kellemes órát. viszont ez az OW olyan szinten kakukktojás, hogy az valami hihetetlen. nekem valahogy az egész grafikai megvalósítás gagyinak tűnik, a játékmenet kaotikus és borzalmas, plusz meg van spékelve az egész a szokásos toxic emberi tényezővel, ami mondjuk a HOTS-ban is meg van, csak ott a játék legalább jó

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Zero

  Pár óránál többet nem töltöttem a játékkal, de furcsán magasnak találom a healelt HP mennyiséget, főleg hogy overall és nem mondjuk ranked adatok ezek.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • Don Dondon

   Egy support egyedül nem is healel ennyit, de mivel 2/2/2 a legnépszerűbb felállás, ez az arány meccsenként már 2 emberre oszlik el. De szerintem a health packok is benne lehetnek, ami még +pár %.

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
Back to Top ↑