OVERWATCH genji_0921

Készült 2018. szeptember 21. | írta Attila

3

A sárkány közbelép

Fanatikus Overwatch rajongók és gyűjtők figyelmébe ajánljuk a Blizzard merchandising legújabb üdvöskéjét, az Ultimate Genji Sword-öt. A prémium (műanyag) kialakítású kardhoz tok és állvány is jár, így tökéletes dísze lehet szobánknak. (Mondjuk én mindig kicsit gyanakodva néztem azokra a csávókra, akik szamurájkard gyűjteményt tartottak a kredencen.) A replika ára kemény 200 euró, ami mai árfolyamon körülbelül 65 ezer forintnak felel meg. Egyszerre maximum 10 darabot rendelhetünk, így minden testvírnek juthat egy, ha épp rendet kell csinálni a nyócba’, bár gyanítom, hogy nincs kiélezve a penge.

Tetszik(0)Nem tetszik(0)

Tags:


3 komment érkezett a(z) A sárkány közbelép poszthoz

 1. Szabolcs Galambos mondja:

  kicsit bazári, 3 pálcás

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 2. Don Dondon mondja:

  "For ages 15+, this is not a toy."

  Akkor mi? 😀 Tizedennyiért tele van az internet japán stílusú zöld szénacél pengékkel (Genji kardja szerintem katana, de ha nem az, majd valaki kijavít). Vicces azért, hogy én még gyerekkoromban vívhattam játékkarddal, de ma már rá kell írni egy műanyag vacakra is, hogy korhatáros - mintha a 15 éves kis pubikat érdekelné, hogy japán animékból tanult csatakiáltásokkal rohanjanak egymás felé harcot imitálva (amire egy műanyag kard való). Erről mindig ez a jelenet jut eszembe:
  https://www.youtube.com/watch?v=EYyuo7gm-aQ

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 3. Lepkemaci mondja:

  Kétszáz ajró egy műanyag játékkardért, amibe ha belerúgsz éjjel véletlenül a földön, felébreszti az egész családot a hülye hangjával? Ennyiből összeraksz egy használható Warhammer sereget, és játszhatsz a többi geekkel napestig. :O Mivé fajult a világ? 😉

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)

Vélemény, hozzászólás?

Back to Top ↑