World of Warcraft Classic megjelenés - Mennyi is? Várjá' csak...


OVERWATCH ow_0619

Készült 2019. június 19. | írta Attila

3

Hírek az Overwatch világából

Hogy ne csak állandóan a WoW-ról és a WoW Classic-ról beszéljünk, jöjjön most néhány friss hír az Overwatch világából is.

Overwatch Game director Jeff Kaplan discusses several incoming changes, including the brand-new Replay system and the Overwatch League Replay Viewer, along with some balance and gameplay updates. Jeff also chats about “What You Left Behind,” a new short story that dives into Baptiste’s troubled history, and he teases the upcoming “Baptiste Reunion Challenge.”

Regen burst activated. Unlock Baptiste-themed cosmetics, including sprays, a player icon, and the epic Combat Medic.
Tetszik(0)Nem tetszik(0)


 • warruth

  Pletykák vannak, hogy hamarosan hallhatunk a játék 2. részéről, illetve a Diablónak a 4. részéről, cserébe viszont (megint) nem hallhatunk akármilyen új Starcraftos dologról.

  Szóljon, ha valaki megalapozottabb forrással vagy szélesebb körű információval rendelkezik.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • Skip

   Hát a Starcraftról meg lett erősítve, hogy egy looter-shooter játékot elkaszáltak, a Diablóról meg még tavalyi Blizzcon után megmondták, hogy már akkor is több projekt készült, csak a nagyobbat nem vitték el bemutatni, de ami az Overwatcht illeti az nagyon pletyka szinten van bulvárújságoktól.

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • Bangyi

   Igen, de szerintem az egy különálló PVE game lesz mint amit az ubisoft is csinál a rainbow six siege zombie eventből.
   Remélem nem az lesz hogy 2 poiligonnal több lesz a karaktereken és újra elakarják adni az egészet. De annyira nem pletyka, mert volt már szó pár helyen hogy akarnak, de hát az blizz szinten nagyon jól tudjuk hogy mit jelent... Majd !remindme in 5 years lesz...

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
Back to Top ↑