World of Warcraft Classic megjelenés - Mennyi is? Várjá' csak...


OVERWATCH dev_0712

Készült 2019. július 12. | írta Attila

5

Jeff Kaplan megosztott néhány infót a várható megjelenésekről, az új QoL funkciókról, és a cheatelés kivédéséről. Lesz majd új hős is, de valamikor később.

In this quick update, Game Director Jeff Kaplan talks about changes to the release schedule, some incoming quality of life features, and Overwatch’s improved cheat detection system.
Tetszik(0)Nem tetszik(0)


 • Naliviel

  Ez az, amit piszok jól csinál az Overwatch. Kevés játék kommunikál olyan jól a játékosokkal, mint Jeffék.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • Bangyi

   Tudtommal már eszméletlenül régóta sírnak a GOAT ellen és egyéb dolgok iránt is sírnak a streamerek és sorra hagyták ott az OW-t, akkor most hogy is van az a kommunikáció? Mert wow-ban is nagyon "jól" tudnak kommunikálni 🙂

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
   • Naliviel

    GOATS egy olyan dolog, amit nem tudsz eltörölni, mert egy kompozíció (ami egyébként végtelenül unalmas és unfun) épp úgy, mint a 2-2-2 stb. Nagyon sokáig abszolút dominált, de végre valahára most eljutottunk el oda, hogy fordult a meta. Az előző dev.updatekben is volt szó róla, hogy tudnak a problémáról és igyekeznek orvosolni, csak hát keményebben oda kellett volna suhintani a nerfhammerrel.
    Az Overwatch League 3. szakaszának metája is már élvezhető volt és maga a kompetitív játék sem volt olyan siralmas szinten, mint fél éve ahol mindig csak két Rein-Zarya-Dva-Brig-Zen-Lucio csapat feszült egymásnak egy soha véget nem érő üsd vágd keretében.
    Közel sem csinálnak mindent jól, de igyekeznek kommunikálni a játékosokkal és figyelni a visszajelzésekre, ami mostani játékoknál ritka. Persze lehetne mindezt gyorsabban tenni.

    Tetszik(0)Nem tetszik(0)
    • Bangyi

     Kipróbálnék egy X számú ban lehetőséget minden map előtt, mert az talán újításokra és új compokra adna esélyt vagy legalább pár hétre felrázná a dolgokat. Hirtelen nem is tudok mondani olyan céget akik nagyon jól kommunikálnák a néppel és figyelnek is rá, mert GGG kommunikál a néppel elég sokat, de sokszor leszarják azt hogy mit akar a nép és nagyon makacs a dolgok többségében.

     Tetszik(0)Nem tetszik(0)
     • Naliviel

      Valamikor korábban jött deveknek banról kérdés és olyasmi volt a válasz, hogy egyrészt nem akarják hogy versenyeken player targeted ban legyen pl. Jjonak-Zenyatta (ezzel egyetértek), illetve kevés a hero és ha pickelnek egy compot ki tudnák banolni annak a counterét.
      Ebben is van igazság, mert a GOATS pont azért volt ilyen veszedelmes, mert minimális counter volt (Junkrat, Pharah-Mercy) és azok a herok is gyenge időszakuk élték.
      Egy counter nélküli dive, bunker netán pirate ship (Bastion védése payloadon) vagy új comp hasonlóan veszedelmes, mint amilyen az előző félév volt (leszámítva, hogy a GOATS dögunalmas is). Persze lehet counterbanolni, de az összeállítások nagy része verzatilis annyira, hogy valaki helyettesíthető legyen.
      A jelenlegi helyzet szerintem jó így hogy visszatértek a dps-ek. Azt kell elkerülni mikor egy csapatra erős counter hiányában nincs más megoldás, mint hogy te is ugyanazt játszd.

      Tetszik(0)Nem tetszik(0)
Back to Top ↑