OVERWATCH ow_1101

Készült 2019. november 1. | írta Attila

16

Overwatch 2 intró és gameplay

Tetszik(1)Nem tetszik(0)


16 komment érkezett a(z) Overwatch 2 intró és gameplay poszthoz

 1. zibuprofen mondja:

  Nem tudom hogy ez a videó most mi is akart lenni és mitől is volt "ömézing" ahogy a kedves úr mondta.
  Illetve ez mitől lett 2? Azért mert kiadták ugyan azt?

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • John Spartan mondja:

   En oszinten bevallom, tenyleg azt hittem, hogy ez egy 2.0 lesz. Most nem ragozom, hogy a legtobb E-sport jatek a meglevot tamogatja eveken/evtizedeken keresztul emiatt van erteke annak, amit elertel (skinek, titlek, emblem, egyeb reward) es nem vagja feleslegesen kette a jatekosbazist.

   Szerintem ez nem fair, amit most csinaltak.

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
   • Lepkemaci mondja:

    Ha jól figyeltem, ez sem vágja ketté a játékosbázist, mert az első résszel mindenki ugyanazokon mapeken ugyanazokkal a hősökkel játszhat mint a másodikkal. A kiegészített tartalmakat és módokat nem kapják csak meg. Ha jól értettem... Szóval az "e-sports" része közös marad. Amúgy meg pont az nem akar annyira hasítani, mint kellene, szóval ki kell újra adni a játékot, mert az biztosan brutális bevételt hoz, ha újra megvetetik teljes áron mindenkivel egyszerre nyolc platformra. 😉

    Tetszik(0)Nem tetszik(0)
    • John Spartan mondja:

     "Frissites: "Ha jol olvastam, a legtobb dolgot viheted magaddal a masodik reszbe" Csak neked, mivel itt egy szo nem volt rola, aztan utana olvastam...

     Tetszik(0)Nem tetszik(0)
     • Skip mondja:

      Shared multi lesz a két játék között - azért látni kevés új dolgot, mert az engine közös, s az OW2-ben tudsz OW1-es játékosokkal játszani, de értelemszerűen csak az OW1-es mapokon és játékmódokban. Mikor megveszed az OW2-t mindened megmarad az OW1-ből.
      Ezzel kikiüszöbölték azt az e-sport problémát amit sokan pedzegettek. Mondjuk szerintem ha csak a felét megcsinálják rendesen azoknak a dolgoknak amit látni (szebb és informatívabb UI, kidolgozottabb karakterek, ko-op PvE sztori mód, fél tucat új hős) az már megér egy 40-50 dollárt, szerintem az még fair függetlenül attól, hogy kiegészítőnek vagy második résznek hívják.

      Tetszik(0)Nem tetszik(0)
     • John Spartan mondja:

      "az már megér egy 40-50 dollárt" Ha te mondod, mikozben sok mas Esport jatek inkabb csak tamogatja ingyen a jatekat, mert becsuli a jatekosbazist.

      Tetszik(0)Nem tetszik(0)
     • Kiss Bálint mondja:

      Már vártam ezt a szokásos magyar picsogást, ami akkor jön ha valamit meg kell venni! 😀
      Kisgyerek: majd ha felnősz, akkor Te is látni fogod, hogy bizony a kajáért és mindenért fizetni kell és a pénzért dolgozni kell. És akkor majd Te is pénzt fogsz kérni a munkádért másoktól.
      Sőt, minél inkább minőségi munkát végzel, annál több pénzt fogsz kérni.

      Tetszik(0)Nem tetszik(0)
     • Lepkemaci mondja:

      Mondjuk ha valakinek a nickje egy 1993-as Demolition Man főszereplőjének a neve, akkor én azért meggondolnám, hogy a "kisgyerek" megszólítás mennyire reális nekifutás. 😀 Vagy csak egy fiatal, aki ilyen retro filmeket néz, ki tudja.

      Tetszik(0)Nem tetszik(0)
     • John Spartan mondja:

      Semmi picsogas nincs benne, en pl. az R6St is megvettem sot az OWt is. En a hozzaallasrol beszelek.

      Tetszik(0)Nem tetszik(0)
     • zibuprofen mondja:

      A minőség az amit itt én nem látok.

      Tetszik(0)Nem tetszik(0)
     • Skip mondja:

      Naaa, ez azért kicsit túlzó állítás. Az OW-t lehet nem szeretni a Disney-s látványvilág, a néha kicsit komolytalan játékosbázis vagy az amerikás (by Chris Metzen) kerettörténet miatt, de azt azért elég nehéz lenne elvitatni, hogy a maga műfajában elég magas minőséget képvisel. S ez nem csak a technikai dolgokban (mindig van szerver, support, meg tartalom), hanem a játszhatóságban is megmutatkozik. Lehet, hogy már nem annyira fílinges Anával sleepelni egy ultizó ellenséget, Lúcióval kútba lökni egy fél csapatot vagy Zarya gravitron+Genji bladon kombókat tolni, mint mikor először csináltad, de nagyon okosan van kitalálva minden pálya, így van elég stratégiai lehetőség, hogy ne legyen kiszámítható az 1000+1.-ik meccs se. Plusz a halandók által játszott bracketekben a meta sem zár ki egyetlen hőst sem. Jó, mondjuk amit a competitivvel műveltek az pont nem tetszetős, de hát az kétségtelenül visszavetette a toxikusságát a dolognak.

      Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • Lepkemaci mondja:

   Attól volt "ömézing", hogy sikerült végtelen pénzt elkölteni egy olyan bevezető videóra, ami azt a célt szolgálja, hogy legyen valami bevezető videó. 😀 Sajnos a Pizsihősökben mélyebb story van mint ebben. Megy itt a nagy harc, meg tolják alá a drámai zenét, közben pedig minden szereplő folyamatosan ilyen gyermeksimogató, mosolygós képet vág, meg próbál viccelődni miközben állítólag marha nagy veszélyben az egész földkerekség. Aztán meg jön a konklúzió, hogy akkor most itt van újra az Overwatch, és jól megmentenek mindenkit mosolyogva.

   Azért lett 2 mert akkor nem kiegészítőt veszel, ami ugye alapból ingyen lenne az eredeti terv szerint, hanem egy új játékot, ami gyakorlatilag mégis csak egy kiegészítő. Jól kicselezett mindenkit ez a világmegmentő Overwatch már megint. 😀

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 2. Skip mondja:

  Házipostás meg Jeff volt az a kettő, aki nem súgógépről mondta a szövegét - vagy ha mégis, akkor azt saját maguk írták. Nem lehet nem imádni egy játékot, amit Tigole vezet fel, s még azt is elhiszem neki, hogy nem azért jön második rész, mert le kell húzni még egy bőrt a franchiseról. Az

  I am good at pushing things.

  robotos játékmód meg hatalmas poén, ha ez az, amire gondolok 😀

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 3. Meridian74 - "CEU-t Arábiába!" mondja:

  AZ egyet sem vettem meg eddig... nos, valahogy ez a videó és bemutató sem késztet semmivel sem arra hogy ezt megvegyem... biztos bennem van a baj, de ez egy szar. Amúgy jól tudom, hogy megbukott a ow az e-sportokon is? Nem hozta a "számokat"?

  Nos,ha igen, akkor ez is éppen ugyanúgy bukni fog.

  Miért nem talál fel saját valamit a Blizzard? Ennyire kifogytak a kreatívokból?

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • EgyKisEmberke mondja:

   A Blizzard sose talált ki kb semmi újat. Mindig csak egy meglévő jó ötletet "vettek kölcsön", majd összegyúrtak egy másik "kölcsönvett" ötlettel. (és bumm, így készül a csokapik)

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)

Vélemény, hozzászólás?

Back to Top ↑